Мъж е със счупена скула и комоцио след побой

Той и приятелите му били нападнати с прътове
12 мар 2024 10:55, Стела Стоянова
44
Мъж е със счупена скула и комоцио след побой
Снимка БГНЕС, архив

Мъж е със счупена скула и комоцио след побой в центъра на Враца. Той и приятелите му са били нападнати с прътове. 

Пред Нова телевизия той обясни, че всичко е станало бързо и е нямало причина за нападението. Неговият случай не е единствен, а тази банда вилнее в града, обясни той.

Още на следващата сутрин след инцидента мъжът е установил кои са неговите нападатели и се надява да бъдат наказани. В района пък имало много камери. Призова граждани, които са станали граждани на инцидента, да дадат показания пред полицията.

Лекарите в "Пирогов" ми казаха, че съм бил на удар-два от смъртта, тогава осъзнах колко е сериозно, каза още той.

За мен побоят е грешка, или непредизвикана агресия, каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кмет Терзиев от ПП-ДБ, но реално си управляват герп, колко време блокираха СОС, за да покажата неможенето на новите, сега пак правят демонстрации с тези нападения... но ние знаем как управляват герп, ремонтите на герп и т.н. така че не могат да ни заблудят
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Извадил е късмет. И едва ли са тръгнали да се бият с пръти. Да не са тръгнали да брусят орехи с тия пръти???. Глупости! Било е дървени колове. Един силен удар в главата с кол и си дотам.
10
4
 
15
 
! Отговори
До 9 преди 1 месец
Значи пак евроатлантици
9
6
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
Пак ли друг етнос е виновен на кратуняците. Пак байчо е невинен и жертва. Байчо опростачен, който превърна една от най,-плодородните земи в Европа в смърдяща *** и прогони и малкото си кадърни сънародници в чужбина пак с ориенталския си манталитет се опитва да се изкара жертва. Няма по-оправдаващо се и обвиняващо вечно другите създание от мазния съвременен български ***. В това отношение ромите само могат да се учат от него.
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБАДЖИЙСКИ ГРАД
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво стана с промяната на наказателния кодекс при самоотбрана да може да се стреля. Всеки бандит може да бие, стреля , а тези със законно оръжие само за красота го държат.
6
0
 
18
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
"Този див, див Запад". Щом е разпознал нападателите - знае какво да прави!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Друг път ще си помислят преди да берат бакър.
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Контрольор се качва да проверява за карти и билети в градския транспорт. Една по-възрастна нахакана ромка тръгна да проверява, тя естествено ни билет има, ни карта. И като почна да кълне и крещи на ромски по контрольора, ужас! Вдигна автобуса във въздуха! Едно върху друго крещи, нищо не й се разбираше! Хем виновна, хем нахална! Контрольорът се отказа и я подмина просто, та оная не му даде да одума! Ужас!
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няколко такива отряди с каруци пред центровете на бежанци в Овча Купел и Захарна и проблема е решен. Полицията е ясно, че няма да ни опази. По-скоро ще отричат, ще крият престъпления. Ей тия, агитките и ловците са единствените съпротивителни сили ако станат пак зулуми.
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали знаете кои се бият с пръти и брадви или мятат камъни?
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Свидетели мa, Стелке. Граждани са станали свидетели на нападението. Няма как в такъв момент граждани да станат граждани, както ти твърдиш. Вероятно това е грешка на езика от бързане.