Бой на плажа за свобдно място между българин и французин

Имало сериозни кървави следи от побоя по лицето на чужденеца
29 юли 2023 17:20, Нели Христова
75
Бой на плажа за свобдно място между българин и французин
Снимка: БГНЕС

Българин и французин се сбиха за свободно място извън платената зона на плажа в Поморие. Инцидентът е станал към 15,40 часа на 24 юли, съобщиха от полицията. Двамата мъже се скарали, а конфликтът бързо се разгорещил и се стигнало до размяна на удари.

Свидетели на разправията се обадили на спешния телефон 112 и на място веднага бил изпратен полицейски патрул. Униформените прекратили скандала и отвели двамата да дадат обяснения в районното управление. Там станало ясно, че българинът работел като спасител на същия плаж, но в момента на скандала не бил на работа.

Според близки на французина скандалът започнал спасителят, който отишъл при чужденеца и му казал да се маха от свободната зона, защото мястото не е за него. Французинът отказал, след което българинът се нахвърлил да го бие. Те съобщават за сериозни кървави следи от побоя по лицето на чужденеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: плажбойПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Скоро по българското Черноморие ще останат само неплатежоспособният *** (тъй като платежоспособният е в Гърция, където не бият по плажовете) и *** (също неплатежоспособни), за които и майките си даваме.
9
0
 
29
 
! Отговори
В. преди 9 месеца
Нещо като нелегален концесионер на свободната зона!
8
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нали не вярвате че "французинът" е французин, кой французин ще дойде на почивка в България при условие че имат най-добрите плажове и курорти? Това е наш ром, те си изкарват френско поданство и тук говорят на френски за да си надуват самочувствието.
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Teя "спасители" се вживяват на притежатели и концесионери на плажа.... не можеш да очакваш акъл от тях. Пречат на хората да почиват нормално! Тръгват на бой, ако не изпълняваш ..
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Журналистка пита французин:- Мосю, какви са Ви впечатленията от българите?- Ами, много добри! Ако искате да чуете нещо лошо, питайте друг българин!
5
5
 
33
 
! Отговори
Ясу преди 9 месеца
Е за такива селски изпълнения всяка година от последните 16 палим и към гръцко!Толкова години как една мутра не се намери да ми застане на пътя за каквото и да е?!?
4
2
 
6
 
! Отговори
некой преди 9 месеца
До ГошоИ смешен българин ...
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Заповядайте на българското черноморие! Хи хи хи
2
10
 
12
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 9 месеца
Тези франсета не се научиха че тук бият доста здраво !
1
8
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 9 месеца
Още един бит французин