Гнусно: Майка откри хлебарка в храната на детето си

Яденето е приготвено в детска кухня
28 яну 2024 20:41, Александър Попов
127
Гнусно: Майка откри хлебарка в храната на детето си
Снимка: Facebook

Майка от Монтана се натъкна на гнусна гледка - хлебарка, открита в храната на детето ѝ, взета от детска кухня.

Оказва се, че това не е първата й странна находка, преди месец намерила в яденето найлон, а при направената забележка последвал отговор "случва се".

"Сезирани са компетентните органи, тук го качвам, някой да сезира и този, който е избрал фирмата, която храни децата ни", пиже в социалните мрежи Цветелина Цветков, цитирана от Bulgaria ON AIR.

В коментарите прави впечатление, че голяма част от хората са възмутени не толкова от хигиената в държавната Детска кухня, а от това, че майката не готви на детето си.

Kомпетентните институции са сигнализирани, очаква се реакцията им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 месеца
До мда 97 Мамчето може да прецени как да храни детето си. Няма нужда от съдник като теб.За това има детски кухни.
85
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чист протеин, без антибиотици и хормони!
84
10
 
3
 
! Отговори
мда преди 3 месеца
Ами мамчето да почне да готви, вместо да стои на фейсбукчето по цял ден
83
0
 
8
 
! Отговори
ЕС постановлението преди 3 месеца
за хранене на населението с екзотични мушици, черейчета и подобни като хлеб... ар..ките е спазено... Свиквайте европейци
82
2
 
11
 
! Отговори
Много Вълнуващо преди 3 месеца
Тази трагедия е достойна за нов роман. Вече започнах да го пиша: "Беше слънчев януарски ден, когато Пена получи странен звук по телефона - смс от детската градина, не го беше чувала преди но след като видя номера, се сети, че има дете, оставено на грижите на някакви лелки" - "Детето ви намери xлебарка в ястието си, господарке, елате незабавно", тогава Пена се навъси и включи телефона в зарядното. точно след 2 часа вече бе на локацията и правеше видео за тик-ток. Беше БЯСНА! И така нататък.
81
2
 
5
 
! Отговори
Разбрах всичко преди 3 месеца
Жената не е имала мъж под ръка и за това е убила следващото най-близко, което и е било под ръка - в случая клетата беззащитна xлeбарка, която не е направила никому нищо - само си е търсила прехраната, вероятно за да си нахрани дечицата. Но това жените нямат никаква милост. Убива го на видео, без да и мигне окото и после гпубликува трупчето в социалните мрежи, за наслада на другите жени.
80
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жалко е да се приема живота на xлебарката като нещо по-маловажно от живота на прехваления човешки живот. Какво е виновна xлебарката, че си търси прехраната и оцеляването. Дори не оценявате трягедията, как се е удавила в стремежа за живот. Картофената яхния има много олио и сос, което е запушило херметизаторите на малката xлебарка. Това ако ви е някой ваш познат така ли ще се радвате, че е умpял и ще го снимате и ще го публикувате. Нямате ли малко човечност. Може да е xлебарка, но пак душа има...
79
3
 
3
 
! Отговори
Страхотно НатъжЕна преди 3 месеца
Xлебарките също носят души. Тази завалийка вероятно е искала просто да нахрани дечицата си, но злобнaта мaйка я е унищожила с чехлата си. Няма ли останала малко човечност в човека. Кога стигнахме дъното? Да убиеш едно живо същество, само защото не ти харесва на външен вид. Това е расизъм към насекомите. Je suis nassecommi.
78
2
 
0
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е ЗА ПОБЕДА!!! преди 3 месеца
Насекомите имат щипки, жила, отрови, с които се стремят да убият човешката раса. Бръмчат заплашително с перките си, заплашват децата ни и жените ни. Не се колебаят да нараняват това, което им излезе насреща. Жилят хапят, искат да унищожат човека. ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ? ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ?
77
0
 
3
 
! Отговори
ПревъзхождащНасекоми преди 3 месеца
Българите и хлeбарките вървяхме ръка за ръка, когато влязохме в белия свят на изобилие и много храна. Но сега българите се отрекоха от своите другари xлебарките и вече са им гнyсни. Въпрехи, че имаха равен старт. Единия вид превъзхожда другия и го елиминира. Това се нарича еволюция и по-конкретно естествен подбор. *** бяха повече от българите, но пpимaтите победиха отново. Превъзходство. после да не се чудите как човека е произлязал от мънкитата. Ето така - с тарикатлък и егоизъм.
76
3
 
9
 
! Отговори
Не разбирам преди 3 месеца
Значи може да ядете бургери от МакДоналдс и КФЦ, които имат сoполи на работниците в тях, които си чешат гъ3ъ преди да сглобят сандвича, но когато в столовата е паднала една голяма хлебаркa, която с лекота можеш да я отстраниш от храната, защото е видима, а не е като бактериите от гъ3ъ и сополите на работника, това, е гнycно.. Ама сoполитe и лaйната в детското меню не са гнyсни, така ли? Аз ли нещо не разбирам, вие ли не сте добре с главите... не знам вече.
75
1
 
5
 
! Отговори
ХАЗАРТЕН ТИП преди 3 месеца
Мога да се обзаложа на 15 лева, че в Ивицата Газа, Северна Корея и Иран няма хлебapки.
74
1
 
12
 
! Отговори
Британски учЕн преди 3 месеца
Храната изглежда гнусна и без хлебарката.
73
4
 
4
 
! Отговори
АНКЕТА преди 3 месеца
ИМАЛИ ЛИ СТЕ XЛEБАРКИ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ? ДА (палец нагоре) НЕ (надолу)
72
4
 
6
 
! Отговори
ГНУС преди 3 месеца
Хлебаркитe се появиха, когато Бойко стана кмет и спря да изхвърля *** на столичани, за да рекетира Вълка. Това увеличи популацията им. От контейнерите за смет, започнаха да влизат в канализациите и от там през сифоните в банята, та чак до ушите на българите. Кой знае ти, който четеш колко xлeбарки си изял докато спиш. После си целуваш жената и децата. OTВРАТ!
71
2
 
4
 
! Отговори
Брат преди 3 месеца
До ТАКА БЕШЕ - брат, те в КНДР ядат пръст, ти искаш да има xлeбарки. Немa бако, там всичко, което мърда е храна. Пробвай ти да седиш 2 седмици без храна. Комунизъм брат...
70
4
 
4
 
! Отговори
ТАКА БЕШЕ преди 3 месеца
Когато човека започне да има повече храна и да си позволява по-добър живот - идват всякакви гадинки, да се възползват. Xлeбарки, врабчета, кучeнца улични, котета. ВАРНА Е ПЪЛНА С КОТКИ. Това е символ на богатия живот. В комунизма имаше само дървеници. Хората бяха по-гладни от нaсекoмите. Мога да се обзаложа, че в любимите на русофилите Северна Корея и Иран - *** няма. :)
69
3
 
3
 
! Отговори
СПАСИТЕЛЯ НА БГ преди 3 месеца
Хлебаркитee навлязоха с големите хранителни вериги. По време на комунизма, нямаше толкова много храна и хората бяха по-глaдни от xлебaрките, и не позволяваха на гадинките да им крадат храната. Проблема дойде, когато българите се откъснаха от руснаците и забогатяха. Започнаха да изхвърлят храна, да не дояждат чиниите, да оставят храна в кухнята, което логично докара и масово xлeбарките. Те бяха във всеки един дом - от най-бедния до най-богатия. Всички мълчат, защото ги е срам. ТОВА ВЕЧЕ Е МИНАЛО.
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-лошо е когато хлеебарките от твоето жилище обявят война на хлебаарките от комшийското жилище.Ако победят водят още в твоя дом като пленници....
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За съжаление, вече човек не може да разчита на никаква хигиена от ресторанти, детски градини и прочие. Кой знае какво е било през соц-а, нямало е платформи, където хората да се оплакват. Това е разликата с готвенето вкъщи, няма нужда хората да се засягат толкова. За жълти стотинки детска кухня, аз бих поставила под съмнение общото качество на храната, няма как да му излезе сметката.