Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик

В Общината тече процедура за наемател на "синя зона"
474
Гинка Върбакова взима ЧЕЗ, но връща паркинги на Пазарджик
Гинка Върбакова. Снимка: "Инерком"

Гинка Върбакова, собственик на фирмата "Инерком България", която купува енергодружеството ЧЕЗ, се оттегля от един от големите паркинги в Пазарджик. Информацията все още не е публично оповестена, предаде БНР.

В същото време в Общината тече процедура за определянето на наемател на цялата "синя зона" в Пазарджик. Засега не е ясно дали фамилията Върбакови ще е сред кандидатите.

Още по темата

Договорът между Община Пазарджик и фирма "Грийн Билдинг БГ" ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие, считано от 1-ви април. Освен от паркинга на старите Хали, Върбакова се отказва и от паркинга на ул."Иван Вазов".

Община Пазарджик вече взе решение двата паркинга, които ще останат без стопанин, да преминат към "синята зона" в града. Паралелно с това е открита и процедура за избор на наемател на зоната, като в сряда ще бъдат отворени внесените оферти от кандидатите.

В края на миналата седмица в Търговския регистър е вписано началото на ликвидация на четири дружества на Славчо Върбаков, като според адвокат Иван Църцъров, има и наложени запори на дяловете му.

"Явно човекът иска да ликвидира четири от фирмите си - той има повече. Възможно по най-различни причини, най-елементарната е, че не иска да има повече тези четири фирми", каза адвокатът.

Засега няма отговор дали това има връзка със закупуването на ЧЕЗ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


474
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафия
354
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам и позор за г.рбераската с.***
353
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Параван на руска оШфорка и маша в ръцете на трите прасенца.
352
0
 
22
 
! Отговори
Гинко Прим/билоба/ преди 6 години
Гинка ОШФОРКАТА!Има си Теменужка мила дружка и ще купува на кило каквото си поиска!Дай боже всекиму такава смелост.Един близък ми разказваше преди двайсетина години как братовчед -банкер му предлагал далаверка-голям заем срещу процент,после можел да изчезне при децата си в чужбина,но той отказал и си живее спокойно осемдесет годишен е вече.Не било за него такова напрежение.
351
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гинка самочувствие да реши да купи ЧЕЗ има, пък едно интервю като хората да даде няма. Този от Нова така гнусно снизходително се държа, че ако съм собственик на работеща фирма с активи за 100 млн. лева директно го изритвам от офиса си, ако започне да ми ги каканиже подобни въпроси и въпросчета. Като ще е театър поне да му прилича...това с милите женички при ситуация с продажба за над 600 млн , която засяга и държавната сигурност не върви
350
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Далаверите на Суржука нямат край.
349
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГИНКА ОШФОРКАТА!!!!
348
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Гошка със спечелените мииони в Испания,не може ли да поеме ЧЕЗ.Всъщност зад Гинка седи Пашата.Тя е поставено лице.
347
16
 
4
 
! Отговори
ПУТИWORLD преди 6 години
ПАК РУСКА ОФШОРКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
346
2
 
22
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До ИСТИНАТА!!!Теб много те е страх от русите! :)) Проблемът е там, че за поставено лице те биха си избрали по представително лице от това на снимката! Биха си изпипали доста по добре добре нещата! пп на мен ми прилича на герберско-милиционерска работа! Те са тези в стил да подценяват българският народ , който е според тях лош материал, а и магаре можел да избере!
345
0
 
22
 
! Отговори
оШфорка преди 6 години
Гинка горката не може да произнесе правилно името на работодателя си.
344
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който започва с цецки, продължава с теменужки, а нкрая свършва с гинки...
343
0
 
19
 
! Отговори
Ошфорен преди 6 години
Гинка е много уплашена в интервю за БТВ
342
1
 
18
 
! Отговори
така преди 6 години
До 346 Всички абоанти на ЧЕЗ са и абонати на ГЕРБ,само че всички държавни чиновници и администрация в София гласувайки за ГЕРБ натрисат Борисов не само на себе си,а на всички в държавата...глобалното село в България.
341
0
 
23
 
! Отговори
Ошворен преди 6 години
В интервю за БТВ Гинка пак казва "ошфорни"
340
1
 
9
 
! Отговори
Софианец преди 6 години
Ама и на време случиха тез мошеници..щях да изляза да протестирам пред МС ама пусти *** студ ме отказа.
339
0
 
18
 
! Отговори
1 преди 6 години
.... фотоволтаична централа+незаконна държавна помощ=ИМАМ 100 милиона лева!!! После идва ИМАМ и ЧЕЗ България... Но това вече с който трябва и няма да кажа кой е той! Той си е скрил парите от крадене и корупция по разни офшорки! Сам съм, други няма! Г-жа Върбакова ще се окаже офшорният метеорит на столетието в България, но проблемът е, че метеоритите или изгарят, или п
338
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 351Не знам какво знае 335 но знам че след като ЧЕЗ бъде продадена за 320 милиона евро а после спечели делото което води срещу България и НИКОГА нямаше да спечели с ГРЕШНИЯТ собственик нетният резултата за "купувача ще е НУЛА.Или с думи прости я им излезе 50 милиона лева придобиването на ЧЕЗ я не.И така ВСЯКА божа година приходи от 1.5 милиарда в началото а след 10г 2.5-3 милиарда лева. Печалбата си я сметни САМ!!
337
4
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
<html><body><!--StartFragment-->Дали да не започна с новината от Чехия от преди малко, че половината от парите за сделката на г-жа Върбакова идват от офшорни фирми свързани с Русия и част от тези фирми са описани в Парадайз пейпърс? Не! Нека е друго, а вие ще се сетите...Май излиза от думите на г-жа Гинка Върбакова, че приятелството, което е имала и има с г-жа Теменужка Петкова, най-малкото обяснява, защо България е единствената държава в ЕС, която предоставя незаконна държавна помощ за..
336
0
 
16
 
! Отговори
! преди 6 години
ГИНКА чете на Ауто-кю!