Кабинетът назначи нови областни управители на Стара Загора и Сливен

Това са Ива Радева и Маринчо Христов
8
Кабинетът назначи нови областни управители на Стара Загора и Сливен
Снимка: БГНЕС

Правителството назначи областни управители на областите Стара Загора и Сливен, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Ива Радева е новият областен управител на Стара Загора. Заемала е ръководни позиции в банковия и застрахователния сектор. Завършила е магистратура "Икономика на търговията" в Икономическия университет – Варна.

Маринчо Христов е новият областен управител Сливен. Цялата му професионална  кариера е преминала в частния сектор в сферите на производството на храни, търговията и услугите. Завършил е магистратура  „инженер-агроном“ в Аграрния университет в Пловдив

С правителственото решение са освободени досегашните областни управители на двете области.

Така след встъпването си в длъжност, включително днешните назначения, редовният кабинет е сменил областните управители на София-град, София-област, Варна, Кърджали, Търговище, Ямбол, Хасково, Бургас, Велико Търново, Габрово, Пазарджик, Разград, Русе, Смолян, Шумен, Монтана, Видин, Благоевград, Враца, Пловдив, Ловеч, Плевен, Добрич, Силистра, Стара Загора и Сливен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 20Какво чак толкова ще празнуваш Априлското възстание, което е неуспешно и турците са клали българи, ползата е била само, че света е чул за турските зверства над местното население на Балканите и са се размърдали, нищо повече!
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 20Какво ни предлагаш? На 20 Април е роден Хитлер! Добре ли си? Вярно, че и Априлското възстание е било тогава, но ние го празнуваме, какво повече?
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гълъби OUT!!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този измислен " кабинет" от Борисов и ПП - ДБ. Демек Политическите Превратаджии ще падне късно тази есен! -:) Не може да вирее един Плевел в държавата ни дълго!!!
2
6
 
1
 
! Отговори
20 преди 9 месеца
За мен не е национален празник 3 март трябва да бъде 20-ти април.В България трябва да се празнува на 20 април, защото тази дата символизира независимостта на България a He на Русия както на Трети март .На 20 април България придобива независимостта си, затова тази дата е важна.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Как си ги назначават и местят като пионки удобните. Жалка държава