Лекарят с чувалите: Написах поста след тежко дежурство

Той публикува гневно обръщение към неспазващите мерките
27 ное 2020 12:49, Ния Христова
115
Лекарят с чувалите: Написах поста след тежко дежурство
Снимка: Pixabay
Лекар - анестезиолог от бургаската болница "Бургасмед", публикува гневен пост към всички, които не спазват мерките и описа тежката картина в COVID отделението.
 
Доктор Александър Серафимов публикува и снимка на жълт чувал, които използват за починалите от коронавирус. Това предизвика хиляди коментари под публикацията.
 
"Положението е изключително сериозно. Всички реанимации в България са крайно претоварени и персоналът е подложен на изключително натоварване", разказва специалистът пред Нова тв. Той обясни, че легла и медикаменти в страната има, но няма персонал.
Още по темата
 
"Постът ми бе написан след едно тежко дежурство. Видях протестиращите пред Здравното министерство и в мен се появи чувство на безсилие, на несправедливост и демотивация", разказва д-р Серафимов.
 
"В болницата в Исперих работят 4 човека. Двама от тях са болни. Вчера една от нашите сестри дойде на работа с пневмония. След PCR се доказа и COVID-19. Колегите работят болни и носят абокати. Когато не се грижат за пациентите си включват медикаменти, за да могат да се излекуват и  самите те", казва още анестезиологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
4
 
! Отговори
До 58 преди 3 години
Като ти чета коментара ,мисля че ти с болнична помощ няма да имаш проблем ,защотото ветеринарнити клиники имат свободни места и лекари ,които да те лекуват!
54
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моят ветеринар не се оплаква като лекува заразените ми танзанийски кози.Но агрономът, който лекува заразената папая е същият киселец като този.
53
9
 
17
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
А като те интубират и не можеш да се сбогуваш с близките хора ,и единствената ти надежда е непознати в бяло ,които денонощно те поддържат жив ,ще ти е през **** за пари ,банки ,инфлация и работа ,единственото нещо ,за което ще се молиш е тези хора да те спасят...но уви те не са богове и уви норада ни няма и капка съпричастност ,защотото всеки си гледа своето благоденствие !!!стигна се до тук именно заради това....а вируса просто ни показва какви хора сме !!
52
6
 
16
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Калеко АлекоЛюбителите на конспиративните теории са неграмотни, нискоинтелигентни, мързеливи и генерално са провалени в живота.Кратко и ясно.
51
1
 
3
 
! Отговори
До "Чебурашка&q преди 3 години
Може ама,поне давай някакъв Нишан,защото инак ще бъде спомената цялата ти рода и най вече ***!!!
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 41Има сигурна държавна работа,защото я заслужава. -- ти си един от първите на дървото брат ;)
49
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На нашите мангъровисти все няой им е виновен.
48
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истина го написа какво лошо е казал ?
47
6
 
8
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
При една инфлация твоите 20 000 лева могат да станат 200. Но не се притеснявай. Парите ще си останат в банката, а ти ще си останеш глупав. Само банката ще прави пари от твоите спестявания, защото тя оперира с тях. Като умреш, ще има да си харчиш с кеф твоите 20 000 лева. А децата ти ще викат, този кратун защо не ни даде парите, докато сме млади.
46
8
 
10
 
! Отговори
до 41 преди 3 години
Ами да имаш спестявания бе умник.Аз как съм спестил 20 000 и мога и 1 година да не работя.Да си мислил,а ако не изкарваш достатъчно пари,да си се квалифицирал,за да изкарваш.Има сигурна държавна работа,защото я заслужава.Ако си беден е защото си ***
45
5
 
5
 
! Отговори
Чeбypaшка преди 3 години
Старият Чебурашка нещо се кротна напоследък, чудя се дали да не се превъплатя в Калеко Алеко. Няма голямо значение, гюбpeто е едно и също.
44
4
 
4
 
! Отговори
До-46 Алеко преди 3 години
Абе ***(калеко)ще има ли еди твой пост,където няма да вониш?
43
10
 
6
 
! Отговори
до Калеко Алеко преди 3 години
Хайде да си взимаш политическите приказки под мишница и да си обираш крушите от статията. Аман от *** като тебе.
42
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успех Докторе,дано вождът е забелязал твоят "непринуден" гняв с лек политически оттенък!
41
16
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
"Лекарят с чувалите" е абсолютно прав и не дължи никакви извинения на любителите на конспиративни теориии от тълпата на Черепа, орисани от вдигнатия юмрук на фигуранта ... Извинение на нацията дължат такива като Румбата, тези от РеМеДето на "Позитано 20" и набързо скованите платфирми на Мая Костинбродска, Тюлена с гумената лодка, русофилите от партия Възраждане и аналозите им от "Боец", които освен че горяха знамето на ЕС, горяха и маските си в знак на гражданско неподчинение ... !!!
40
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като получиш фиша за ноемврийската заплата ще ти олекне и ще забравиш за тежкото дежурство. Всичко минава.
39
14
 
15
 
! Отговори
Георги Христов преди 3 години
Тук е пълно с нещастници ,неграмотни ,безотговорни ,мързеливци, алкохолици ,които се мислят за компетентни ,разбиращи от всичко най-вече, от 1 год ,за вируси, медицина и лечение !!!нещастници...гастарбайтерите се върнаха да клеветят !!! ПЪЛНИ МИШКИ !!
38
14
 
4
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
***! Само плашите хората излишно
37
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Лекарят с чувалите: Написах поста след тежко дежурство"Виж какво мойто момче. Докато си на сигурна държавна работа няма да ми се жалваш. За разлика от тебе някои хора остават без работа или доходи заради неплатените отпуски вследствие на локдауните. Няма как хората да стоят няколко седмици или месеца без доходи за да ти облекчават на тебе работата, да не говорим и че няма кой да им гледа децата след затварянето на градините.Я по-добре се разходи до бюрото по труда да видиш там какво става.
36
10
 
7
 
! Отговори
Т. К. П. преди 3 години
Що не подадеш оставка, бе?Подай оставка и оди пеш!