Детето, нахапано от азиатски вълкодав, е в кома

Нараняванията му са в областта на черния дроб и един от бъбреците
16 юни 2022 09:17, Нели Христова
95
Детето, нахапано от азиатски вълкодав, е в кома
Снимка: БГНЕС

Нахапаното от куче 10-годишно дете в хасковското село Въгларово е в кома в пловдивската университетска болница, съобщи bTV.

Още по темата


Нараняванията на детето са в областта на черния дроб и един от бъбреците.

Момчето бе нападнато от азиатски вълкодав, собственост на Анастас Караиванов, жител на селото. Той отглежда шест кучета за охрана и срещу тях има множество сигнали, че са агресивни. „Смачкаха ни джипа, спукаха ми гумите, крадяха ми овце. Никой не ми помогна“, изтъкна Караиванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя и държавата е в кома.
58
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля МВР да извади следната статистика: Колко сигнала има подадени за проблеми с кучета; по колко сигнала е реагирано; колко от описаните проблеми са решени!Ще излезе следното: от 10,000 сигнала в кошчето са отишли 9500. От останалите 500 мерки са предприети по 30. И общо 0 са разрешените проблеми. Затова ще ни ядат кучетата, а хората ще се саморазправят.
57
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В провинцията е ужас. Мордор!
56
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 52кучетата разнасят болести и произвеждат фекалии и урина.Това ли ти е приятно?Заградиха всички паркове за да могат дивите селяни да си разкарват добитъка .Ми ходете си на село гледайте кучета котки,кози,овце,кокошки,крави,слонове биволи квото искате.
55
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Картинката е ясна. Орковете са вилняли безнаказано, родната милиция си е бъркала в носа. Принуден е да вземе мерки за защита. Зле обучени песове, ако въобще. И белята става.
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРАВАТА МИ СВЪРШВАТ ТАМ, КЪДЕТО ЗАПОЧВАТ СОБСТВЕНИТЕ ТИ ПРАВА. И В ТОЗИ СЛУЧАЙ ИМА НАРУШЕНИЯ НА ПРАВА, КАТО НЕЩАТА СА ЕСКАЛИРАЛИ И ДОВЕЛИ ДО ТОЗИ ТЕЖЪК СЛУЧАЙ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ КОНФЛИКТИТЕ МЕЖДУ СЪСЕДИ СА НАВСЯКЪДЕ В СТРАНАТА НИ. АЗ С ЖИВЕНЕТО СИ В ПРОВИНЦИЯТА НАПРИМЕР ПРЕЧА НА СЪСЕДА МИ ДА ОКРАДЕ МОЯ ИМОТ И СЪСЕДНИТЕ ИМОТИ И ЕТО ГО КОНФЛИКТА... ТОЙ И СЕГА КРАДЕ, НО МУ ПРЕЧА НА РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ВСИЧКИТЕ МУ ПРЕСТЪПНИ ЗАМИСЛИ И ТОВА Е МЪКА НЕВИЖДАНА...
53
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А това на улицата ли се е случило или детето е влязло в двора да бере нещо?
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новина като за бананова република.
51
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Източника на кучешката агресия е в човешката агресия към кучето. Ако си злобар, не гледай куче.
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас. Що не ги пусне Тея кучета в парламента? Няма смисъл от онея мисиркки там. Милото детенце...
49
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Омръзна ми постоянят злобен лай на кучета в центъра на София, не живея в гората, за да слушам лай нонстоп" - точно понеже не живееш в гората си длъжен да се съобразяваш с живите същества около теб. Аз също живея в Центъра на Журналист и съм човек без куче, но ми е приятно да гледам как кучетата си играят и радват на дребнолии. Над 95% от тях и стопаните им са дружелюбни и ако имаш проблем с живота в града е по-лесно да се изнесеш в гората от колкото 1 милион човека да се нагаждат по теб.
48
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има някакво мозъчно заболяване, при което индивида започва да изпитва нужда да отглежда много кучета. Познавам поне 5 човека с това отклонение. Характерно за тях е, че спират да се съобразяват със съседи, с деца в градинките и започват проблемите. Някаква комбинация е от социопатия, комплексираност на тема пари и може би и доза параноя. Моля психиатри и психолози да поработят над темата, защото много българи вече имат този проблем.
47
0
 
15
 
! Отговори
Самуил преди 1 година
Нали разбирате, че тук няма държава, която да се справи с набезите на етноса и да прилага регулации по отношение на опасните породи кучета. Всичко е проформа колкото да изглежда синхронизирано законодателството ни с ЕС, а прилагане на закона няма.
46
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мАСОВО ХОРАТА КОИТО ОТГЛЕЖДАТ ГОЛЕМИ ПОРОДИ КУЧЕТА, ТЪРСЯТ В ТЯХ И РАЗВИВАТ СВОЕТО СИ КАЧЕСТВО злобата. Кучетата копират стопаните си, ако стопанина е социализиран и благороден човек и се кара на кучето при прояви на агресия, кучетата стават, ако не СТАВАТ *** ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ОБУЧЕНИ КАТО СТОПАНИТЕ СИ. Гледала съм питбул и той беше едно прекрасно и кротко животно. Други от най-кротки кучета с мирни заложби правят зверове. Хрането със сурово месо също уврежда нрава на кучетата.
45
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяко домашно или дворно куче трябва да бъде проверявано периодично за агресия, а безотговорните собственици да бъдат наказвани. Задължително дворни кучета да се гледат азд ограда и на синджир с определени параметри.Ако има такава - евтаназия. Омръзна ми постоянят злобен лай на кучета в центъра на София, не живея в гората, за да слушам лай нонстоп, то и в гората не е така. Абсолютна диващина и тормоз от страна на кучкарите!
44
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МНОГО неандерталци на тая прекрасна земя не уважават правата на другите хора и това е основния проблем. Пример преди време на един фермер чужди кучета му разкъсват едно теле, после второ, трето, той иска да му се платят щетите а собственика на кучето му вика , ти си богат какви ти пука за няколко телета. Фермера сигнализира полицията - нищо, щото сина на кучкаря шеф в ДАНС, накрая му запалил къщата и тогава властта ИЗБИРАТЕЛНО се задействала и отиде фермера в затвора...
43
1
 
8
 
! Отговори
До 40 преди 1 година
По - скоро собственикът изобщо не е инвестирал в обучението на кучетата.Това са работни кучета,които подлежат на дресировка,но това изисква време и пари.
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПОЗНАТИ ФЕРМЕРИ, НА КОИТО МЕЧКИ И ВЪЛЦИ И НА ПЪРВО МЯСТО КРАДЦИ ЯДАТ СТАДАТА СЕ ОПЛАКВАТ, ЧЕ КАТО ТЪРСЯТ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА -СИМВОЛИЧНО, А ЗЕЛЕНИ БАЛКАНИ ИМ КАЗВАТ ДА СИ ВЗЕМАТ ТЕ ТАКИВА КУЧЕТА ПАЗАЧИ, ТОВА БИЛО НАЙ-БЕЗКОНФЛИКТНОТО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА, ДАЖЕ КУЧЕТАТА МОЖЕЛО ДА СЕ ОБУЧАТ ДА ИЗВЕЖДАТ СТАДАТА НА ПАША И ДА ГИ ПАЗЯТ ПАСАТ И ПРИБИРАТ САМИ... КУЧЕТАТА ПАЗЯТ ПЕРИМЕТЪРА ОКОЛО СТАДОТО, ДАЖЕ ПАЗЯТ ДРУГИ ЖИВОТНИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ СТАДОТО ИЛИ ЖИВОТНИ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ. ОВЧАРСКИ КУЧЕТА.
41
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човекът се е пазил от ромите, които крадат, бият и изнасилват по селата! Няма власт, няма държава, няма помощ от никъде в тези забравени от Бога места! Така е над 30 години вече! Затова не обвинявам човека!
40
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде е бащата да му резне гръкляна на този жител от село - кучкаря !