Нова кампания: "Ако нямаш – вземи си. Ако имаш – остави!"

Младежи от Казанлък събират хранителни продукти за хора в нужда
4 дек 2020 12:39, Ния Христова
7
Нова кампания: "Ако нямаш – вземи си. Ако имаш – остави!"
Снимка: БГНЕС
Младежи от Казанлък създадоха кампанията "Ако нямаш – вземи си. Ако имаш – остави!". Все повече хора в града взимат участие и вдъхват надежда наизпаднали в тежко положение, съобщи Нова тв. Под градската елха се събират различни продукти. Всеки, който има желание, може да остави нещо. Идеята е те продуктите да достигнат до хора в затруднено положение. Тази кампания набира популярност и във все повече градове в България.
 
В четвъртък кутията под елхата в центъра на Казанлък, чиято украса ще бъде запалена след броени дни, е преливала от продукти. В града на различни места има разположени и други подобни кутии.
 
"Идеята възникна спонтанно. Решихме да зарадваме хората за празниците. Искаме да помогнем на колкото се може повече хора в нужда", разказва инициаторът на кампанията Денислав.

7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
х преди 1 месец
Ако си лилав - набери си
5
1
 
0
 
! Отговори
Бибо преди 1 месец
ВЪВ ТОЗИ"ЛОКДАУН" НЕ Е ДОБРЕ. ДАРЕНИЕ ДОБРЕ, НО АКО Е ОТ ХОРА С КОВИТ19 КАКВО ПРАВИМ. БИБИТКО ДА ПРЕЦЕНИ. БИБИ РАЗВЪРЖИ КИСИЯТА ОТ ШКАФЧЕТО И ДОЛАПЧЕТО... ПАРИ ТРЕБВАТ КРЕДЕТИ НЕ ДАРЕНИЯ ВЪВ ПАНДЕМИЯ. КАКТО Е В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ. ПАРИ ДОСТАТЪЧНО СЕ УЯДОХТЕ. ПОМИСЛИ МЪНИЧКО И ЗА БЕДНИТЕ. ТЕ СА МНОГО В БЪЛГАРИЯ.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко е от алчност и комплекси.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Похвално за хората организирали кампанията и исключително тъжно за - бьлгария член на -европеиският сьюз през -21 век
Някога сочехме с пръст развиващите се страни като пример за бедност , лошо здравеопазване , висока смьртност а ето , че се превьрнахме в една от тях
2
7
 
6
 
! Отговори
Корни Нинова преди 1 месец
Кампания като за Корнелия - “ ако нямаш, вземи си! “ и тя си взимаше и от Техноимпекс и от Партийната каса и ако я пуснат и от държавния бюджет ще си вземе ! Ами няма и затова .....
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По Коледа има винаги много милосърдни хора вместо да се изчистят Авгиевите обори и да няма хора в затруднено положение се правят кампании Умно ще да е това, а след Коледа ще давате ли пак ?