Кондукторка свали дете от автобус, дало 10 лева, нямало дребни!

Майката е възмутена и от бездействието на останалите пътници
31 яну 2018 13:50,
193
Кондукторка свали дете от автобус, дало 10 лева, нямало дребни!
Снимка: архив, Булфото

12-годишно момче бе оставено насред пътя в Горна Оряховица, защото дало на кондукторката банкнота от 10 лева, с която да си плати автобусния билет. Грозната сцена се случила в понеделник сутринта пред погледа на десетки други пътници, които станали безучастни свидетели, съобщи вестник "Борба".

Кондукторката казала, че няма пари да му развали, поискала монети и когато момчето отвърнало, че в момента не разполага със стотинки, му посочила вратата.

Майката на 12-годишното дете разказа, че то взело автобуса както всеки ден, за да стигне до училището си "Георги Измирлиев" в 7:30 часа.

"Обикновено винаги му оставям стотинки, но точно в този ден ми бяха свършили дребните. Не съм очаквала, че може да стане такъв проблем. До училището му има няколко кръстовищa и затова не съм съгласна да ходи пеш, ако не дай си боже го беше блъснала кола, кой щеше да носи отговорност", коментира майката Нели Цапрева.

В крайна сметка бащата на негов съученик дошъл и го закарал до училището, тъй като родителите му били на работа.

"Постъпката на кондукторката е нечовешка, но и останалите в автобуса що за хора са? Толкова ли не можаха да дадат по 10 ст., за да платят билета. Никога няма да се оправим – умираща нация и липса на държава", каза жената.

Тя допълни, че работи в магазин, в който чести клиенти са роми, и когато на някой от тях не му достигат пари, друг винаги откликва с някой лев.

"Защо, след като ромите могат да са задружни, ние не можем? Всеки има проблеми и неволи, но малко човечност не изисква кой знае колко", допълва майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стюардесите не могат да връщат, могат само да вземат.Ашофьорчето къде е било?
39
1
 
0
 
! Отговори
Ina преди 6 години
Kakvo se ushudvateTuka e pulno s ***
38
1
 
12
 
! Отговори
До рускиня преди 6 години
не знам защо парадираш че си рускиня, в доста статии се обаждаш и винаги негативно за България. Ако толкова не ти харесва България и българите , просто се пръждосай оттук в хубавата си Русия... колкото до русофилите, те обичат друга степна държава повече от своята Родина и сънародници, готови са да ги избесят и изколят, каквото е присъщо на степните народи....
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди всяко тръгване на училище да се маже с черна боя и да го докара до "швед", така ще се вози безплатно. Хем пари ще икономиса, хем може и помощи да получи затова, че е от етноса. Вече на последното преброяване много възрастни българи по разни селца се писаха "шведи" има келепир, пари им дават на ръка, отделно храна, дрехи от някакви фондации.Накрая всички в държавата ще се пишем "шведи" и ще ползваме привилегиите на етноса. Никой не може да те пипне. Кеф ти рейс безплатно, кеф ти ток, вода.
36
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РусенецЪКак ще и разкатаеш мамицата? Тя е служебно лице. Веднага ще извика охранители или полицаи и ще те арестуват за 24 часа за хулиганство и обида на служебно лице. После върви доказвай, че нищо не си направил. Пък ако се забъркаш с охранители, може и да те спукат от бой и никой няма да им потърси сметка, че те пребили. И полиция и съд са с тях.Затова хората се свиват и мълчат.
35
27
 
6
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Чудесно го е свалила. Жалко само, че не му е запалила пилешкото вратле с един церемониален задвратник.
34
3
 
5
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 6 години
За да не се случват такива неща е добре да се забранят парите в брой, да се обявят за нелегални всякакви плащания с пари независимо от сумата и в автобусите да се ползват ПОС терминали вързани към нашата банка. Така всички ще са доволни.
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До От Горна Оряховица 30Не ви е виновно турското робство. 140 год минаха все турците ви виновни. Българин на българин ще изтръгне сърцето и пак друг ви е виновен за злобата, която носите в душите си. Да видите паднал на улицата, ще отидете да ги ритате и стъпчете, без да ви е направил нищо, ама р о м и те и турците са ви виновни.Кондукторът трябва да бъде уволнен и да не му платят последната заплата.
32
2
 
40
 
! Отговори
Душанов преди 6 години
Кой е автобуса? Утре се качвам с 50 кинта банкнота и тая ако каже че няма да ми върне я свалям със шут от автобуса. Ако някой който я познава чете тук, да я предупреди винаги да носи дребни, че ако я засека ще и се стъжни.
31
0
 
28
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 години
Мамицата и ще разкатая ако съм бил до детето! Честно! Да бе, ще имам разправии, ако ще и до съд! Майката да инвестира пари в адвокат и да СЪДИ! Ама до дупка!
30
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези *** винаги се отварят само и единствено на деца или пенсионери. Такива като ги видя ги навирам в миша дупка, останалите може само да взимате пример.
29
18
 
14
 
! Отговори
От Горна Оряховица преди 6 години
Бедни сме и уплашени още от турското робство. Само през соца малко живнахме. А сега не можем да се борим с кондуктор-питбул, а ни ограбват и ало апаши.
28
2
 
38
 
! Отговори
... преди 6 години
Аз съм купувал билет на човек на които няма да му развали нито шофьора нито пък аз. Почерпих човека с един билет, всички бяха шокирани а аз останах много доволен че съм помогнал на някого, защотото и аз съм изпадал в подобни ситуации и не е имало кои да ми помогне.
27
5
 
16
 
! Отговори
рускиня до 21 преди 6 години
студени русофили?? отново своя бай ганювщина оправдаваш с русофилство. да не повярваш колко пъти съм се откликвала за фин. помощ. Колко пъти съм излизала и чистила пред блока къде живеят само българи , и само аз рускиня - но чистих тяхната свинщина. та какво русофилство те гони.
26
1
 
33
 
! Отговори
Още по свиреп преди 6 години
До СвирепКак е нямало мъж да разбие муцуната на кондукторката! Детето е имало пари! Искало е да си плати! Конвенция ли!!!
25
1
 
33
 
! Отговори
абсурдистан преди 6 години
Даа,и моя син беше свален и обиждан в София , при все ,че стриктно купуваме карта !-забравил я в къщи.и то едни бабаитлъци -смелчаци над едно дете .а онези никой не им иска билет ,дори ги е страх да проверяват в автобуси 72, 56, 102 дето има много от онези .
24
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детето ще изтърпи някак още 6 години... Терминал 2 и край на безумната държава.
23
0
 
37
 
! Отговори
Свиреп преди 6 години
"които станали безучастни свидетели" ... т-ъ-п-о, нелепо робско племе! Няма място на планетата за нас!!! Как нито един ....не извади стотинки бе!
22
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 20 г. извън България ще има повече българи, отколкото в България.
21
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ушким избрахме европа а се дьржим като студени русоф..