Учениците от 6 до 12 клас в Пловдив онлайн от утре

Мярката на този етап ще важи до 22 ноември
10 ное 2020 15:10, Красимир Ангелов
7
Учениците от 6 до 12 клас в Пловдив онлайн от утре
Снимка: БГНЕС

Учениците в Пловдив от 6 до 12 клас от утре преминават изцяло на онлайн обучение, съобщи областният управител Дани Каназирева.

Мярката на този етап ще бъде в сила до 22 ноември.

В другите 17 общини в региона децата ще ходят на училище присъствено, като директорите са задължени да спазват спуснатите указания от просветното министерство.

Решението е на областния кризисен щаб и е единодушно.

На 23 ноември ще има указания как учениците да се върнат в училищата. Това касае 56 училища на територията на община Пловдив, допълни Иванка Киркова, началник РУО-Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
каназирева преди 3 години
Еднооката в страната на слепците.Да ги поведе. Макар че е късно, все пак е нещо. И 5-6 клас също трябва.Само от 1-4 и разредени по макс 7-8 деца в стая. На дистанция от учителя над 3 м.Учителя с истинска маска!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Български реотан
5
0
 
9
 
! Отговори
Родител преди 3 години
Министре ,няма значение от кой град пишем .Болестта не е каприз.ЗДРАВЕТО Е БЕЗЦЕННО .Докога мислите Вие и Министъра на Образованието да си играете с живота на нашите деца ,учители.КОЛКО УЧИТЕЛЯ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА УМРАТ ЗА ДА ЗАТВОРИТЕ УЧИЛИШАТА?ПИТАТ ВИ ВСИЧКИ РОДОТЕЛИ ОТ ВСИЧКИ КРАИЩА НА БЪЛГАРИЯ.ЗАПОМНЕТЕ ДЕЦАТА НИ НЕ СА ИГРАЧКИ КОИТО КАТО СЕ СЧУОЯТ МОЦЕМ ДА СИ КУПИМ НОВА!
4
0
 
13
 
! Отговори
Стара Загора преди 3 години
А Стара Загора-целият град е пламнал.В класа на дъщеря ми 8 деца са болни , но само 3 са изследвани (+), останалите родителите им нямат пари за тестване и ги е страх ,че ще ги сложат под карантина, а пари и заплати няма.Това са гимназисти,учат сега онлайн, ако от 12 ги пуснат по училищата ще стане ужас.
3
1
 
14
 
! Отговори
Пипи преди 3 години
А в София търговскобанковото от петък щяло да бъде задължително присъствено. Откачен министър - да дава права на директорите да определят как да се учи. Даде подава оставката веднага.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Варна кога? Майтапчийска държава. Ще ядете винкелите, it's inevitable както казваше Смит.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се сетят.