Мотор удари 3-годишно дете, с опасност за живота е

Инцидентът е станал в Сливен
16 авг 2022 10:07, Красимир Ангелов
4
Мотор удари 3-годишно дете, с опасност за живота е
Снимка: БГНЕС

Две деца, пострадали при пътни инциденти, са приети през последното денонощие в Многопрофилната болница за активно лечение "Д-р Иван Селимински" в Сливен, съобщиха от лечебното заведение

За живота на тригодишно дете има опасност, след като е блъснато от мотор. Момиченцето е с тежка съчетана травма на глава, гърди и крайници. Прието е в отделението по реанимация.

В областната болница е прието и 11-годишно момче, което е пострадало при друга катастрофа. За живота на детето няма опасност, то е настанено за лечение в отделението по неврохирургия с открита рана на главата.

През последните 24 часа спешна помощ в болницата са потърсили о6що 54 души, приети са 29 от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
НАХАЛНИ ДО НОРИ!
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вчера минавам с колата през едно село и си движа с 30-40 - с повече не мога, пътят е и скапан. Пуснали си едни лелки 2-3 годишните деца да щъкат навред, никакъв надзор, нищо. Като са на село, да не би да няма пътища или да не минават автомобили? Селянията е ужасен бич. Ако аз карам с 30-40, друг ще си кара с 50, че и с повече. Кой да им пази децата на тия?... Не обсъждам случая. За него няма нищо съществено написано и не се знае и какво е станало. Статията е нищо, неинформативна, непрофесионална
1
1
 
9
 
! Отговори
Чочев преди 1 година
Навсякъде стават пътни инциденти, и те са витрина за нравите в съответното общество. Знаете как са нещата в България, пътния травматизъм поне на 50 процента е от български особености на населението, в Дания примерно катастрофи стават по други, датски причини.