Николай е Survivor-ът

Инструкторът по екстремни спортове си тръгна с 250 хиляди лева, вторият - Спас, си тръгна обиден
22 дек 2008 11:12,
253
Николай е Survivor-ът
Николай Мартинов. Снимка: survivor.btv.bg

Николай спечели третото издание на Survivor - Островите на перлите.

Той спечели титлата Единственият оцелял и наградата от 250 000 лева.

До финала стигнаха трима участници - инструкторът по екстремни спортове Николай Мартинов, ресторантьорът Спас Стоянов и кинезитерапевтката Силвия Димитрова.

Журито от оцеляващи присъди по четири гласа за Николай и Спас и един за Силвия, така че победителят зависеше изцяло от вота на публиката.

И тя с над 90% избра Николай.

Другият претендент - 23-годишният Спас, получи малко над 6% от вота на зрителите, напусна демонстративно и не присъства на връчването на наградата, третата - Силвия, се задоволи само с 4 на сто подкрепа.

Цели 52 дни участниците в шоуто се бореха да оцелеят на Островите на перлите, сега един от гласувалите с SMS също ще отиде на екскурзия, за да види Панама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
14
 
! Отговори
Ели преди 15 години
Айде почна се,сега 100 човека ще кажат че са имали проблеми с изпращането на смс за Николай.АМА ВЕЧЕ МАЛКО КЪСНИЧКО
151
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
Знаете ли кой провали Спас ? Галя манипулаторката го провали. Галя беше най-противното създание някога на екран и Спас като първа сливка и ближеше . Затова хората намразиха и Спас.
150
0
 
14
 
! Отговори
R преди 15 години
Абе виш ся 137 ти нищу ни расбиръш тоа то мен са ми консирирали ги-си-ема та да нимога да си пусна гласчето за простачето Спасчо!Аре стига бе оляхте се с тази конспирация! Дреме им на БТВ кой ще спечели, нали така или иначе парите се наливат все при тях. А с всички тези опити за омаловажаване на победата на Николай, само настройвате още повече хората срещу Спас. А Спас освен че си беше доста простичък, друг голям минус нямаше, а пък и както казват - малд е - може и да поумнее.
149
0
 
14
 
! Отговори
Vesi преди 15 години
Браво на Ники, той беше най-добрия! А относно sms-сите аз пуснах 3 за Николай написани на Латиница първия ми го прие но следващите два не, така че това не е ставало само когато сте пускали за Спас
148
0
 
14
 
! Отговори
kokomoko преди 15 години
Представете си колко трябва да си зле да пращаш смс-и за такива предавания.
147
0
 
14
 
! Отговори
Garvan преди 15 години
До 142.Не знам какъв е случая с жена му (на Николай), но една "добра" жена не оставя двете си деца.......!!!!Просто мойто момче си поредната лавандула ....!!!!
146
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
Финалът беше по строг сценарии. Целта - повече СМС-и. За играта не знам, но май на моменти побутваха Николайчо в правилната посока. Пък и конкуренцията му беше смешна - ревльото Спас и няколко командвани от "Генeрала" - най-тъпата :) Иначе Ники си е изграден грандоман. Но такива агенти се харесват на българинът - ББ, Славчо Трифонов... сега този пич.Както и да е. Да му е честито и да си харчи парите със здраве.
145
0
 
14
 
! Отговори
Ели преди 15 години
МОЖЕ ДА НЕ РАЗБИРАМ ОТ КОМУНИКАЦИИ НО РАЗБИРАМ НЕЩО ОТ КОМПЮТРИ
144
0
 
14
 
! Отговори
sneja преди 15 години
bpavo na Niki .Mnogo dobur igra4 e
143
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
Тази победа възвърна донякъде вярата ми в българския народ.
142
0
 
14
 
! Отговори
Батко му преди 15 години
Абе снощи останах възмутен! Тоя Николай излезе голям МАЗНИК държеше се абсолютно нагло! Той много добре знаеше, че печели още от самото начало, защото двете му дъщери, които участваха в миналия сървайвар и които също имаха славата на многознайки бяха издухани още в началото и нямаше как продуцентите да ги пробутат по-нататък в играта и решиха, че в Сървайвър 3 ще пробутат бащата за шампион на всяка цена! Неможе 3 човека от едно семейство да участват в два Сървайвъра това си е чисто по роднински! Тоя МАЗНИК АМА МАЗЕН МАЗЕН И НАГЪЛ Николай още от самото начало знаеше, че ще спечели и аз също разбрах в епизод 27 когато беше спасен от сценаристите с въвеждането на спасителната миша дупка за него в която да се крие докато измислят как хитро да го върнат и направят шампион! Искам да ПОДЧЕРтАЯ ДЕБЕЛО че единствения който заслужава за мен да спечели този сезон на СЪРВАЙВЪР Е ГЕОРГИ ВЪНОВ и никой друг! А на тоя МАЗНИК и мислещ се за голям Сървайвър Николай ще му кажа, че той не е нищо повече от един продуценто-режисъоро-сценариски образ, който взе парите с връзки, които снощи на последния Live излязоха още повече на яве като се разбра, че учител на Николай в моторните спортаве е бащата на Митко Илиев, който Митко вози Карамазов до студиото и е пръв приятел с Милошев и сие! Николайчо мазен мой тя жена ти знае що за стока си и затова те е напуснала!
141
0
 
14
 
! Отговори
spas преди 15 години
не ни ли дължи поне обяснение или ние сме балъците с есемесите - прщайте и ни гледайте бравос !!! А никито ....поредният гъзолизец ...не мисля че някой го е харесал освен себеподобни нему и не вярвам че е толкова идеален
140
0
 
14
 
! Отговори
Ели преди 15 години
Това много лесно може да се манипулира.Смс се пращат не на тел а на компютър който отчита резултатите и това не е по вина на мобилните оператори,а от настройките за гласуване.Както ти можеш да блокираш абонат в скайп така и те могат га блокират името спас изписано на латиница,а да приемат само името изписано на български.
139
0
 
14
 
! Отговори
Fu_k the Survivor преди 15 години
К'во се вживявате в тази измишльотина наречена сървайвър? Гледах точно два епизода от него. В единия точно вашия Николай се показа като пълен лъжец и подлец. Става дума за острова на изгнаниците или както там беше. В другия епизод двама събираха кокосови орехи в една игра на която обаче не са и такива правилата. Пълна смехория и п*рнография е това предаване.
138
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
Това беше много красива победа, най-вече заради това, че се видя, че освен лицемерни *** (подкрепящи Спас) има и достойни хора и те са мнозинство. Тази победа възвърна донякъде вярата ми в българския народ.
137
0
 
14
 
! Отговори
AZ преди 15 години
Ако разбираше поне малко от комуникации нямаше да дрънкаш глупости. Много простотия има по тази свят боже, мноооого.
136
0
 
14
 
! Отговори
Lamb of God преди 15 години
Скъпа Ели, случайно да забелязахте, че се пускат смс-и на един и същ номер за всички участници? Ако имахте повече от две мозъчни гънки, щяхте да проумеете, че няма начин един и същ номер да приема смс-и на латиница за един участник, а да не приема такива за друг. А и при такава смазваща преднина, изобщо не виждам смисъл да се манипулира вота. Стана ясно, че зрителите се дразнят от задкулисни игрички и договорки и затова аграрният герой Спасчо и Силвето с големите джуки си го отнесоха така брутално. ...Ама като им е толкова акъла да се водят по манипулациите на оная усойница Галя, техен си проблем.
135
0
 
14
 
! Отговори
h.a преди 15 години
Честито на Николай - Истинският оцеляващ! Хареса ми дори и посланието, което той отправи към всички млади хора - да спортуват, за д авъзпитават у себе си сила, доблест, хъс, честност и спортсменство! Стана ми жал за бащата на Спас, който пряко се нахвърли срещу Николай с безумни въпроси и неоснователни нападки, а минути по-късно трябваше да стане свидетел на това как НЕ трябва да се държи един мъж - собствения му син напусна шоуто без да намери сили и мъжка доблест да остане докрай и да поздрави победителя...както Силвия, например.
134
0
 
14
 
! Отговори
Dek0 преди 15 години
5-0 za Niki sre6tu Spas4o umnoto sigurno pak e naglaseno Dani , be6e s klasa nad vsi4ki ostanali Nikolai
133
0
 
14
 
! Отговори
Ели преди 15 години
Нали точно затова става на въпрос...На мен не ми приемат смс за Спас написани на латиница,а твойте ти ги приемат ЗАЩОТО СА ЗА НИКОЛАЙ...МЕРСИ ЗА ОТГОВОРА ВЕЧЕ СЪМ СИГУРНА,ЧЕ ВСИЧКО Е ЛЪЖА...