Хубавото време продължава и през следващата седмица

Очаква се съвсем лека облачност
Обновена: 21 окт 2019 07:40 | 20 окт 2019 21:30, Нели Христова
6
Хубавото време продължава и през следващата седмица
Снимка: Pixabay

 Утре ще бъде слънчево, на места с ниска облачност и мъгла в сутрешните часове, съобщават от агенция "Фокус".

През нощта ще бъде предимно ясно. След полунощ на места в източната половина от страната ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Почти тихо с минимални температури предимно между 6° и 11°. Утре над България ще бъде слънчево. Преди обяд в източните райони все още ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури, в повечето райони, ще бъдат между 22° и 27°.

Преди обяд на много места по Черноморието ще има ниска облачност или мъгла, а след обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са 20° и 22°. Температурата на морската вода е около 20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра - около 12°. Атмосферното налягане ще се задържи без промяна – малко по-високо от средното за месец октомври.

И през следващите дни промяна на синоптичната обстановка не се очаква. Времето ще остане топло за сезона, в повечето райони - и слънчево, на места в низините в източната половина от страната след полунощ и в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде почти тихо. Преобладаващите максимални температури ще са между 21° и 26°, а минималните ще бъдат между 6° и 11°, по-високи по Черноморието. И в планините ще остане слънчево, с температури, по-високи от нормалните за втората половина от октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какво се случва тая година бе,днес се къпах в морето и водата е с температурата на въздуха,20.10 сме,климата се променя твърде бързо,бих казал,че се ускорява,вече сме в субтропичния пояс и имаме само два сезона,сега им казваме лято и зима ,след 20 г ще им викаме дъждовен и сух сезон,ако до тогава не сме влезли в тропическия пояс
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Времето е хубаво,но едва ли е полезно за пиродата,плодородието и хората защото не е нормално. Дано няма недостиг на вода. Сигурно само туризма трупа пачки още.
1
5
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
А ДАНО