Наръганата пловдивчанка живеела в общински център с бебето си

Нападателят й прескочил оградата, за да влезе при нея
Обновена: 30 юни 2020 14:26 | 30 юни 2020 14:21, Веселина Йорданова
10
Наръганата пловдивчанка живеела в общински център с бебето си
Снимка: БГНЕС

17-годишна е била оперирана спешно снощи в УМБАЛ "Св. Георги", след като е намушкана няколко пъти от приятеля си.

Инцидентът е станал в общинския център за настаняване от семеен тип в Пловдив. Там непълнолетното момиче е било с бебето си, чийто баща пък е нападателят й, предаде "24 часа".

Мъжът е на 32 г. Прескочил е оградата на социалното заведение и влязъл вътре, където последвал скандал между него и непълнолетното момиче. После той извадил нож и я пробол.

Още по темата


"Пострадалата има наранявания около ухото и в корема. След като я намушкал, мъжът се е прибрал в дома на родителите си на ул. "Сокол" и се е хвърлил от 8-ия етаж. Издъхнал е на място", коментира шефът на полицията старши комисар Йордан Рогачев.

Какви са причините за свадата, завършила с фатален край, предстои разследващите да установят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Етноса ли се е проявявал пак? 17 годишна с бебе от 32 годишен...те много си падат по даването на малолетни момичета на мъже. Ама тази явно не го е харесвала и решила да бяга. Иначе класика! Непълнолетна с бебе, наръгана с нож, направо традиция.
7
1
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Сандокан,мале, с двата ножа!
6
0
 
12
 
! Отговори
Кой плаща? преди 3 години
Ние плащаме.Плащали сме издръжката на тази 17-годишна, докато тя си е начесвала нагона, вместо да ходи на училище. Плащали сме и безусловния базов доход (в левове) на родителите или настойниците й, за наша сметка са им били давани и помощи, та месечният доход на всеки един от тях да е около 1 000 лв, а те дори не са се постарали да оказват контрол над разгонената тийнейджърка.И сега, като я изцерят за наша сметка, какво ще последва? С ентусиазъм ще тръгне да дири следващия т.ъ.п.к.ач.
5
0
 
12
 
! Отговори
СТИГА ВЕЧЕ преди 3 години
СОЦИАЛНО ИЗНУДВАЧЕСТВО !!!Вместо да се търсят механизми, за да бъдат накарани някои да изпълнят БИОЛОГИЧНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ (задължения, които изпълняват и животните без някой да ги кара - осигурявана на прехрана и всички други условия, необходими за отглеждането на потомството), нашата държава се чуди какви бонуси да осигури на всеки, който е задоволил нагона си веднага, щом го е усетил, без да го е грижа за последствията.Кой плаща издръжката на центъра за настаняване и за лечението на тази?
4
1
 
11
 
! Отговори
Неотложно и нужно преди 3 години
Да се приеме закон, посредством който да бъдат ПРИНУЖДАВАНИ ДА ОСИГУРЯВАТ ИЗДРЪЖКА НА ДЕЦАТА СИ всечки здрави хора, които са решили да се размножават и са осъществили това решение.Ако родителите са на възраст под 16 г., тази издръжка да бъде осигурявана от техните родители или настойници или от онези, които получават парички, за да им бъдат приемно семейство.Навърши ли 16 г. ДА РАБОТИ, за да осигури издръжка на детето си, независимо дали то живее с родителите си или в социален дом.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаме сериал
2
1
 
30
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Не пишете, че се е прибрал на улица Сокол, а напишете къде е улицата....В квартал Столипиново. Така веднага става ясно какви са майката и бащата.
1
3
 
18
 
! Отговори
ГОШО преди 3 години
Много правилно е направил