След кошмарния сблъсък в Петрич: Ампутация на място... борба за живот!

Двете тежко ранени деца са стабилизирани, но имат нужда от кръвопреливане
16 авг 2018 18:00,
80

Продължва да е тежко състоянието на двете деца, пометени от кола в Петрич.

Dnes.bg припомня, че кървавият инцидентът стана след полунощ, когато 18-годишен шофьор загуби контрола над "Опел"-а си, качисе на тротоара и блъсна трима тийнейджъри.

Дошлите на място лекари веднага ампутирали крака на 17-годишното момче, не изчакали да го отведат до болницата, защото имало реален риск за живота му, обясни пред "Дарик" д-р Александър Попов от Спешния център в Петрич.

Още по темата

"Стигна се до травматична ампутация на място още. Другото момиченце беше с фрактура на подбедрица. Състоянието на децата е стабилизирано, но все още се извършва кръвопреливане", посочи той.

Медикът обяви, че те имат спешна нужда от още кръвопреливане.

Третото пострадало дете е 16-годишно момиче, което е било с по-леки наранявания и вече е освободено от болницата.

"Прието е в спешния център с порезни наранявания. Пренасочено е към лечебното заведение, а по-късно е освободено по негово настояване, за да продължи вкъщи", каза още доктор Попов.

По думите му децата са били спасени благодарение на бързата реакция на лекарите: "Ако нямаше болница тук, най-близката е в Сандански, децата щяхме да ги загубим".

След жестокия удар полицията арестува 18-годишния шофьор, който е тестван с дрегер за употреба на алкохол и наркотици, пробите са му отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
64
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Класика в жанра -синче на селски милиционерски началник гази деца ,а на бас ,че и условна няма да му дадат ;) !!!
19
0
 
25
 
! Отговори
Лалала преди 5 години
Айде сега на този недоносен идеите дето се мисли за недосегаем заради татенцето да му ампутират краченцето и да го прилагат в някоя стена.Ей така просто.За забавление.
18
1
 
21
 
! Отговори
Рекс Тилърсън преди 5 години
Направо до 50 години с придружител казвам аз. Айде сега. Няма нужда заради няколко изгнили ябълки да *** да цялото дърво. Не виждам защо трябва тези които са положили усилие, взели са си изпитите и са съвестни да страдат. Жалко за момчето с ампутирания крак. 1 провален живот. Жалко, че повечето дрифтъри няма да си вземат поука след тази случка.Ако ще си вземат, но когато е прекалено късно за съжаление....
17
0
 
36
 
! Отговори
edin преди 5 години
1. Първомай (Петричко) вчера пак беше по новините на телевизиите заради масовото производство на канабис (отчетоха дейност, но повечето ниви си стоят).2. Днес жертвата на катастрофата пак е Първомай. това не е случайно - в Петрич цари пълно беззаконие. ПОлицията спи и оставя вечер *** да си правят дригтове и гонки по улиците.
16
1
 
28
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До мд 5 Хубаво си написал да плаща кръвнина , ама как? Този *** не може нищо да работи. Таткото купил колата ще плаща и кръвнина.
15
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милицинерско синче - баща му изгонен за далавери. Какво повеч да кажеш
14
0
 
20
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Анонимен 4 Да , това е точната дума , ужас. Но тук Днес БГ не я спаменява.Иначе тази дума я използват за глупости.Осакатил е детето. *** той без да иска. Само малко дрифтинг е правил.
13
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
преди време прокурорско чедо отнесе и уби двама на спирка! това писаха медиите и историята остана без продължение!
12
1
 
3
 
! Отговори
Boykowland преди 5 години
нормално, важното е да не са комунистите
11
1
 
21
 
! Отговори
Шперплат преди 5 години
В САЩ шофират от 16г,но до 21 нямат право за нощни барове...Нещо ни е сбъркано
10
0
 
41
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Обаче байчовците се загрижили за Европа, чиито край идвал с ислямския тероризъм. Кратуниии, само за месец в България шофьорчета българчета отнеха живота или здравето на повече хора по тротоарите, отколкото атентаторите в Европа. Ама *** народ, кво да го правиш. И в София е зле, но в провинцията всеки си качва колата на тротоара, пешеходците да слизат на улицата. Това го няма никъде, дори и в държавите от петия свят
9
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** преди месец взел книжка, а вече тръгнал да се изявява като Шумахер. Пет години затвор и доживотна забрана за управление на МПС.
8
7
 
18
 
! Отговори
Bmw преди 5 години
Купувайте БМВ на децата си да приемат джихад и да се врязват в тълпи от хора тук съдът ще ги пусне
7
1
 
46
 
! Отговори
mnenie преди 5 години
Самият факт, че баща му е бивфо ченге, поставя под съмнение тестовете за дрога.Да се направят наново.
6
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ивчо - Цяла Европа е на 18, ама разликата е, че книжките не се подаряват, а малките провинения се наказват винаги и то жестоко.
5
8
 
27
 
! Отговори
Ивчо преди 5 години
отдавна вече е ясно че до 21 трябва да се кара само с придружител и т.н но в Бг се разтягат само локуми всеки адвокат го раздава, все права се дирят , а задълженията между другото....обречена държава, скоро просто територия..
4
1
 
69
 
! Отговори
Вехтия Завет преди 5 години
Настанало е време - око за две, зъб за чене. Пишлемето съм сигурен че ще го пуснат с условна, само да мине медийния шум и всичко по старо му.
3
0
 
55
 
! Отговори
мд преди 5 години
Ако е имало дрифт наистина, този *** трявба да го вкарат в трудов лагер да работи до края на живота си и да плаща кръвнина на пострадалите. Само така ще може евентуално да осъзнае стойността на човешкия живот.
2
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас, на 17 години с ампутиран крак...
1
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми е ясно как ако спазваш скоростните ограничения 'губиш контрол' в населено място и помиташ хора....