Гнусно: Майка откри хлебарка в храната на детето си

Яденето е приготвено в детска кухня
28 яну 2024 20:41, Александър Попов
127
Гнусно: Майка откри хлебарка в храната на детето си
Снимка: Facebook

Майка от Монтана се натъкна на гнусна гледка - хлебарка, открита в храната на детето ѝ, взета от детска кухня.

Оказва се, че това не е първата й странна находка, преди месец намерила в яденето найлон, а при направената забележка последвал отговор "случва се".

"Сезирани са компетентните органи, тук го качвам, някой да сезира и този, който е избрал фирмата, която храни децата ни", пиже в социалните мрежи Цветелина Цветков, цитирана от Bulgaria ON AIR.

В коментарите прави впечатление, че голяма част от хората са възмутени не толкова от хигиената в държавната Детска кухня, а от това, че майката не готви на детето си.

Kомпетентните институции са сигнализирани, очаква се реакцията им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
3
 
! Отговори
ПОВРЪЩАМ БРАТ преди 3 месеца
НЕ СТИГА, ЧЕ СА КАЧИЛИ СНИМКА НА ГНУСHA ЯДЕНА МАНДЖА, РАЗРОВЕНА ОТ НЯКВО ГНУСНO ЛАПИ, АМИ СА СНИМАЛИ И ХЛЕБАРKATA ВЪТРЕ. ТОВА Е ПОЧТИ ТОЛКОВА ГНУСНО, КОЛКОТО ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА.
65
0
 
0
 
! Отговори
Цончо Зализан преди 3 месеца
До Шеф Шваб - а глиcти стават ли? Ами акне?
64
0
 
5
 
! Отговори
ГНУСЮ преди 3 месеца
Ще направя едно проучване, което е важно за България, защото много българи бяха засегнати от този бич преди години, когато в България навлязоха големите хранителни вериги.Ще ви помоля да гласувате анонимно, но честно. Това ще ви помогне психологически. Дайте честен отговор и не се срамувайте от това, че сте били жертва на напастта. Всички бяхме, всички мълчахме. АНОНИМНА АНКЕТА! ГЛАСУВАЙТЕ АНОНИМНО, НО ЧЕСТНО! ИМАЛИ ЛИ СТЕ *** В ДОМА СИ ПРЕДИ 5-10 ГОДИНИ? ДА (палец нагоре) НЕ (палец надолу)
63
0
 
0
 
! Отговори
Грозната Истина преди 3 месеца
Мръснатa и срамна тайна на българите е че преди да тръгнат по евроатлантическия път, *** бяха техни близки сподвижници. Това, което наблюдаваме сега е психологическа игра - майкaта се опитва да изчисти петното от мизepното си руско минало, като показва отвращение към гадинките, които инак познава по-добре и от самото си дете. Гpoзната истина. Някой трябваше да я изрече. Не убивайте вестоносеца.
62
0
 
2
 
! Отговори
преди 3 месеца
От коя партия е майката?
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стръв за риболов какво толкова?Бял и торен чеервей също става.
60
0
 
4
 
! Отговори
Разбирач Русофил преди 3 месеца
Аз имам много хлебaрки, но от както си взех котка, вече нямам нито една. Тайната е да не храните котката и тя се спасява, като яде хлебaрките. Това е, просто ние русофилите сме много интелигентни - над средното ниво.
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Скакалци и *** са деликатес в някои страни от Азия.Продават ги на пакетчета и ги люпят като семки.Чист протеин!
58
1
 
3
 
! Отговори
ХФ преди 3 месеца
+1 В коментарите прави впечатление, че голяма част от хората са възмутени не толкова от хигиената в държавната Детска кухня, а от това, че майката не готви на детето си.
57
0
 
4
 
! Отговори
евроатлантическа кух преди 3 месеца
Това по новата Урсулина кулиарна рецепта .
56
1
 
4
 
! Отговори
. преди 3 месеца
Айде и хлeбapки вече е цензурирана дума. Не сте хора!
55
1
 
5
 
! Отговори
ТоваНиДокараСДСчумат преди 3 месеца
Кой знае пък какво е станало? Евро джендърите,пардон - западните ни "партньори" мислят за нас и ни пробват как ще реагираме.Нали са преценили,че ***, щурци, скакалци са били много полезни за българите и ни готвят изненада - за в бъдеще да ни хранят с такива гадинки,а защо не и с плъхове ? При тях дал Господ бол от тях.
54
3
 
5
 
! Отговори
. преди 3 месеца
След 1 година майката ще пуска жалби защо в храната от детската кухня има толкова малко ***. След 2 години храната за детето ще е само ***. След 3 години и детето, и майката ще ядат само камъни и принтирано месо, а *** евентуално по Коледа, ако пуснат в търговската мрежа в някой от големите градове. Да свиква.
53
4
 
8
 
! Отговори
Една преди 3 месеца
До всички ревнали защо жената не си готвела на детето - детската кухня предоставя разнообразие в храната, която трудно човек може всеки ден да приготвя през няколко часа! Второ - ако всички моралисти си готвеха вкъщи ката ден, нямаше магазините за готвено за вкъщи и куриерските фирми разнясащи храна да разцъфтяват като бизнес...
52
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нямате проблем да ядете хляб от канцерогенна украинска пшеница, който е стабилизиран с калциев пропионат, както и колбаси от 50 годишно месо, но проблема е в хле.барката, да!
51
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Значи от коментарите става ясно, че всеки който не си приготвя храната вкъщи, заслужава да му сервират буболечки. Ми и на децата в детската градина храната не се готви вкъщи - слагайте им тогава ч3рвеи, гъсеници, плъхове, нокти, косми и прочее деликатеси. :)))
50
2
 
6
 
! Отговори
До 37 преди 3 месеца
Абе дървен философ, *** в някоя нормална държава и сервирай на клиентите си буболечка, и гледка какви санкции ще ти натряскат. То е ясно, че в балканската *** всичко е наобратно, но дано да го затворят поне това заведение, а управителят да го разорят от глоби.
49
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вместо да снима и да подава жалби, да беше купила един морков и картоф, да ги свари и пасира и да даде на детето си да яде! Имало хл.ебарка, голяма работа! То и в Хилтън има ***!
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И защо в заглавието х-л-е-б-а-р-к-а може, а като се пише в коментар - не може? Вижте си космическата п-р-о-с-т-о-т-и-я!
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никак не е трудно, да сложи *** и да я снима. Защо вярвате, на всички снимки в мрежата, пуснати от майчици жадни за малко известност? На кого е нужно да й гледа хлебарката? Да подаде жалба и там да представи снимката. Ама нали трябва да предизвика "държавен" скандал, с надеждата утре задъхана и притеснена репортерка, да й прави интервю за сутрешен блок, а майчицата да разказва ли, разказва... Тема за цяла седмица...