Следващата седмица - идеално за море, температурите до 37°C

Синоптик: Времето е благоприятно и за любителите на планината
31 авг 2023 09:32, Анисия Иванова
33
Следващата седмица - идеално за море, температурите до 37°C
Снимка: Bulgaria ON AIR

Синоптикът Петър Янков съобщи в ефира на "България сутрин", че днес се очакват валежи от около 3-5 литра дъжд в София и около 5-10 литра на кв.м по Черноморието, където има условия за прегърмявания.

"В почивните дни времето ще бъде предимно слънчево, а валежите ще отстъпват. В неделя по Южното Черноморие вълнението ще се увеличи. Следващата седмица температурите ще бъдат между 32 и 37 градуса, а вълнението по морето ще отслабне. През почивните дни и следващата седмица времето ще бъде подходящо за почивка на нашето Черноморие. Температурата на водата е между 25 и 27 градуса, в крайните южни части - 28", обясни Янков.

За зрителите на Bulgaria ON AIR той подчерта, че днес има условия за силни гръмотевични бури по Черноморието, които може да бъдат придружени от градушки.

Приближаваме се към края на лятото и тези явления постепенно затихват. Те се локализират в рамките на час-два преди да настъпят, стана ясно още от думите на синоптика.

Янков добави, че в планините времето ще бъде слънчево, хладно и със слаби северозападни ветрове. Времето е благоприятно за любителите на високопланинските пътеки, отбеляза синоптикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: моревремеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да питам демократите от ДБ и ПП: харесва ли ви да ви пердашат (бр. онодат) бойко и пеефски на почивки всеки ден? На мен ми харесва да ви гледам провисналите физионимии (като на атанас атанасов) всеки ден! хахаха
8
3
 
7
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 8 месеца
Времето е идеално за море...ама в Гърция!Във фекалното и прескъпо Черно море не стъпвам!Каквото и да ми фъфлят дъртите измамници проф/аните Рачев и Румен Авантата.
7
7
 
4
 
! Отговори
несебърец преди 8 месеца
До Бягайте от брега !! Верно брато! Вчера дадох червен картон на шопи силяндури.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И в къщи ако си свестен може да си направиш морето.Ако ли не, даваш си парите за нищо на Драгановците.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нямам пари за море.
4
4
 
4
 
! Отговори
Бягайте от брега !! преди 8 месеца
Силяндyри със yсмърдяни порyри.
3
4
 
13
 
! Отговори
Кристиян преди 8 месеца
И в Созопол бях за малко тази година, и в Бургас, и в Кранево, но едно е еднакво навсякъде - малка порция за висока сума. В Кранево тиквички по гръцки за 13лв - получаваш 25 шайби и 50гр. сос. Никакво отношение от сервитьори (не говоря за някакви млади, а за стари, които са в бранша отдавна). В созопол за 70 лв. топли домати, хладка наливна бира и още гадорийки. С Изключение на Кранево, спирането ти е между 10 и 15 лв. на някакви поляни...
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За някои свършва! Други ги очаква!
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Благодаря за препоръката, но отново ще отида до Гърция. Да пратите поздрави на БГ хотелиерите, които плащат за тези статии.