Майката на Митко от Цалапица: Петима са знаели за убийството

Протестът в селото поиска нов следствен експеримент
25 мар 2024 10:00, Петър Бойчев
4
Майката на Митко от Цалапица: Петима са знаели за убийството
Снимка БГНЕС

В Цалапица възобновиха протестите за справедливи присъди за убийството на Димитър Малинов. Недоволните са близки, роднини и приятели на жертвата. Те искат нов разпит на екстрадирания от Дания Рангел Бизюрев, искат нов следствен експеримент, предава NOVA.

"Ние не знаем кой е новият таен свидетел, който е присъствал на боя, има няколко имена. Важно е кой извика Митко извън дома ни. Митко си е пишел с Яница Герджикова и Борислав Динков, кой го изкара от дома ни", заяви за "Здравей, България" майката на Митко Атанаска Бакалова.

Тя поиска да знае цялата информация и заяви, че има противоречия в показанията и изнесените факти досега.

"Има някакво укривателство на истината - 5-има са знаели за убийството, всички са виновни. Утре е делото на близнаците - те трябва да се водят съучастници в убийство. В основата на конфликта може и е непълнолетно момиче", допълни майката на убитото момче.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: майкаЦалапицаубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
4
 
! Отговори
son преди 1 месец
Абе хора мислите ли че е нормално новините да ни занимават сутрин и вечер с битови убийства и проблеми ?Кой кого с кого бил и т.н. Да жалко и тъжно е за семейството, но нека полицията да работи ,не може майката да казва какво да се прави и да не справи . Това се превръща в турски сериал с цел да се шуми та евентуално да е по тежка присъдата
3
0
 
5
 
! Отговори
ясно като 2+2 преди 1 месец
некви ченгенета пребиват момвче и го заравят а сега се укриват
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полицаите крият много неща, крият стотици убийства!
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябват разпити ама както ги правят службите на САЩ, Израел , Русия, Турция и тн. Тогава всичко ше си признаят престъпниците. А няма да мълчат щото закона им давал право да не говорят или да си сменят версията през 5мин. Трябват твърди мерки за всякакви престъпления, а после и справедливи и безпристрастно присъди и така ще има възпитателен резултат върху обществото, каквато е и целта на наказанието. А тук при нас наказанието достига само бедните, а богати престъпници дори нв го докосва.