Скандал в автобус: Смартфон, стотинки... Пътници vs. контрольорки!

Във видео се вижда как проверяващите дърпат нередовна пътничка
10 май 2018 08:50,
96

Общинският превозвач в Бургас ще накаже свои контрольорки за грубо отношение по време на работа. Две жени са с последно предупреждение за уволнение, след като в социалните мрежи се появи скандален клип, на който се вижда как дърпат нередовна пътничка и не ѝ позволяват да слезе от автобуса, разказва Bulgaria ON AIR.

Грозната сцена се разиграва в автобус от градския транспорт. Момичето се качва от централна спирка, сяда и започва да говори по телефона, без да си купи веднага билет. След скандал пътничката се опитва да слезе без да си плати глобата от 10 лв.

От фирмата превозвач казват, че това, което липсва от разпространеното в интернет видео е, как жената замеря със стотинки контрольорите, след като слиза от автобуса.

След като вижда, че грозната сцена се снима от друг пътник в автобуса, контрольрката се опитва да спре записа.

В скандала се намесват и други пътници, подразнени, че другата контрольорка също започва да снима с телефон скандала.

От фирмата превозвач все пак твърдят, че контрольорките са били провокирани, но се извиняват за грубото отношение към пътниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като е лошо качество във градски транспорт има такси а на там не без пари
82
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз в София се возя гратис, защото подобно качество на градския транспорт заслужава заплащане единствено от 0,00 лв
81
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРОБЛЕМА ЗАПОЧВА ОТ МНОГО ДАЛЕЧ1 .НЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ПЪТНИЦИТЕ ДА СЕ КАЧВАТ ОТ ПЪРВАТА ВРАТА (каквато в началото беше правилото)2 Контролата Е ИЗЛИШНА,ОСВОБОДЕТЕ ГИ ,ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЧЕКИНГ ЦЯЛОСТНА ЧИП КАРТА ОТ ПЪРВА ВРАТА 3 в Бургас все още не пусната нацяло градската система с карти ,НИТО ЕДИН АПАРАТ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА СПИРКИ НЕ Е ЗАРЕДЕН И АКТИВИРАН Такива номера с билетите е отживелица щом и се вози да си купи карта
80
1
 
4
 
! Отговори
zadaven преди 6 години
До Анонимен 76Тук май изпускате много важни части от защита на лични данни и подобни дреболии, които в нашата корумпирана държавица нищо не значат, но все пак си ги има... ;)
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако евентоално пьтничка бе се качила без билет тук в чужбина и се правише на така интерестна аломинутно щяха да и кацнат на главата ченгетата + огрона глоба а може би и ще ше да бьде сьдена за нехуманно дьржание!
78
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ГРАТИС .ВРЕДЕН НАВИК. 1.ДА ИМА УЧЕБНИК ЗА 4 ТИ КЛАС ОБЩЕСТВО И ГПАДСКИ ТРАНСПОРТ И ДА УЧАТ СЪЩО ТАКА КОНТРОЛЬОРИТЕ. 2. ГЛАБАТА ДА Е СТОЙНАСТА НА СМАРТФОН . ЗАЩОТО В РЪКАТА ДЪРЖИ СМАРТФОН.ЗА 1.000 ЛЕВА. НЯМА БИЛЕТ. А ТОВА АКО Е МИЗЕРИЯ .
77
1
 
1
 
! Отговори
909898989 преди 6 години
До Анонимен 74 Амиииии първо се пусна слух , че са искали да я глобят , където говорила по телефона А се оказа ,ч е просто не си е купила билет
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Билет трябва да се купува само от шофьора и това ще реши проблема. Така е в щатите. Никакви карти, никакви контрольори, никави гратисчии и скандали. Цялата ни система е сбъркана.
75
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Онзи ден в училище правихма софтуер за разпознаване на лица. Вече е толкова лесно, че с една скапана камера, вързана към някоя паспортна служба, ще можеш да видиш кой се вози, кога се вози и дали има билет. Няма контрольори, няма драми. Вози се, ама за всяко возене, по 20 лева глоба по пощата.
74
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вози се гратис, а накрая контрольорките го отнасят. Ей затова смятам социалните мрежи за сборище на прости *** с IQ близко до това на май муните.
73
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно как от цялата работа изкараха гратисчийката жертва. Това социалните мрежи и медиите са някакво сборище.
72
1
 
12
 
! Отговори
амииииии преди 6 години
Да видим , първата работа като се качиш в буса е да си купиш / перфорираш / билета . Е вярно ,понякога има форсмажорни обстоятелства , но дали случаят на това момиче е бил такъв ??? Хората се дразнят , защото една опредлена група хора си пътува редовно без билети и никой не ги закача Може би контрольорките е трябвало да я подканят да си закупи билет и ако откаже , тогава да тръгват да се разправят От друга страна , ако на всеки се молят да си купи билет ....... - абе луда работа
71
1
 
1
 
! Отговори
9508348538 преди 6 години
До Анонимен 65 Не е баш така , както го казваш . на обществено място съм - как ще докашещ какво снимам , снимам си през прозореца - ти си попаднал в кадър , какво да направя По твоята логика - днес ще обиколя няколко улици , магазини , заведения , и хоп където има камери - мога да заведа дело , че са ме снимали
70
1
 
4
 
! Отговори
до 62 anybody преди 6 години
И аз! Де тоя късмет. Глобен швед ако си видя, ще разказвам после легенди. Никой няма да ми повярва. Те са като еднорозите, розовите слонове и драконите.
69
1
 
15
 
! Отговори
Спасчо Прасчо преди 6 години
Добре бе, знаем много добре, че на така наречените "хора от малцинствата" никой не прави проблеми. Ясно е, знае се, и аз всеки път полудявам от тоя факт. Това обаче не променя факта, че съм редовен и имам билет. Не можах да си обясня, кое точно дава самочувствието на дамата да крещи и да не иска да си плати глобата...Може би защото носи електриков анцуг? Не обичам племето контрольори, но в случая не мога да разбера агресията на останалите пътници.
68
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да пишат глоби и толкова. Слгайте камерите, ако някой се направи на интересен и избяга, имате му лицето. Пишете им фишчето и ако не си платят глобата, следват административни наказания. Не мисля, че е работа, на контрольорите да ги задържат физически. Все пак, тогава се изисква прилагане на сила и 1001 други неща. Нямаш билет, пишат ти фиш и продължават със следващите.ПП - Аз попринцип им бутам фалшиви 50толевки им казвам - задръжте ревствтото ... После, в магазина сигурно ще е весело.
67
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички роми в София са като тази нередовна пътничка но нито контрола ги проверява,нито фирмите превозвачи се намесват,нито на видео някой ги снима.
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Navremeto patuvah s vlak I edni chengeta skastriha edin student che pushi vuv foaieto na vlaka I vsichki se vturnaha vkupom da go zashtitavat ot chengetata.
65
1
 
15
 
! Отговори
И аз съм човек преди 6 години
До АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК._________________________И си купувам билет винаги. Като е говорила по да е изчакала следващия автобус.
64
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой няма право да снима друг без негово съгласие. Да не говорим и другите хора случайно попаднали в кадрите. Сниманите могат да осъдят снимачът,който освен снимал без позволение най-нагло и пак без позволение го слага в най-големия клюкарник. Българинът,трябва да се научи че трябва да уважава неприкосновението на личността и чуждата собственост.