Оставка след оставка в Община Хасково заради... кмета

Заместници си тръгват, финансовият директор, секретарят...
38
Оставка след оставка в Община Хасково заради... кмета
Снимка: БТА, архив

Ключови служители на Община Хасково хвърлиха оставка в четвъртък малко преди обедната почивка. Секретарят на общината Биляна Димитрова и шефът на финансовата дирекция Росица Гаргова депозираха заявленията си за напускане в деловодството на администрацията.

Още по темата

И двете заявиха пред "Дарик", че това е личен акт, че не могат да работят с кмета Добри Беливанов, от когото пък ГЕРБ, партията, която го издигна за градоначалник, свали доверието си и го обвини в провал на управлението.

Той пък е внесъл в кметството уведомление за утрешния си отпуск.

Ситуацията още повече се заплита, защото не се знае кой ще управлява администрацията в петък.

Според една от хипотезите градоначалник за утрешния ден може да бъде определен от подалата оставка зам.-кметица Милена Трендафилова.

Другата версия е местният парламент да определи в петък кой да поеме кормилото на общината.

Час преди края на работния ден на 25 септември двама от тримата зам.-кметове подадоха оставка. Това са Евгени Консулов и Милена Трендафилова.

"Всяко начало има и своя край. Месеци наред общината се занимава със сплетни и интриги, общо взето занимава се със себе си, вместо да се занимава с реалното решение на проблемите на града", каза Консулов.

"До голяма степен сме безсилни да решаваме проблеми, тъй като реално комуникацията ни е доста влошена и то не от вчера", обясни от своя страна Трендафилова.

В декларация, разпространена от хасковската структура на ГЕРБ преди дни, се посочва, че кметът не се е справил с бедомните кучета, бездействал е по проблема с водата с уран, не се е справил и със снегопочистването миналата зима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
6
 
! Отговори
СУДЖУЦИ преди 6 години
ВСИЧКИТЕ СА РОДНИНИ НА ДЕЛЯН ДОБрев - братовчедки, кумове, съученички - навързани са като свински суджуци.И Елена Йончева разкри това пред медийте, затова се тръгват.
30
2
 
16
 
! Отговори
Мдааа преди 6 години
Били подали оставка. А до вчера как са работили с кмета? Хайде стига с тия gerbadjiйski чалъми. Не се бил справил с бездомните кучета и т. н. Не го познавам, не го защитавам. Но само в Хасково ли има бездомни кучета? Истината е друга, то е ясно.
29
3
 
4
 
! Отговори
Курнелия преди 6 години
Колко милиона цоца на година от зелената енергия нинова...моля проверка на сергейша пардон йончева
28
0
 
8
 
! Отговори
Папа Том преди 6 години
Предишния кмет що го търпяха 16 години ??? Не съм видял честен милиционер (гербер) Май пак някой иска още баница
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това са истински общински служители! Изведнъж прогледнаха и разбраха, че след N години, кмета е крадец и подлец. Браво, съвестни хора!!!И като честни общинари, не търпящи кражби, уредени държ.поръчки, комисионни, щуробаджанащината на Малкия Джунчо, бивш министер, веднага подават оставки. Работи ли се с кмет - бандюга, при това вербован от БеСеПйету. Браво честни служители, вие сте нашата гордост!!!!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите сме много загубени .. Като има кметски избори, гласуваме за партия. Като има президентски избори, също.Ако са парламентарни, тогава всеки вика "Аз гласувах за Бойко, за Сергей, За тояи ония " ... Абе хора !!!
25
3
 
0
 
! Отговори
Шеф петров! преди 6 години
Абе да назначава онези крокозъбели от ВИП Брадъра,там ги опознаха хората и да види как ще тръгнат нещата!
24
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
цветанов подаи си оставката всеки божи ден скандал след скандал с твоитехора
23
2
 
13
 
! Отговори
знаци преди 6 години
Герб оттегля подкрепата си за кмета, да се разбира, пари няма да види Хасково вече, пренасочване ще има към по-послушни общини, пък и да е за урок на другите местни феодали кой разпределя порциите.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бакалавърът по изкуствата направи Хасково град на герберското политическо изкуство!
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметът да проведе конкурси. Ще има достатъчно кандидати за тия места!
20
1
 
24
 
! Отговори
АКО! преди 6 години
АКО ВЪВ ВСИЧКИ ОБЩИНИ НА ГЕРБ СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА ЩЕ СЕ ВИДИ ЧЕ НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА ВСЕ РОДНИНИ И ЕТО КОИ МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ И КАК ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ АКО СЕ СМЕНЯТ НАВСЯКЪДЕ ИЗБОРИТЕ ЩЕ СА ПО ЧЕСТНО
19
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съмнявам се в Хасково да няма други способни хора освен братовчедите,съучениците и приятелите на Добрев!Как мислите хасковлии?
18
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах сутрешното интервю на Добрев,мисля по Нова беше....оправдава се също като петокласник,кога учителят го хване да пуши." *** тя не ми е братовчедка съвсем,само втора""Зам кмета не ми е кум,а кумец""Ми ние у Хасково сме малък град и вс.се познаваме"?!Ми нали това ти разправя Йончева бе Добрев? Че всички сте рода,приятели и съученици..,се от един дол дренки,за нищо не ставащи!
17
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всичките гербаджийски калинки, които Делянчо Добрев е внедрил си подават оставките, явно изкомандвани от щаба на ГЕРБ. Де не мислите, че става дума за някакви оставки от морални съображения? Изпълняват заповеди просто. Сигурно им е обещано, че в едно светло гербаджийско бъдеще пак ще се върнат на бял кон
16
0
 
10
 
! Отговори
9689 преди 6 години
А не е ли време и недоносеното да подаде оставка /Дидо/и след това кауш.
15
0
 
13
 
! Отговори
другият преди 6 години
Къде е драмата, кметът да обяви един честен конкурс и да замени тези от фамилията на Добрев с компетентни хора, а за тези проверки до последно коляно и така...
14
1
 
23
 
! Отговори
наглост - ГЕРБ преди 6 години
Делянчо, малката ГЕРБаджийска мутра, некадърен, корумпиран, необразован, нагъл и безскрупулен ***, направо беше приватизирал цял един град! Кражби, далавери за милиони, огромни рушвети и комисионни, измами и лъжи - това е навсякъде, където "управляват" ГЕПБаджийски престъпници, назначени за кметове лично от един едър собственик на апартаменти, много ***, много *** и много брутален! викат му Цецо Крадецо. Явно, на хасковския кмет му е писнало от безобразията на малката мутра Делянчо!
13
2
 
28
 
! Отговори
криста преди 6 години
Един по един плъховете напускат кораба - просто толкова готин номер им спретна Д.Беливанов - рацграничи се с гръм и трясък от тях - сега бягат през глава. Той съвсем не е тази кукла на конци, за която го имаха от герб/нарочно с малка буква/.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григор кмет! Да фалира общината, колко да я фалира. То само в България може и по-зле.