Рокерите при ромите в Русе: Ровят в рана, излишна демонстрация!

Десетки мотористи закриха мотосесоза с обиколка из Русе
13 окт 2018 20:00,
225
Рокерите при ромите в Русе: Ровят в рана, излишна демонстрация!
Кадър: Нова тв

"Мотористите, които онзи ден влязоха в ромските квартали на Русе, пипнаха в рана, когато не трябваше. Нужно беше да бъдем повече съпричастни към мъката на близките на убитата Виктория Маринова". Така Иван Крумов от Бяла коментира преминаването на рокери в четвъртък през кварталите "Тракцията" и "Селеметя", където е живял задържаният за убийството Северин Красимиров.

Още по темата

Крумов е един от мотористите, които днес се включиха в обиколката на града за закриването на мотосезона в Русе.

Момчетата с буйна кръв спряха моторите си в началото на Парка на младежта на метри от заведението, където миналата събота Вики е пила кафе с приятели.

На мястото имаше засилено присъствие на униформени, а преди това полицията е разговаряла с организаторите да се спази уточненият маршрут и да не се нагнетява напрежение.

Много от мотористите също изразиха мнение, че не са съгласни с действията на колегите си от четвъртък вечерта.

"Тази демонстрация беше излишна, тя няма да доведе до абсолютно нищо, ще породи напрежение, на което ще има ответна реакция. Не мисля, че това е начинът", каза пред "Монитор" и адвокатът на близките на Виктория Андрей Желязков, който също бе дошъл с мотора си.

Един от организаторите на днешното събитие Светослав Бонапартов от клуба "Дъ Тъндърс" бе категоричен, че провокации няма да има и няма да се влиза повече в двата квартала.

Той е един от влезлите в ромските махали в четвъртък и каза, че са искали да изразят съпричастността си към близките на жертвата, като "запалим свещите на моторите си".

"Тракцията" и "Селеметя" не са частни квартали, за да не можем да влизаме в тях. Посрещнаха ни с брадви", допълни той.

Припомняме ви, че семейството на Виктория Маринова призова за етническа толерантност веднага след като стана ясно, че в Германия е задържан 21-годишният Северин Красимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи като някои им шуми с мотори на ромовете - голяма драма. А иначе ромовете си избиват българите за забавление когато си искат. Проблеми обаче няма.
51
3
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 56 Не, не ме пребиваха 86-та когато надувах уредбата на" I want to break free".Напротив, целият квартал слушаше Фреди Меркюри с усилени касетофони!Това по времето на бай Тошо.
50
5
 
18
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До АТАКИСТО .. няма да ми взимам нищо. Ще спра да му давам просто. Не разбираш ли, че тези "хора" се бият един друг от деца ... Боя е последното нещо на света, което ги плаши. Но ако им спреш помощите примерно ...
49
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе какво им се е случило на тези роми толкова много?Може би групи българи се събират и им изнасилват възрастните хора?Сигурно е защото работят много,плащат данъци а българите само вземат социални помощи.Сигурно е затова.
48
3
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до БауДа притесниш опушения индивид финансово? И кво ще му вземеш като няма нищо? Комунистическата истина май трябва да я осъзнаете вече.."Маннгалът разбира само от бой!"
47
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До атакистаТвойте патрони комунистичсеките милиционери и доста невинни българчета пребиваха така.Заради касетка на Джон Ленън, дънки RIFLE или малко по-дълъг пънкарски перчем!
46
35
 
2
 
! Отговори
Фасул Лъфски преди 5 години
*** са кривият тчеп за кривата дупка българска! Това е кармата за безпрецедената в човешката история българска диващина "възродителен процес".Досега мангазсарите само изнасилваха и убиваха бабичките ви по села и паланки, отсега нататъка ще ви иббат и душат посред бял ден на градския площад! Заслужавате си съдбата, племе диво бъгарско!
45
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромовете избиват като кучета българите. Тия се притесняват, че моторите дигали шум на ромовете.
44
23
 
5
 
! Отговори
до атакиста преди 5 години
а, ако случайно е бил невинен ? Или садистичните брадясали тлъсти милиционери не се вълнуват от този въпрос ?
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Фасул ЛъфскиПровокатор?От хибридните?ХА!
42
3
 
10
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До АТАКИСТСамо дето не сме Бай Тошово време вече .. В Европа сме. Ако ги бием, ще ни санкционират .. нас. Боя няма да помогне. Трябва да бъдат наплашени финансово.
41
10
 
8
 
! Отговори
до 44 преди 5 години
Основната работа на милицията беше не да гони роми , а да тика българи в комуистическиъте концлагерите *** и почитател на недоклатения Боленчо
40
27
 
0
 
! Отговори
Фасул Лъфски преди 5 години
Според компетентни специалисти по въпроса, най-ефективният метод за комуникация с балканските диви българи е чрез яки ритници по кривите им дзурли, иббане до насиране и бой до умиране! Мамцето ви дивашка българска дииба аз! ... "възродителен процес" ха?!!!!Сега хем ще се възраждате на тзсигани, хем ще раждате от тзсигани!!
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами пак са направили нещо момчетата! Отиди ти се разходи по това време в Тукайто махла и да влезеш скандално в новините!
38
5
 
18
 
! Отговори
До 44 преди 5 години
Бих ти повярвал,ако ми обясниш,защо в другите държави т.нар. роми не убиват старците у домовете им. Според мен управлението на клептокрацията,която ни краде всеки ден е виновна за Всичко.
37
4
 
30
 
! Отговори
Ивански преди 5 години
Защо всички говорят за моторите ? Аз видях и доста стегнати лъскави возила, управлявани от млади българи.Колкото до тоя, той никога няма да е готов за каквото и да е било.Поздравявам рокерите, които влязоха в махалата спонтанно.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.
36
1
 
17
 
! Отговори
СДС преди 5 години
Ако полицията вместо да е охрана на Доган,Боко,Цацата и кои ли не още ... патрулира в кварталите,прави проверки на лицата за адресни регистрации, не охранява крадците когато крадат...ще намалеят престъпленията повече отколкото, от прояви на лумпенизирани рокери да си разкарват моторите.
35
6
 
39
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Бау, сега да ти кажа една истинска история. По времето на бай Тошо имахме Милиция. Имахме и милиционери. Моя вуйчо беше милиционер 25 години. За през 80-те разправя "Хващаме мангaлa като краде, вкарваме го в районното и го бием за да признае за съучастниците си Оня не иска да ги издава- бой докато припадне..една кофа студена вода отгоре му за да се съвземе и пак бой, докато не ги издаде всичките.Боя ги плашеше, моето момче! Затова при бай Тошо бяха по- ниски и от тревицата тия ***.
34
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мотористите обичат ефектите. Да му тряска и да му вряка мотора. Същото като съдраните дънки с ефектите.
33
9
 
35
 
! Отговори
Влади преди 5 години
Еми щом държавата охранява ония *** с ятагани и брадви, само рокерите могат да направят нещо.*** изнасилват и ограбват старици. Сега вече и млади жени. Какво още трябва да стане, за да бъдат най-после озаптени?! Защото проблемът е, че реагират стадно, групово, без значение, че техният индивид е виновен. Излизат с брадви и тояги от мало, до голямо. Сега в махалите масово лъжеха-мажеха, че бил турчин, че имало и други, че бил невинен.Тъй че, щом те са солидарни,вината е обща!