Певицата и неуспял кандидат за президент Луна на съд за имотна измама

Тя твърди, че се грижила за възрастен мъж и е наследила панелка
88
Певицата и неуспял кандидат за президент Луна на съд за имотна измама
Снимка: БГНЕС

Пред Районния съд в Шумен се изправи певицата Луна Йорданова. Наследници на починал възрастен мъж твърдят, че кандидатката за президент на изборите през 2021 г. е придобила с измама техен имот. Апартаментът е на ул. "Септемврийско въстание".

Йорданова настоява, че 10 години е стопанисвя 45-квадратния панелен дом. Адвокатът на наследниците Пламен Тотев обясни, че апартаментът е в покъртително състояние и бе категоричен, че Луна не е живяла в него. Призовани са съседи, които да потвърдят думите му.

Няма връзка между Луна Йорданова и починалия през 2011 г. собственик. "Доколкото ми е известно г-жа Йорданова има в съседство друг имот, който е бил на нейните родители", обясни адвокат Тотев пред БНР.

В документите по делото певицата твърди, че се е грижила за възрастния собственик на апартамента преди да почине, а след смъртта му е започнала да ползва и стопанисва имота. "Ние отричаме тези твърдения. Няма завещание. Законът наистина дава възможност на базата на десетгодишно упражнявано владение да придобиеш имота по давност, но тук това не се е осъществило", допълни Пламен Тотев.

"Извършени са нарушения при призоваването на свидетели. Не е спазен едномесечният срок за уведомяването на Луна Йорданова, а това нарушава правото ѝ на защита. Налице са пречки за старта на делото", каза по време на днешното заседание адвокатът на певицата Ивайло Тошев. Луна Йорданова отказа да коментира обвиненията извън съдебната зала и настоя да не бъде снимана.

Подадена е жалба до въззивна инстанция. Докато тя не се произнесе дали са нарушени правата на Луна Йорданова при призоваването ѝ, е невъзможно да се събират доказателства по делото. Следващото заседание беше назначено от съдия Калин Колешански за 22 януари следващата година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: лунасъдизмама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
11
 
! Отговори
нотариус.. преди 5 месеца
Нотариуса пак ли е гербавата слоница Искра Фидосова? Тая в толкова имотни измами участва ,че не могат да се преброят.
17
5
 
5
 
! Отговори
та така... преди 5 месеца
До един дол дренкиТози трик се прилага от години. До що - годе имащият някакви способности за президент, се добавят шутове, като Луна или Митьо Пищова. Целта е, да има голям контраст за да може да се открои уж по-можещия (в слумая Радев). Хората не схващат манипулацията и най-често действат първосигнално, като избират по-авторитетния уж за по-добро...
16
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Станимир Гъмов я правеше на мармалад в Биг Брадър. Откачаше от неговите шеги към нея. Смял съм се с глас.
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ma тая не са ли я прибрали от 4 км?
14
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Годна е за президент !
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Адвокатът на наследниците Пламен Тотев обясни, че апартаментът е в покъртително състояние и бе категоричен, че Луна не е живяла в него." Че тя тази е откачена бе. Що да й прави впечатление, че живее в мизерен апартамент?
12
20
 
18
 
! Отговори
един дол дренки преди 5 месеца
Щом индивид като Радев се докопа до президентството, тя с какво е по-зле от него ?
11
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Еее поредната фолк дива замесена в скандал. Днес не смятате ли да проверите малко амгта, мки дет жените ги пердашат в къщи, но поради парични средства и страх си траят. Оти ги заведете на кръв поради липса на тестове.
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стана ли ви зелето?
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Някой я е подкокоросал....тя няма акъл да направи тази далавера...
8
4
 
27
 
! Отговори
пияница мистик преди 5 месеца
45 квадрата панелка в Шумен в покъртително състояние, разбирай свръх разбит, с комунистическа дървена изкривена дограма и обзавеждане от 1960 година. Това я можеш да му вземеш 50 000 лева, я не. А тази разправяше, че била мултимилионерка. Само за едно и вярвам, че има хубав дом до Александър Невски в центъра на София, защото мой познат и е ходил на гости. Но много се излага с тези кокошкарски далавери
7
2
 
19
 
! Отговори
Зрител преди 5 месеца
Чак през екрана ми мирише на CD-ром.
6
5
 
24
 
! Отговори
ХИЧО преди 5 месеца
Явно има талант за политиката,там всички са измамници.
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Просташка смрад!
4
2
 
27
 
! Отговори
Бивш служител преди 5 месеца
Чалгаджийките са женските мутри то това всеки го знае. Не плащат данъци ,перат пари от престъпни схеми или кради от политици, продават момичета, бело или рекетират слабите.
3
18
 
12
 
! Отговори
АЛЛА преди 5 месеца
РУСОФИЛИТЕ МНОГО Н СИМПАТИЗИРАХА И ГЛАСУВАХА ЗА НЕЯ НА ИЗБОРИТЕ
2
1
 
25
 
! Отговори
Хмм... преди 5 месеца
Тая куку ли е, циркове ли разиграва, друго ли е???
1
6
 
6
 
! Отговори
Алов преди 5 месеца
Една панелка 500 хил лева така си е ще спори