33-годишна жена почина след препращане от болница в болница

Близките са категорични, че изгубеното време е причина за смъртта
17 сеп 2021 13:48, Ния Христова
73
33-годишна жена почина след препращане от болница в болница
Снимка: Pixabay
Жена от Монтана е починала след разкарване от болница в болница. Близките й са категорични, че изгубеното време в обикаляне е причина за фаталния край на Петя Бориславова, която е на 33 години и майка на 3 деца.
 
Петя е починала на 15 септември, след като две болници са отказали да я приемат, предаде bTV.
 
В рамките на една седмица жената се е оплаквала от затруднено дишане. Направила си е PCR тест, който е бил отрицателен. Лекувана е с няколко антибиотика. 
 
Кардиолог и специалист по белодробни болести също са я прегледали.
 
Състоянието и рязко се влошава в сряда. На Петя е изадедно направление за настаняване в белодробното отделение на МБАЛ-Монтана. 
 
Жената започва да диша толкова тежко, че близките й викат линейка, която се забавя около 30 минути. Затова решават да я откарат до болницата с кола. 
 
В МБАЛ отказват да я приемат и я препращат към Спешното отделение, а оттам я пращат към частна клиника в другия край на Монтана. Там също отказват да я приемат.
 
Близките на Петя настояват здравните власти и прокуратурата да разследват причините за смъртта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
0
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
Пак доказателство, че не,, ВиросО " е виновен за високата смъртност...!!! Умните, да тичат за Бустър... Бъъъъързооооооооооооо
59
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да им режат от заплатите на мед . работници и следствени да има.Защото летален или не, така ще бутат до пенсия.Ще им ръкопляскаме от балконите и по 1000лв.за неуспехите им.!И дискриминация на болните има.Да има дискриминация и на лекарското съсловие Нямат нужното ниво на практиката ..Диагноза не могат да уточнят от първи път, хабят държавни средства по пътеки.Къде такова безобразие е имало?
58
2
 
1
 
! Отговори
До 61 преди 2 години
Баш тая не платила и един лев осигуровки, без един ден трудов стаж е, от махалата.Платила е само за 2те кутии цигари на ден където е пушила.
57
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре дошли в реалността, нямаш ваксина няма и кой да те лекува -марш в гората да хрупате корени или идете на ходжа , на никой не му пука.Кокто е имал мозък има ваксина, който няма да събира пари за поп ся.Единствено ми е баш, че покрай сухото гори и суровото и много дечица и хора с автоимунни заболявания също ще си отидат за защото Ганьа Умното не се наяде и не се напи в тия кръчми вече 5 месеца.Чалхаропитек умен няма.
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
така е с пациентите плащащи здравни, лекарското отношение в бг, за тва всичко живо дето е починало, все е ковид, че от некадърност, и немарливост, няма с кво друго да се оправдаят
55
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Pcr хваща ковид докато е още в носоглътката, слезе ли надолу вече не го лови. Повечето работещи лекари това го знаят, но предвид ивото в София само мога да си представям в Монтана какви са ветеринари
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свикнаха с пътеки. Искат още и още. Дано да получат наказание. Макар че, пак ще се покрият и ще изкарат жената умряла от ковид. Щото и съвест нямат да им пречи да спят спокойно.
53
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи конспирации, голямо чудо. И от пневмония се умира, и от нелекувана астма. И преди Ковид е имало случаи на починали пациенти заради размотаване по болници. Пред т.н. Спешни кабинети се чака с часове. Истината е, че огромен % от лекарите ни са търговци. Със или без Ковид.
52
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най- вероятно всички починали от " ковид" са с отрицателен тест . Тази 33 годишна жертва е пропуск в системата им за лъжа и стъкмистика.
51
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-вероятно има фалшиво отрицателен PCR тест и Ковид-19 е истинската причина за смъртта й.
50
6
 
11
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Тва да те отпратят от болница и да ти откажат прием трябва да е наказуемо просто нз . Не се чудете че има пребити ,убити лекари после... просто в такъв момент човек е много лабилен и трудно си сдържа нервите
49
3
 
4
 
! Отговори
РБ преди 2 години
ТО ЗА ДА ВЛЕЗЕШ В БОЛНИЦА БЕЗ ДА СИ ОСИГУРЕН ТРЯБВА ДА МИНЕШ ПРЕЗ БП КАТО СПЕШЕН.ТИЯ СА УЛЕТЕЛИ НАПРАВО У ОТДЕЛЕНИЕТО СЪС СКСНДАЛИ.И ТАКА ДОКТОРИТЕ СА ГИ НАГЛАСИЛИ.И ВЕРОЯТНО ИДОКУМЕНТИТЕ СА ОПРАВИЛИ .НАЙ ВЕРОЯТНО ЕБИЛА С КОВИД.
48
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпросната 33 годишна жена е забавена 3 часа - точно 3 часа и е отнело да и намерят болница. Моят баща чака 72 часа, а е лекар, освен това за разлика от тази *** 33 годишна жена цял живот е плащал данъци, плащал осигуровки и работил нощни смени за жълти стотинки за да слугува на такива като тази 33 годишна която не е спряла цял живот да пуши пие и плюска и да изисква от държавата.Ваксина не е имала, ама изисквания бол.Моля за всяка ромка да се подготви ВИП апартамент и респиратор веднага!
47
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аман от тези търговци с бели манти
46
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Между другото, повърхностно (плитко) и учестено дишане, е първият резултат при състояние на уплах. Затова ви стресират с приказки за неминуема смърт и като кихнете, почвате да изпадате в паника и да не ви стига въздух.
45
8
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Другаря ви комунист Бойко Методиев Борисов произведе лекарите в специална каста, по-ценна от всички останали хора. Затова сега ще си сърбате банкянската про стащина. Ама няма значение, че лекарят бил корумпе, ***, мръс ник или мизантроп - щом е с бяла престилка, може да ви убие безнаказано и ще траете.
44
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брей! То можело и от други болести да има затруднено дишане, не само от ковид... Кой да знае такива работи!
43
3
 
7
 
! Отговори
mik преди 2 години
а тя дали е платени здравни осигуровки
42
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, каквото Бойко сътвори за 12 г, Кацаров не може да го поправи за 4 месеца.
41
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров, каква стана тя?