Ресторантьорът, нападнал Митко, е с обвинение

46-годишният мъж е задържан до 72 часа
Обновена: 30 май 2021 19:12 | 30 май 2021 17:41, Веселина Йорданова
265
Ресторантьорът, нападнал Митко, е с обвинение
Нападнатият Митко. Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура - Пловдив е привлякла като обвиняем И.Д., на 46 г., за това, че по хулигански подбуди е причинил лека телесна повреда на М.С., по известен като Митко от Пловдив.

Още по темата

Собственикът на заведение нападна продавача на чорапи на 27 май в квартал "Капана".

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор от РП-Пловдив.

По досъдебното производство се извършват процесуално-следствени действия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: ПловдивМитконападение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С кариерата на чорапения бизнесмен е свършено.
33
5
 
18
 
! Отговори
стоян преди 2 години
*** не ни занимавайте със странични неща.Обществото иска да знае едно-защо Боко Тиквата все още не е арестуван.Не измествайте главната тема.Време е за операция Чисти ръце.А именно съд и затвор за Боко Тиквара.
32
8
 
12
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Така като гледам настроенията сред народа Митко от Пловдив има реални шансове да стане новия български президент на приближаващите се президентски избори. Иначе съм абсолютно сигурен, че Митко не е платил и стотинка данък през живота си на държавата.
31
7
 
18
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Защо повдигат обвинение?? Защото това е ром, от който не се искат данъци и може да краде безнаказано от където си иска. От заведението, чадър, от къщите ни разбиват и крадат прозорците ни, тухлите ни. Всичко това го наблюдава мълчаливо полицията. Това е отвратително в държавата.
30
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 41,ей Кольо ти видя ли го да краде чадъри, не си измисля *** такъв...
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е трябвало да му посяга,независимо от причината.Можело е да извика полиция или орган по контрола,но да бие безпричинно е престъпление.А колкото за касовия апарат,със сигурност стоката му е обложена с ДДС.А такава практика за търговия съществува навсякъде,дори и цветари се срещат на други места.Вероятно и има платен "патент"за разносна търговия.Така поне трябва да е уреден този начин на търгуване.Така е по пазарите.Плашаш ден за ден или за седмица на общината.
28
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, този го обвиняват, правилно, макар че леката телесна повреда трябва да се докаже от лекар, а за момента такава май няма. Но т. нар. талисман е извършил кражба, по собствените му думи. Задигнал е чадър от заведението и на въпроса на собственика най нагло му е заявил " ти за един чадър ли си?"...Та се питам, кражбата не е ли престъпление също? Или пак повдигам обвинения само за да угоди на общественото мнение, които после не могат да се докажат в съда и обвинения осъжда държавата.
27
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви ли е срам, вчера гледах видеото и ми стана тъжно. Що за отношение към човек, които си изкарва прехраната. Тук някой си написа за фискален апарат. Ще си същия или същата, които не плащат данъци. Оставете човека на мира, на мен ми стана гадно, имайте сърца.
26
7
 
16
 
! Отговори
Знаещ? преди 2 години
Много хора се изказват негативно за Митко, без да го познават и без да са идвали в Пловдив. Имат готово мнение заради произхода му. Не трябваше ли да съдим за човек според постъпките му? А Митко работи за хляба, не е нахален и не прави зло никому. Защо го съдите и с какво право?
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ивйло е с бръсната глава, софиянец, бизнесмен, със сигурност кара джип-той отговаря на всички условия да удря главички...
24
4
 
5
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 2 години
И на какво основание ще го задържат "до 72ч" след като не вярвам подобно деяние да включва ефективно излежаване на присъдата . да не стане да му плащаме на бизнесменинъ
23
0
 
6
 
! Отговори
Относно данъците преди 2 години
На днешно време вече няма такъв, който да не плаща никакви данъци - ДДС плаща и последният просяк, когато си купи нещо в магазина, използва телефонни услуги, или се вози в градския транспорт, и дори когато отиде на бръснар !
22
5
 
19
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Да му купим апартамент на митко. Да му даден пожизнена, безплатна сергия пред общината. Да го направим един мандат общински съветник.
21
6
 
17
 
! Отговори
Знаещ преди 2 години
Пичове, в грешка сте. Митко Чорапа не е агресивен и не минава м/у масите да се натрапва. Хората го викат и си купуват, защото е позитивен кат Стефчо Автографа. Има и навлеци, но той специално не е такъв и хората го уважават, нищо, че не е милионер. Те така в Пловдив.
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видиш ли *** и на снимка требва да го биеш
19
4
 
6
 
! Отговори
До 21 преди 2 години
Причината да удряш главички е че в главата на удрящия няма нищо, отделно емоционална нестабилност. Но такива типове си намират майстора рано или късно и ако обществото го намести, тогава им увират главите.
18
5
 
20
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Тук някои се опитват да изместят темата към плащането на данъци, а тя всъщност е БРУТАЛНАТА АГРЕСИЯ ! Що се отнася до данъците, в развитите страни има необлагаем минимум, който в някои от тях е около 10-тина хиляди евро годишен доход ! Не може да се плаче за данъци от някакъв, който продава по няколко чифта чорапи на ден !
17
3
 
4
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Ресторантьорът не трябваше да удря главички, но не мисля, че просто така ще реши да го направи. Има някаква причина.
16
4
 
28
 
! Отговори
от северозапада преди 2 години
Как па никой не му дреме за стотиците старци и баби по нашите краища, ограбени и поругани от "сънародниците" на тоя Митко, ама те на него справедливост ще дават!! Лицемери сме ние и това е!!
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този отворения бияч му трябват няколко месеца в някой анадолски затвор. Ще му се оправи поведението и мирогледа.