Спипаха 50 души в басейн на нелегален рожден ден

На всички са съставени актове по 300 лева
12 фев 2021 12:50, Ния Христова
40
Спипаха 50 души в басейн на нелегален рожден ден
Снимка: Pixabay
Продължават проверките за спазване на мерките срещу коронавируса, а при една от тях са спипали празнуващи рожден ден. съобщава "Монитор".
 
Партито се е провеждало в открит басейн с топла вода в курортен комплекс. На мястото са били установени 50 души.
 
Актове по 300 лева са съставени на всички за неспазване на противоепидемичните мерки, а на собственика е съставен акт за 2000 лева.
 
"Продължават съвместните проверки на институциите. Най-честите нарушения в търговските обекти са неправилното носене на личните предпазни средства", съобщи областният управител Стоян Пасев.
 
Създадените мобилните екипи са извършили 64 проверки, а 138 са проверките на РЗИ – в училища, детски градини, здравни кабинети, перални, хотели, фитнес зали, фризьорски салони, молове, супермаркети и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нелегален рожден ден. егн и то нелегално. кой ги мисли тези заглавия?
32
1
 
12
 
! Отговори
Striker преди 3 години
Нали басейна е бил открит?!?? Кой плитък мозък наложи глоба??!!! В басейните на хотелите във Велинград има поне толкова, а са ЗАКРИТИ!!! Съд до дупка за организацията, наложила глоби!
31
1
 
4
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Този измислен текст, от кой ПРЪСТ е изсмукан. Залагам на КУтРето
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че щаба легален ли е?Кой и в коя структура сме заложили да има щабове с решения равни на закон?Ние да не сме генерал-щабна република?Мисля,че сме парламентарна,а?
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Групов секс в басейн след лека употреба на "весели препарати"!-))))
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти да видиш. Рожден ден, че и нелегален. А защо да е нелегален, да не би акта за раждане да е фалшив? Никой нормален уважаващ себе си човек, не обръща внимание на ковид бунаците на държавна хранилка. Банкети и празненства яко, от Видин духаскуу. Между другото от както започна цирка с измисления коварен вирус, аз на толкова купони не съм ходил за година. Но за протокола, винаги до петнадесет човека, на пет метра един от друг и задължително с маски, а на всеки час пода се дезинфекцира. Хи хи хи.
27
1
 
11
 
! Отговори
мак преди 3 години
Как се казва хотелът и кой е собственика, гостите и те не са за пренебрегване. Това живо ме интересува. Не е хубаво да дъвчете с дни президентското синче, а други такива случаи да подминавате с 2 изречения.
26
0
 
4
 
! Отговори
нощ преди 3 години
Сигурно са и пикали в басейна.***.
25
6
 
6
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Малко им е. И по един месец общественополезен труд трябваше да им лепнат, да видиш как се строи национална инфраструктура с робски труд и колко евтино излиза!
24
1
 
7
 
! Отговори
Dnеs.bg преди 3 години
За басейните няма ограничения. Глобите са на хартия. Над 50 лв. ще ги обжалват пък и да не ги платят не излизат в НАП. Плюс това басеинът е бил с дехлорирана вода.
23
15
 
16
 
! Отговори
Купон до зори преди 3 години
Супер!Браво на хората!
22
0
 
10
 
! Отговори
ь1 преди 3 години
Невероятна новина, кой курортен комплекс , областен управител на какво?
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента за голяма част от ходещите на партита това са джобни пари.Просто хората си плащат на собственика да ги пусне и след това ако е имало някой доносник трябва да платят и на тези от рзи по някой лев.
20
5
 
9
 
! Отговори
Ivco преди 3 години
Чета и не вярвам на ушите си.... Леле колко прозди ора има в тая скапана държава.... Ми тя затова е скапана - с тиквуний начело...
19
8
 
1
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 3 години
Баща- ми, не- по- вода, 3-4 дена, от- болки, след- Банкя, Октомври...
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какъв ужас, до къде пропаднахме... това ли вече прави полицията по лошия комунизъм такава простотия не е имало, но все пак Боко е наследник на тоя комунизъм...
17
5
 
26
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Нелегален.. Рожден.. Ден!?Аз пък си мисля, че е нелегално да налагат разни безумни мерки с фалшив предтекст, също смятам, че е крайно нелегално да се всява страх без научна обосновка. Така, че ще видим кое е легално и кое не може да каже съда!
16
2
 
4
 
! Отговори
до 19 преди 3 години
Сега е така смесват се, едно време преди ковито всяко си седеше при господаря
15
16
 
3
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
Смесели са си телесния сок с друг телесен сок.Голямо забавление,голяма чудо.Телеса в басейн по време на ковид.Гнусотияя.
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еех какви глоби имаше по 5000лв