Нова заповед: Ананиев забрани влизането в България!

Има и специален ред за предоставяне на стоки и услуги
Обновена: 6 апр 2020 21:05 | 6 апр 2020 20:49, Петя Славова
172

Снимка: БГНЕС

12
Нова заповед за влизането в България и поставянето под карантина издаде здравният министър.
 
Здравният министър издаде заповед, с която се въвежда временна забрана за влизането на територията на Р България. Със заповедта се въвежда и ред за поставяне под карантина.

Въвеждат се и специални правила по отношение на лицата, осъществяващи предоставянето на стоки и услуги.

Прочетете новата заповед тук.
 


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
3
 
! Отговори
Bon преди 1 месец
Време беше, погледнете % на заразените от болни идващи от чужбина. Спрете ги най после.
140
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сетила се Мара да се побара.Откога го казвам това,но недосегаемите нито четат какво им казват хората,нито мислят за тях.
139
2
 
12
 
! Отговори
666 преди 1 месец
Е то вече мина! Както обикновено, след дъжд, качулка. Ама нормазно за тия м...ци.
138
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Затваряй бате,ние вече сме си у маалата.
137
2
 
23
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 месец
Тази мярка трябваше да се приеме заедно с извънредното положение !!!
Късно е , вече вирусът е тук, хем го пускат, хем ни затягат мерките, к'во правят и те не знаят !!!
136
3
 
18
 
! Отговори
Някой си преди 1 месец
Още в началото на март това трябваше се случи,не да ми ги прибирате екзотичните българи от екзотичните страни.Там да си седят да лижат задниците на англичани,французи,германци и разни колонизатори.Тук е мизерия,нали затова са там - защо се прибраха тук?
135
3
 
28
 
! Отговори
www преди 1 месец
Тези, които донесоха вируса са български граждани с нисък социален статус, които работеха нелегално в Европа, за тях пак няма забрана, те са от групата на изключенията - български граждани и техните семейства. Идвата да точат системата на здравеопазването и да тормозят хората с кражби и побои.
134
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Забранил е само за чужденците. Всеки, който досега не се е сетил да си дойде, пак може да го направи. Не знам кое е правилното, факт е, че донесоха заразата, кой крив, кой прав, но всички ще съърбаме попарата......
133
2
 
15
 
! Отговори
Доктор Хаус преди 1 месец
Бананиев , не ли доста късно ?! Много умувахте с неадекватното си мислене !
132
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Южна Корея винаги са носили маски масово .Така че това не е вярно а сега нямат право да излизат без маска .. Вземете прочетете а после пишете. Това не е игра а силно заразна болест .
131
9
 
13
 
! Отговори
6 преди 1 месец
Южна Корея е без маски , а тук налагат все по-ресриктивни милиционерски мерки ! Г-н Министър , пуснете крайградските автобуси на областните градове ! Дойде време за засяваме картофи , домати и пр., а няма хората , които нямат коли , да отидат до местата си .А и скола всеки ден е скъпо и не всеки може да шофира от старост или по здравословни причини .Разбира се , при спазване на изискванията .След 12 май ще е минал срока за засаждане !В малките градове и селата се движат свободно.Ние защо сме на
130
0
 
27
 
! Отговори
Waffen SS преди 1 месец
Няма как да се отрече,че много от "ценните мозъци",които бяха изтекли от България се завърнаха и основната част от тях с бодра стъпка се отправиха към родните им гета.Там основното интелектуалните занимания на "мозъците",беше пиенето,лежането и безцелното мотане по сокаците.Първи,които разбраха за завръщането на "мозъците" бяха възрастните самотно живеещи хора,които бяха подложени на системни посещения от "мозъците" и подложени на физическо въздействие,както и лишаването им от оскъдните им средства
129
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ма досега ли вкарвахте вирусоносители през граница!
128
7
 
12
 
! Отговори
Биолог преди 1 месец
“Принудителна карантина”. Аз предлагам още с влизането да ги чакат маскирани спецсили с автомати и кучета. Оттам в камионетки откарани принудително в концлагери с бодлива тел. Ако някой кихне или се изкашля или каже нещо против властта - застрелян на място и в крематориума.
Ненормални ли сте или да?
127
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак не затвориха границите и явно няма да го направят. Поне принудителна карантина за всички идващи от чужбина да наложат. Сегашната "задължителна" карантина разпространява вируса в България.
126
2
 
16
 
! Отговори
ДртПрч преди 1 месец
Пичове, вирусът е вече тук. Вълкът е вече в кошарата, а чобанинът току що залости вратата
125
2
 
9
 
! Отговори
ДртПрч преди 1 месец
Доколкото разбирам, няма забрана да излизаме.
124
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя пък каква чиста и свята република от население дребни тарикати с мания за величие, крадящи евросубсидии велики партийни бизнесмени и стадо което им ръкопляска вече 30 години? Българин осъдил Левски на смърт, мутри даряващи църкви и попове със златни часовници, кармата си знае работата такава държава няма как да съществува! бай балгар връзкарски некадърния тарикат е обречен рано или късно ще го разбере
123
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
точно така да забрани и влизането на евросубсидии в чалга републиката нали българите са най великите европейци на света!
122
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бат Киро е сдал багажа отдавна , а Тиквата го направи на 2ст по време на последния брифинг. Тази заповед бат Киро не я е чел даже.Само я е подписал.Всъщност затова е станал министър-да слуша и да подписва без да чете.В целия кабинет няма един човек със собствено мнение.Само безличници и слуги на н.в.Тиквата.
А заповедта е едно голямо нищо.Всеки може да влезе и излезе от страната ни без проблем.