Младен Маринов: Проверки на болници се правят от 2 години

МВР се фокусира върху сигналите, които постъпват
17 дек 2019 21:21, Петя Славова
9

Проверки на болниците за злоупотреби и нередности се правят от близо две години.
Още по темата


Така вътрешният министър Младен Маринов коментира договорката постигната между протестиращите медицински сестри и премиерът Борисов за засилени проверки на МВР, ГДБОП и Икономическа полиция в болниците, предаде Bulgaria ON AIR.

От МВР поясниха, че работата им ще бъде фокусирана върху сигналите, които постъпват, а в преценката си ще се доверяват на здравните специалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Всико в тази изпразнена от съдаржание държава е прогнило, тъпо и просташко. Който си направи труда поне да изгледа 20 мин. от срещата на ББ с медицинските сестри, няма да е далече от мисълта: Българiя се управлява от напълно некомпетентни хора, които никога не са имали разбирания за това. Тяхното ниво е да командват някаква бандитска групировка и то на средно ниво. Гледайте записа от срещата, защото е толкова срамна, че скоро ще а изтрият от You Tube.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Протестът на медицинските сестри и исканията им за нормални заплати, след срещата им с Падишаха, се видоизмени странно в ченгеджийско слухтене, доноси и разпити за далавери.Обичам тази държава! Обожавам населението и управляващите и!
1
1
 
4
 
! Отговори
спец по все преди 4 години
Не знаех,че мвр разбира от медицина..