Дете с травма на главата било принудено да чака за регистрация

За случая в Пловдив сигнализира бащата
8 фев 2022 09:26, Ния Христова
54
Дете с травма на главата било принудено да чака за регистрация
Снимка: БГНЕС
Дете с травма на главата е било принудено да чака за „регистрация” в Спешното отделение в Пловдив. За случая сигнал подава бащата Петър Янев.
 
"Живеем е едно село близо до Пловдив и реших да транспортирам сина си със собствен превоз, защото практиката е показала, че линейките се бавят. Докато пътувахме, детето беше доста изтощено – трудно се държеше на краката си и трудно комуникираше", разказа пред Нова тв бащата.
 
Той казва, че е отишъл на регистратурата и помолил да бъде насочен към спешен кабинет. 
 
"Дамата там не си направи труда дори да стане от стола, за да погледне детето, което е по-нисичко и не се виждаше от позицията й зад регистратурата. След това бях попитан за ЕГН-то на детето", посочва Янев.
 
След това насочили бащата и детето към спешния кабинет, където имало много чакащи.
 
От болницата твърдят, че според записи от камерите семейството е стояло 6 минути в здравното заведение, след което си е тръгнало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
24
 
! Отговори
Пахахахахахаха преди 2 години
И какво като го погледне регистраторката? Ще загуби време. Тя не е сложена да оглежда, преглежда и лекува. Преди малко снимах часовник, който показва колко се чака в една спешна помощ за преглед в ЮК тази сутрин 06:35 - 239 минути. Това са реалностите. Ние сме по-добре.
5
3
 
29
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
По спешните винаги е така, защото е пълно с *** които висят там заради лека порезна рана или средновисока температура или гастрит! 2/3 от тия дето ходят в спешното не са за там!Ама нали всеки се мисли за най-важен на земята...
4
15
 
27
 
! Отговори
Мда преди 2 години
В България се бъркат понятията!Спешна помощ е за спешни случаи, а не за спешно приемане на всеки отишъл!!! Всички се извъдиха здравни експерти и поставят диагнози,дават съвети!Ами като знаеш толкова си лекувай детето!Какво си тръгнал при "некадърниците". Плаща 60лв на месец здравни осигуровки,ама реве да го приемат навсякъде първи и с хеликоптер да го возят!!
3
6
 
24
 
! Отговори
Така е. преди 2 години
Винаги е било така по спешните. И отношението не е както трябва и бързината на реакция е много зле. Няма специалисти, всичко се бави и никой не го е еня на теб какво ти е. Плюс това колкото им плащат, те толкова работят
2
13
 
26
 
! Отговори
аз преди 2 години
Реформите в здравеопазването на ПП ГРОБ дават резултат след резултат!
1
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми, сега още 300 мангуса ще решат, че трябва да имат 15 минути слава и последните лекари ще си кажат я вземи си шапката, гащите, чантата. Но вие се радвайте!