Пропадна и единственият мост, който свързваше Царево със Синеморец

Родилка се оказа блокирана, носят я на ръце до линейката
110
Пропадна и единственият мост, който свързваше Царево със Синеморец
Снимка: БГНЕС

Поддал е мостът по обходния маршрут през къмпинг "Нестинарка", който свърза общинския център Царево със селата Варвара, Синеморец, Резово и град Ахтопол, предаде БТА. Към момента това бе единствената алтернатива на тези населени места с Царево. В района на къмпинга има километрични задръствания.

Още по темата


В района на моста има две линейки. Едната е изпратена след сигнал за родилка. Компрометираният мост не позволява преминаването ѝ, затова се очаква родилката да бъде пренесена на ръце.

По алеята до моста не се допуска и преминаването на пешеходци. /БТА, Станимир Димитров/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: мостЦарево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
То през соца се строеше здраво, но и най-здравият мост, след 34 години без поддръжка ще падне при първият по-силен дъжд. Да не говорим за неподдържаната отводнителна система, която си иска държавно мислене и не издържа на приватизация.
68
7
 
15
 
! Отговори
Христо Христов преди 8 месеца
Какво ревете бе, ВИЕ СТЕ това правителство. И правителството на Тиквата. Никой не ви е крив, освен родителите ви, че сти про'с'ти.
67
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За 34 години нищо не са построили "демократите". Ползват още инфраструктурата на Социализма. Освен да бутат паметници и да взривяват мавзолеи за друго не стават.
66
3
 
19
 
! Отговори
КуКлус преди 8 месеца
Как е положението в Украйна ?
65
5
 
7
 
! Отговори
МАРКОВ Е преди 8 месеца
Хей мила вратице. Къде отиде. Само тебе той Владката си е обичал. Песните му ще се пеят. Когато България се управлява от българи. А не от академици иби Мария, която не е габриелова. Честит празник.
64
3
 
5
 
! Отговори
Певец, от народните преди 8 месеца
Шекерът да ври. Захарта във вода да е . Поне роловин 1 час, за да хидролизира ЗАХАРОЗАТА. Така после, колкото и да пием, изобщо, ама изобщо не не болят главите. Във всяко нещо си има тънкости. Не само в химиите, физикохичиите, а дори и писането. Знам ги и трите. За разлика от политиците ни, които ги цепят главите, както чорбаджи Славьо си цепи дървата. Нямам никакво намерение те да ми обясняват как се готви.
63
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Напишете фирмата построила или ремонтирала последно моста. Кольо Фичето се върти като агне на шиш в гроба си от наследниците си, а е самоук майстор.
62
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Айде, честито! Давайте още пари и оръжия на Украйна. Господ си знае работата. Оставка на правителството веднага!
61
13
 
32
 
! Отговори
Митко преди 8 месеца
Господ ни наказва защото изпращаме снаряди в Украйна с които се отнемат човешки животи . Не си дават сметка тези дето изпращат СМЪРТ на фронта че смърт ще ги застигне. Докато тука се лее вода от всякъде там в Украйна се лее кръв . Кръвта на хиляди е пролята и заради нас българите . Помислете си какво ни очаква .. !!!
60
9
 
18
 
! Отговори
Вън преди 8 месеца
Компрометираното правителство!
59
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 55 - Абсолютно си прав - Двадесет и втори септември , обявена е Независимостта - истинският празник на България, 3-ти март не е свързан с независимостта , 24- ти свещеници и възроденци решили 11- май ,св. св. Кирил и Методий, да преместят датата , това са Пъроучителите на всички славяни ,в Чехия и Словакия се празнува по- добре отколкото тук . Ясно е ,че заради Фердинант ,свързван с националните катастрофи , 22-ри не е долюбвана дата , това вече е отношение към личност не към независимост
58
3
 
4
 
! Отговори
6 Септември 2023 г. преди 8 месеца
След около 10 дни те ще ме черпят. Докато им гжи запея. А пък, на мен ми трябва съвсем малко. Просто, защото са ми приятели и песните излизат от гърлото ми като въздуха от дробовете ми. А пък, аз си имам 1 черен и 2 бели. Здпави са ми. За щастие. А и ще им ги пея с белите си. Двугласова. БАБИЧКАТА МИ МЕ Е НАУЧИЛА. а пък, черния ми е за друго. Честит празник.
57
3
 
7
 
! Отговори
Инженер - химик преди 8 месеца
Захарозата, продавана в магазините под името обикновена захар, не е толкова обикновена, а е дизахарид. Преди да я сложите към плодовете в съдовете, бъчви, бидони и ли други, нека да вре около 30 мин. За да хидролизира до монозахариди. А те са известни като глюкоза и фруктоза. Това е известната хидролиза, която тези от физикохичиците на СУ-им не я разбират. ШЕКЕРЪТ Е ЕВТИН. Но да ври. за да ферментират заедно плодовите захари.
56
4
 
17
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 8 месеца
На компрометираното и корумпирано правителство!
55
2
 
20
 
! Отговори
Евро-Атлантик преди 8 месеца
Зеленски има ли нужда от нещо ? Искал ли е нещо тия дни ? На България достатъчно и "помагат" НАТО и ЕС !
54
1
 
33
 
! Отговори
ГЕРБ Царево преди 8 месеца
Можем и по-добре! Още бетон и строителство, още повече поголовна сеч в Странджа, докато не остане и един дъб!
53
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кога ще разберат и осъзнаят тези хора в администрацията и службите ,че не са там само да ни информират, а да ДЕЙСТВАТ и да вземат решения ,когато се налага? Нас медиите ни информират достатъчно и за разлика от вас си вършат работата добре. Започнете и вие всички в държавните администрации да действате!
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Определено има какво да се работи по общата организация на държавните служби в кризисни моменти. Да природата е фактор, но за това плащаме на куп администрация да ни предпазва ? Ако неможе тогава ги закрийте ... така или иначе всички знаем,че природата е могъща. Няма нужда те да ни го казват. Тяхната работа е да ни предпазят и да действат бързо и превантивно.
51
3
 
7
 
! Отговори
Милиардер преди 8 месеца
Мисирките от Днес, ако ми изпият 9-те бъчви с вино, ще трябва да си го платят. Така е приятелки журналистки. Тези безплатните неща свършиха с пропагандата им на комунистите. А пък, вино се прави от грозде. А пък, моето си е най-доброто. От българските. В бъчви се прави и отлежава. ЧОРБАДЖИИТЕ ОТ БАХОВИЦА ЗНАЯТ КАК. А пък аз съм просто един от тях. ТАМ СЪМ ИЗРАСТНАЛ.
50
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Еми това е следствието на нищоправенето. Първо общината отговаряща за арапя изобщо не е обърнала внимание на идващата буря. Трябва да се провери кой следи, кой е трябвало да подаде информация, кой НЕ си е свършил работата. До колкото разбрах дъжда е сутринта или към обед. Можело е да се направи някаква евакуация на къмпингите докато премине бурята . Сега казват "ами то е дере и при голям дъдж алабала..." значи са знаели, какво може да стане ? Защо общината не пусна сирени и да започне евакуация