Масов бой в кв. "Кармен" в Казанлък, влезе жандармерия

Не е ясно дали има ранени
Обновена: 15 авг 2023 07:35 | 15 авг 2023 07:33, Александър Попов
102
Масов бой в кв. "Кармен" в Казанлък, влезе жандармерия
Снимка: БГНЕС

Масово сбиване е станало в квартал "Кармен" в Казанлък, предаде БГНЕС. Все още не се знае има ли ранени. Към момента ситуацията е овладяна.

Боят възниква снощи между две групи в две съседни заведения и прераства в масово меле. На място пристига полицейски екип, който е нападнат и се налага намесата на жандармерия. Идва и линейка, която не е могла да влезе в квартала, затова не е ясно има ли пострадали.

И към момента в квартала има засилено полицеиско присъствие и жандармерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо медиите, когато стане дума за ромски квартал, употребяват израза "влезе"? Доколкото съм наясно, става въпрос за българска територия, на която полицията има право (и задължение) да въвежда ред според закона. Покана ли трябва, за да могат да "влязат"? Как така узаконявате и придавате гражданственост на изрази (т.е. идеи) и практики, които подронват държавността? Изглежда безобидно, но не е. Виждал съм гневни роми по телевизията да казват, че полицията ВЛЯЗЛА в махалата, а нямала право.
50
4
 
8
 
! Отговори
Gitano преди 8 месеца
От ромски произход съм, но никой нормален човек не би желал да живее до простотия и диващина. Проблема не е едностранен. Имам познати приятели роми, образовани, с висше образование, но като ги видят на интервютата, че са по-тъмни, обикновено завършват Ще ви се обадим и до там. Няма справедливост за съжаление тик. Глобално отношението ви към ромите е пречката за интеграция. Ако работят - ама аз не искам да работя с ***, ако не работят - ама защо *** не работят. Тъжно.
49
0
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 8 месеца
Това са си етнокултурни особености. Защо им се бъркате? Те могат да се оплачат на Хелзинкския комитет... Това е част от тяхната култура - да се напиват и да се млатят. И в Индия сигурно биха живели по този начин, но с това допълнение, че там ще бъдат най-низшата каста.
48
1
 
1
 
! Отговори
Ха преди 8 месеца
И там делят пари.
47
1
 
11
 
! Отговори
Аристокрация преди 8 месеца
Този етнос, ако след всеки бой полагат поне една седмица общиствен труд, ще са напълно интегрирани. И тази нощ и днес цял ден ще спят, докато полицията седи навън и ги пази. Вече не са и малцинство, а мнозинство и българите трябва да се интегрират, за да оцелеят при тях.
46
0
 
9
 
! Отговори
Много хубаво, че преди 8 месеца
не е успяла да влезе линейка. Жандармерията и полицията също да се махат, нямат работа там. Защо се бъркат във вътрешните работи на гетото и нарушават правото им на бой с брадви и колове?
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
От шоколадовите са сър.
44
1
 
15
 
! Отговори
Good citizen преди 8 месеца
Лекуващо ще бъде , жандармерията веднъж да влезе и повече никой да не излезе ,за *** не си струва да се пилеят ресурси. Нали в същия град се налагаха с колове в центъра постед бял ден , пред деца и нормални хора , май е време за оставки в МВР.
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Лошия бай Тошо ги беше научил да работят,а пишман демократите-да мързелуват.И това е резултата.
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Те са тумор,който вместо да бъде изрязан и после третиран с химиотерапия,ние го храним -УПОРИТО!Метастазите са тръгнали и ние ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГО ХРАНИМ!Резултата е ясен!
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тъкмо се канех да гледам филма "Планетата на май.муните"и ми го пуснаха безплатно.
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С в кв.Кармен гледали ли са операта със същото име?Ха,ха,ха!
39
1
 
15
 
! Отговори
Хуманист преди 8 месеца
Важното е, че няма пострадали хора!
38
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Полицията да не се меси в чужди проблеми. Да ги оградим със стени и да ги оставим да си решават проблемите сами.
37
2
 
22
 
! Отговори
Шопо преди 8 месеца
Я те тоа филм съм го гледАл - планетата на маймуните!
36
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Избирателите на бащицата им Боко огладняха :))
35
0
 
17
 
! Отговори
Гражданин преди 8 месеца
До полицията и жандармениятаЯ, не им пречете на "хората"! Нека се "забавляват"!
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
много подходящо име на квартала...
33
2
 
18
 
! Отговори
Утопист преди 8 месеца
Колкото и да не ми харесва американската външна политика, тази федерация се превърна в световен хегемон след поредица правилни решение. Първото от които бе резерватите. Отдели им територия, огради я, пускай ги вътре, дай им сечива и да се оправят. Ние ли нямаме пустеещи територии в Сакар? Там да си правят каквото искат в резервата. Ние нямаме работа в него, те нямат работа извън него.
32
0
 
27
 
! Отговори
Сега викнете преди 8 месеца
Европейски представители, от онези за защита на малцинствата! Да видят с очите си какво представляват тези малцинства и ако толкова са им мили - да си ги приберат при тях! На нас талибани не ни трябват!