Фалшива любов: Мъж измами глухоняма! Задигна 30 бона, телефони...

36-годишният пловдивчанин омайвал 25-годишната жена във фейса
21 ное 2018 11:07,
56
Фалшива любов: Мъж измами глухоняма! Задигна 30 бона, телефони...
Снимка: Dnes.bg

Нагъл измамник е задигнал 30 000 лв. и мобилни телефони от глухоняма бургазлийка и я зарязал на пътя.

30-годишният пловдивчанин и 25-годишната жена се запознали във Facebook през лятото и поддържали известно време онлайн приятелство. Общуването протичало предимно по чат, докато се гледат на видеокамера.

След няколко месеца мъжът решил да се премести в Бургас заедно с двете си деца и отишъл в апартамента на своята "възлюбена" в к-с "Меден рудник".

Не след дълго решили да посетят родителите на пловдивчанина, които живеели в Турция.

За да разполагат с пари за закупуването на апартамент в съседската ни страна, в който да живеят съвместно, бургазлийката изтеглила от банков клон 15 000 лева. Други 15 хиляди взела от дома си - част от тях били наследство от починалите й родители, а друга - помощ от ТЕЛК за това, че е глухоняма.

Двамата "влюбени" се качили в автомобила на мъжа заедно с двете деца и потеглили за Турция. В село Крушевец пловдивчанинът помолил спътницата си да слезе и да му купи цигари от крайпътен магазин. След като тя слязла обаче, автомобилът потеглил към Малко Търново.

Измамената дама се оплакала в полицията. Мъжът е обявен за общодържавно издирване, а на 19 е заловен на ГКПП-Малко Търново при влизане в България. Конвоиран е до полицейското управление в Созопол.

Мъжът е заявил, че ще възстанови паричната сума, както и трите мобилни телефона, собственост на измамената дама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
7
 
9
 
! Отговори
Много внимавайте преди 5 години
на кого и при какви обстоятелства давате пари.Доколкото знам, човек може да изиска да му бъде върната цялата сума, само ако е заверил нотариално разписка, дадена от длъжника. При незаверена разписка може да ти върне само част от дължимото.Ако си дал пред свидетели, но без разписка, също е възможно да не получиш всичко, стигне ли се до съд.В конкретния случай, доколкото разбирам, е нейното твърдение срещу неговото.Също така, *** доказвай защо тя е слязла от колата и дали наистина я е изоставил
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената е ГЛУХОНЯМА. Била е самотна. Този е измамник като телефонните, няма разлика. Мъжете били използвачи, та жените повече.....Какви глупости се пишат......
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пич отсекъде! :))
23
2
 
4
 
! Отговори
Продължение преди 5 години
До Така е намерилВъв връзка с този случай разбрах, че има значение дали ограбеното лице доброволно е дало парите на мошеника. Тогава вече трудно се доказва каква е била уговорката им, ако няма разписка.
22
2
 
8
 
! Отговори
До Така е намерил преди 5 години
В друг сайт, в коментари по същия случай разказах за безобразие отпреди повече от 30 г. Мошеник българин висшист, беше ограбил гаджето си в деня на погребението на нейната майка. Това момиче е било с леко псих.заболяване, но също е била висшистка. Мръсникът й казал, че за кратко време са му нужни почти толкова пари, колкото е знаел, че тя има на влог. Изтеглила ги след погребението и повече не го видяла. Нейни роднини са го намерили, уж почнал да връща парите на дребни суми, после пак изчезнал.
21
0
 
14
 
! Отговори
Така е намерил преди 5 години
Сега ще го осъдят условно. А при бай Тошо щяха да го пратят в Белене И там след няколко години и по един вагон тухли на ден ще си помисли дали пак ще краде ! !
20
3
 
4
 
! Отговори
До 20 преди 5 години
Статистика искам, статистика, а не общи приказки от анонимни НПО активистки!
19
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, освен парите, тоя откраднал и ТЕЛЕФОНА НА ГЛУХОНЯМАТА. бе! Тя сега не може да позвъни на 112, ужас ! :):)
18
7
 
4
 
! Отговори
До До 14 преди 5 години
Има жени, избрали професия домакиня.Имало ги е и през соца, сега са още повече. Издържа я съпругът й, но тя е изцяло посветена на домакинството и на децата.Ако мързелана,тогава вината е у мъжът й, защото допуска това.Вярно е, че има и момичета, които са големи използвачки, но нали не можеш да накараш някого насила да ти прави подаръци?Той не съзнава ли, че всъщност купува любовните ласки?Или я обезщетява заради риска да забременее и да бъде изоставена. При мъжете такъв риск няма,там е разликата
17
0
 
16
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Като си видят ВИП-овете в различните ,но еднакви варианти на Брадарите,то такива и още по-скотски постъпки /извинение към животните/, сред широките народни маси са норма на социално общуване.Може незаслужено да съм пренебрегнал другите риалити формати ,но те си знаят,че са на същото интелектуално и когнитивно ниво.Чалгата на мах и шльокавица на корем, в пластмасови чаши.
16
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите в турция, имена не пишете, Меден рудник....... ясна е работата.Но наистина е извънредно подло да се изгавриш с някой по този начин
15
4
 
2
 
! Отговори
Не е така! преди 5 години
Статистиката е важна, а не общите приказки на НПО активистките, наследнички на Сафо и Симон дьо Бовоар.
14
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14Много голям. В много семейства жената издържа мъж и дете. Много жени се развеждат по финансови причини. Предпочитат да издържат само себе си и детето, вместо някой готованец. Много жени не създават семейства и не раждат деца, защото нямат възможност да издържат мъж и дете.Не политизирай поста ми!С проценти си водете статистика там в офиса!Пиша за това, на което съм свидетел последните 10-15 год.Демографската криза и самотно живеещите са показател за твърденията ми.
13
15
 
9
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
И какъв е процентът на такива мъже? Какъв е на жените? Ти май си същата НПО активистка, пробутваща ИК?
12
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълно е с мъже, които използват жените финансово. Чакат да ги издържат, да им плащат сметките, да ги хранят. Но иначе всички реват, че жените били използвачки. Има мъже, които чакат някоя даже кафето да им плати.Айде, цъкайте минусите!
11
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТеоСтига с тия усъвършенствания, стига с това образование!Никой не взема на работа инвалиди. И 5 висши образования да има, все тая.Знаеш ли колко инвалиди са с висше образование и са безработни?В Бг се вземат на работа само хора с връзки и по партийна принадлежност.
10
1
 
22
 
! Отговори
БирМилетДеийлБирЛеш преди 5 години
Срам и позор! Как може такова нещо?
9
2
 
38
 
! Отговори
месара преди 5 години
това си е грабеж! я законодателните органи да погледнат тефтерчето, да прочетат колко години затвор му се полагат, и готово! българин, турчин или ром, няма значение. щял да върне парите, а ако не го бяха хванали, запис ли щеше да и прати?
8
1
 
44
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Това вече е тотална деградация.Да измамиш или да посегнеш на човек с физически или ментален проблем,според мен по -надолу няма на къде.Оказва се,че народа тотално е оскотял,но на някои това ниво на скотщина не им е достатъчно и продължават да дълбаят в ямата на нравственото падение.Ама то при тази политико-икономическа и културна ситуация хич не е чудно.В нашето общество като цяло с изключение на някои социални слоеве,нормално и цивилизовано общуване се смята за недъг
7
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас..е*аси безскрупулния .. даже нямам дума, с която да го опиша.?