Момиченца избягаха от ДГ в Берковица без да ги забележат

Това не бил изолиран случай
Обновена: 2 авг 2023 19:18 | 2 авг 2023 19:09, Йоана Цонева
39
Момиченца избягаха от ДГ в Берковица без да ги забележат
Снимка: БГНЕС

Две деца избягаха от детска градина в град Берковица, без персонала да забележи липсата им, съобщава bTV. Случаят е от 31 юли.

Момичета на 4 и 6 години напуснали учебното заведение, като това останало незабелязано от учителката, която била на смяна.

Към обяд родител на едно от децата установил, че раничката на детето му е пред дома им, но то самото липсва. Незабавно бил подаден сигнал и започнало издирване. В крайна сметка двете деца били открити невредими да се разхождат край училище в Берковица. По случая тече проверка.

"Важното е, че децата са намерени и са здрави, оттук насетне да видим какво ще се случи с ръководството на детската градина, с отговорността, която трябва да поемат, това, че са били повече деца, не означава, че не носим отговорност", заяви кметът на Берковица Димитранка Каменова.

Директорът на детската градина Илонка Славкова посочи, че това не е изолиран случай, тъй като такива инциденти се случват в цялата страна. Тя увери, че са взети мерки да не се стига до друг подобен случай. По думите й на виновния персонал ще бъде потърсена отговорност.

Родителите на избягалите деца са подали жалби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
родителите преди 9 месеца
са виновни че ти си педофил убиец на деца пьк и не си се сам навлякьл
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В Пазарджик преди време избяга едно дете. Детето беше от махалата. Родителите като го видели по обяд пред вратата сам самичко и събрали махалата. Бяха пребили учителката. Хората казаха над 100 човека отишли да го търсят. От градината тогава разбрали. Учителката казаха,че била в болница и за това не я уволнили.
13
1
 
0
 
! Отговори
има преди 9 месеца
воина в украина според горския вестник
12
0
 
0
 
! Отговори
и преди 9 месеца
аз това се чудя кво като са ти дали не е твои
11
0
 
2
 
! Отговори
така де преди 9 месеца
бе държавата е виновна ! а , да , и войната в Украйна .
10
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 9 месеца
знаеш ли кога сьм завьршила училище
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз на 3-4г възраст редовно се прибирах сам, дори е имало и случаи в които сам си ходя до градината. Откакто родителите ми разбраха че си знам пътя до вкъщи ми дадоха ключ. И през цялото време и до ден днешен се му да какви са тия родители дето не се отлепят от децата си.
8
0
 
0
 
! Отговори
затова преди 9 месеца
потроши всичко ега некои те отрази
7
3
 
6
 
! Отговори
мдааа преди 9 месеца
учителката си е правила селфита за фейсо и тик токо , ми заета е била :)
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мили Боже! Над 30 деца били?Значи за една щастлива европейска кокошка трябват 4кв.м площ, а за децата?Те навън като са на открито е ясно, че ги имат тези 4кв.м., но в занималнята? Колко е голяма тази занималня? 34 деца??? Съседите над нас имат 2 деца и ще бутнат блока като се заиграят.Максимално има 3 тоалетни и 3 мивки в една група в детските градини.За Берковица не съм запознат колко са. Възможно ли е да ги набутат над 30деца в една стая да спят? Учителката може и да няма опит,но е много 30 д.
5
3
 
0
 
! Отговори
непьлнолетните преди 9 месеца
дьрти кранти имат и маика не може да бьдемомиченцата развратни с развратните татковци и тях ше ги мислим
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И аз бях избягал един път, отидох си и се върнах, тъй и никой не забеляза
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Незабавно уволнение на директорката!!!!
2
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз кото бях в детската имаш един Гошо който редовно го правеше този номер, горкото дете комунистите го обявиха за враг на народа а то горкото просто живееше на близо и искаше да си ходи погнусен от знаме на мира и останалите червени гнусотии!
1
0
 
17
 
! Отговори
Сандански преди 9 месеца
1990 и аз избягах от детската градина посред бял ден. После ядох много заслужен бой.Какво е виновна учителката, ако детето реши да фане гората? Тя може ли сама да гледа всеки динозавър