Спешно отстраняват проблемите по оградата на границата с Турция

Според областни управители е по-добре за нея да се грижи "Гранична полиция"
Обновена: 25 авг 2021 22:59 | 25 авг 2021 21:45, Веселина Йорданова
24
Спешно отстраняват проблемите по оградата на границата с Турция
Снимка: БГНЕС

Решение за спешно отстраняване на компрометираните участъци по оградата на българо-турската граница е било взето на работна среща при закрити врати в Ямбол.

В срещата са участвали  ръководството на МВР и областните управители на Ямбол, Бургас и Хасково, предаде БНР.

Ръководителите и на трите области са изразили мнение, че по-ефективно ще бъде занапред за оградата да се грижат от Главна дирекция "Гранична полиция“.


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
8
 
4
 
! Отговори
Куршум за СтефанЯнеВ преди 1 месец
Каква ОГРАДА.. Министър- председателя от Служебното Правителство- Стефан Янев, казал че "" ще пуска афганистански ислямисти- башибозуци в БЪлгария"".. Такива които са получавали ЗАПЛАТА от нас в Афганистан... Някой трябва да намери в ТЪМНОТО тоя Предател- министъра Стефан Янев да го УБ.ИЯТ. Оня казал че както Стефан Стамболов и поп Кръстьо щял да пуска араби в България !!!
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази ограда е пародия.Отидоха едни пари в едни джобчета и нищо.Я идете да видите гърците каква ограда направиха от към Турция и България.Нищо общо няма с щуротиите на наще усвоители!!!!
22
2
 
1
 
! Отговори
Ама преди 1 месец
До Анонимен 17 На Тошко, трябва да му копаят окоп с други стандарти иначе ще се крие и ще казва, че окопа му е дълбок! Или пък трябва да му слагат столче!
21
1
 
14
 
! Отговори
Ами преди 1 месец
До Хемус Тогава се охраняваха границите. Сега състава е малко и няма правата на граничарите преди 89г. Ограничения от към горива и мобилна техника и т.н и т.н.. На времето рядко някой поемаше риска да премине нелегално границата, защото можеше да виси и съхне на кльона, а сега дори ги хранят и поят! Който иска да минава границата, трябва да има някакви документи и през КПП-то, в други случаи да се счита за нарушител!
20
2
 
16
 
! Отговори
Хемус преди 1 месец
Едно време 95-та 97-*** година като служех из Странджа,каквото и да си говорим,абе весело беше,като хванехме такива заблудени им показвахме какво е българско гостоприемство!Признавам имаше кубинки,но не сме мародерствали к!Тогава все още имаше морал и служихме на родината,макар и да гладувахме по-поделенията!
19
2
 
7
 
! Отговори
От бореца преди 1 месец
На някои вълшебни флейтисти им се привиждат турски жилави войници, а на турските войници им се привижда жилавия оджа от началното медресе, вай алах, нямат край маа наа фсските драми!
18
2
 
12
 
! Отговори
Чукундур преди 1 месец
Спокойно ефендим армия нямате ама гейове имате много.Те ще са първата отбранителна линия.
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
г-н Тошко вместо да налита да се бие с жени в парламента да отива на границата,нали твърди че е каратист
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СПЕШНО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВЯТ МИННИ ЗАГРАЖДЕНИЯ ПО ЦЯЛАТА ДЪЛЖИНА НА ГРАНИЦАТА,ДРУГА СПАСЕНИЕ НЯМА
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали г-н Тошко и Пъпеша щяха да ходят да пазят границата ?Да не ги хвана шубето?
14
2
 
3
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 1 месец
Ти султан чорт турецкий, на проклетия дявол брат и другар, на самия Луцифер секретар! Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол г ** таралеж да смачкаш! Дяволът с *р* твоето стадо яде.!.
13
5
 
4
 
! Отговори
?!? преди 1 месец
Е не сега Мая трябва да признае, че оградата е нужна. То Борисов е визионер спрямо тия!
12
5
 
5
 
! Отговори
доц. д-р Чоко Боков преди 1 месец
Кой отстранява.1. Търговското дружество-изпълнител2. Винкела с хотела3. Боку с активите от шкафа4. Суверенът, a.k.a. брашнян чувал по методиката "Ремонт на ремонта"Уточнявайте ги тези неща.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Турция изпълнява ролята на Византия. 99% съставена от мюсюлмани но светска и без официална религия. С население над 85 милиона и силна армия. Добре че не граничим с Иран. Ислямска Държава управлявана с Шариат но по лека (Light) версия в сравнение с Саудитска Арабия и Афганистан.
10
1
 
16
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 1 месец
Турция е мост към Европа по който от стотици години пълзи цялата, азиатската, ислямска свооолоч.!.
9
1
 
14
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Кви проблеми има на оградата нали е нова :)))
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Армия и полиция стотина хиляди общо, въоражени много добре, пратете тях да пазят скъпата ни родина, не само нищоправене за тях!
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Идват ордите, и нашите пак са неподготвени. И армия нямаме, нищо нямаме. Тази жалка ограда с дупки ако си мислите че ще спрат няколко хиляди, много се заблуждавате. Ордите идват.
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спешно запълват дупките в оградата с калчища. Става също и с наелон, ама трябва да се връзва здраво за да не го духне веднага вятъра, преди да им се плати. Плюя на всички политици. Докато не видя поне 100 висши политици,полицаи,прокурори в затвора ,не вярвам на нищо.
5
5
 
13
 
! Отговори
До номер 3 преди 1 месец
Ако не беше Турция с нейните жилави войници и жандармерия телената мрежа на черкезина Далавери Балевски щеше да бъде изядена.