Турски граничари биха българин на наша територия

Прокуратурата изяснява причините и как са влезли в България
168
Турски граничари биха българин на наша територия
Снимка: архив, БулФото

Турски граничари на пункта "Хамзабейли" са нанесли удари на българин, който вече бил преминал на българска територия в района на ГКПП - Лесово. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В резултат той е получил оток и синини в областта на лявото око.

Сигналът за инцидента е бил подаден на 29 октомври около 07,45 часа в дежурната част на пункта "Лесово".

Обадила се е служителка на банково гише, намиращо се на втора бариера на граничния пункт, която е съобщила за случай на саморазправа с български гражданин.

Инцидентът, според съобщеното, е възникнал на българска територия, в района на дезинфекция на влизащи в страната леки автомобили.

На място веднага са били изпратени двама служители на ГКПП - Лесово, които установили, че служителите на съпределния турски граничен пункт са навлезли на територията на България и са използвали физическа сила спрямо български гражданин, който е преминал вече границата с лек автомобил.

Прокуратурата в Елхово е била сигнализирана за случая на 1 ноември, образувано е разследване, за което е уведомен и главният прокурор Сотир Цацаров.

Разследват се причините за възникване на инцидента, действията на чуждестранните длъжностни лица и начинът на влизането им на територията на България.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
2
 
! Отговори
мислещ преди 6 години
Ами просто си върнаха за блъсканата от Валери Симеонов бабичка, турците не забравят.Не беше случайно и искането на Местан за признаване на турското малцинство, дне след изказа на Борисов в Босна за цар Симеон и Ердоган...
123
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега нека да уточним нещо много важно,но много важно. Бой в Бг територия не е имало,повтарям за ***,бой на наша територия не е ставало. Инцидента е на буферна зона,но малумниците *** и това не знаят какво е. Територията на бг започва непосредствено на самия контролен пункт.Ясно ли ви е на вас и вашите медии измислени и бедни. А тоя *** малко са го били. Оплачете се сега на вашите евросъюзници които ви купиха и последното кътче земя от българия и заплачете. *** ***
122
2
 
3
 
! Отговори
градът на бъдещето преди 6 години
До АЗреакция при такива ориенталски съседи:властта трябва да им поднесе арабско кафе, от билковия чай стават агресивни и късогледи.
121
4
 
11
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
На всички дето им е кеф ,че един техен сънародник е бит и то на НАША ТЕРИТОРИЯ от султанските бабаити искам да кажа следното: Бе сеирджии жалки, да сте чули някъде из нормалните държави, гражданин на една страна да бъде бит от граничари на съседна страна и то на нейна територия и държавата на пострадалия гражданин да си трае и да мига само на парцали, щото да не си развали отношенията с агресивните граничари на съседа си? Каква би трябвало да бъде реакцията на властта ни питам аз?
120
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не вярвам нито една дума в тази статия, това е само побуждане към етническа омраза
119
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко са го били тоя ***..объркал нещо други граници с турската. И запомни шопе с това скрито лице.. там номера не минават. Направил се на мъж пред могъща турция и щял да ги съди. Кого съдиш ти? Комшията си от блока ли? ***. И тия медии да спират да пишат глупости.. от такива медии стават войни. Та както сме на фотосинтеза,не зная при една война с тях какво ще стане с нас. Ще се молим на брюксел да ни спасява.. най трагичното е че видяхме какво направи Турция и с Брюксел
118
4
 
7
 
! Отговори
от наблюдател преди 6 години
1. защо не си показва лицето? На ли е прав?2. може да ема и провокация от страна на псевдо българина/може да се окаже че е наполовин руски/3. нека да продължат тези журналистически проучвания по случая.
117
3
 
7
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
До Така еМалко ги е псувал явно!
116
6
 
11
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Нашите защо не са ги гръмнали? Все пак са нарушители на границата.
115
10
 
11
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Да му е за урок на българина. Друг път да не псува турците.
114
7
 
16
 
! Отговори
айде сега преди 6 години
Някога да сте чували граничари да бият преминаващи граждани ей така,щото им е кеф,някъде по света питам?Щом се е стигнало дотук, да излязат от тяхна територия и да го налагат, смятай нашият тарикат какви ги е вършил....Щял да иска по 30 хилки от тримата...Дали всичко не е премислено предварително, да ги предизвика и хоп искам парички....
113
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драги сънародници, хайде да не бързаме с коментарите. Много добре би трябвало вече да знаем, че медийте бързат да изнасят невярна и подвеждаща информация, за да може да създават сензации. На телевизиите много не им пука, но разни такива сайтчета печелят от вашия трафик, който създавате. Първо, нека се изясни къде точно са го били. В буферната зона или на наша територия? Защото силно се съмнявам да е на наша територия. Второ, тези техни граничари, ако са го направили, ще лежат в затвор!
112
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следващият път не само ще си влязат спокойно в тикволандия,но и ще има показно онождане на тези,които минават за "мъже",хеле пък,"пазещите границата"!И напълно с основание,защото явно самопредлагането за онождане,сме си го имали и си го имаме в кръвтта.Сега ташакотурата ще проучва с месеци и години,"как турците са влезли" на българска територия,докато всичко се затлачи и засенчи с друг подобен случай,като междувременно тиквун великий се затича,да се извини на господаря си Ердоган!Аве,роби!
111
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решили си да си върнат за това дето български митничари биха турчин.
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-долу да се чете "да се прави на интересен".
109
5
 
13
 
! Отговори
Алооооо преди 6 години
Мн ми е интересно.след като са го били що стои с гръб към телев.камери да си покаже лицето.а не да реве като девица за х....
108
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гражданининът може да е бил "швед" и нещо дас се е правил на интересен в Турция, мислейки си че е като в България и всичко му е позволено. И там най-културно са му обяснили, че "This is Sparta!" и да не се прави на важен.
107
8
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
500 години са крали жени и деца и сега започват пак това не е невинноза един печат 3 души да влязат и да се бият а кьде са нашите псевдограничаритова е позор
106
3
 
5
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Спокойно Бочи тиквето поддържа междудържавни отношения с Туркие , пръв приятел е на Ердуаня
105
1
 
12
 
! Отговори
истината е, че преди 6 години
могат да си правят каквото си искат, защото зад гърба си имат силна армия, а нашите нямат нищо. ние сме васално-бананова територия, управлявана от губернатори, чиито деца са в управляващата васалството.