Николай е Survivor-ът

Инструкторът по екстремни спортове си тръгна с 250 хиляди лева, вторият - Спас, си тръгна обиден
22 дек 2008 11:12,
253
Николай е Survivor-ът
Николай Мартинов. Снимка: survivor.btv.bg

Николай спечели третото издание на Survivor - Островите на перлите.

Той спечели титлата Единственият оцелял и наградата от 250 000 лева.

До финала стигнаха трима участници - инструкторът по екстремни спортове Николай Мартинов, ресторантьорът Спас Стоянов и кинезитерапевтката Силвия Димитрова.

Журито от оцеляващи присъди по четири гласа за Николай и Спас и един за Силвия, така че победителят зависеше изцяло от вота на публиката.

И тя с над 90% избра Николай.

Другият претендент - 23-годишният Спас, получи малко над 6% от вота на зрителите, напусна демонстративно и не присъства на връчването на наградата, третата - Силвия, се задоволи само с 4 на сто подкрепа.

Цели 52 дни участниците в шоуто се бореха да оцелеят на Островите на перлите, сега един от гласувалите с SMS също ще отиде на екскурзия, за да види Панама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
14
 
! Отговори
Дани преди 15 години
Не разбрахте ли, че режисьорите имат най-голяма заслуга за победата на Николай. Прав бе боксьорчето, като ги обвини сценаристите, но бързо го претупаха. Всичките състезания и пр. бяха нагласяни за да остане Николай до края. Всичко е режисура.
131
0
 
14
 
! Отговори
до 122 преди 15 години
Кои ти каза на теб че името трябва да се пише *** български.....аз пишех на английски и ми го приемаше......Николай е много добар играч.....и никои от там не би се справил толкова добре колкото него
130
0
 
14
 
! Отговори
AZ преди 15 години
аз пратих SMS за Ники на латиница и беше приет. стига с болните си мозъци да мислите,че навсякъде има конспирации. Просто човека игра и победи.
129
0
 
14
 
! Отговори
митко преди 15 години
Браво,Ники!Браво на всички гласували!Никога досега във свободен вот не е постиган такъв висок и реален резултат.Той победи със стратегическа мисъл,много умения и известна доза интрига,ксято е необходима за това състезание.
128
0
 
14
 
! Отговори
Ели преди 15 години
ЗА ВАС МОЖЕ И ДА СИ Е НОМЕР ЕДНО,НО НА МЕНЕ ВЕЧЕ МИ ПИСНА ОТ НАГЛАСЕНИ РИАЛИТИТА.Някак си ми се струва странно,че всеки път родата участва и че този от родата е по добре подготвен отколкото останалите...
127
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
Защо се правите на луди бе? Нали изгониха по един човек от всяко племе?Е каква беше гаранцията че Силвето (малката)нямаше да победи Ники,както Варненлииката победи племето за имунитет?А?
126
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
абе гледайте сървайвър Габон и ще си кажете - хубава работа ама българска, разлика от земята до небето, само вижте финаластите и ще видите за какво иде реча и колко комплексирани хора има, видяха един малко по-як, и сръчен и се признаха за негодни и недостойни, за второ качество, а никъде в правилата не се казва че най-сръчния и най-якия трябва да спечели, дори не се говори за чест и достойнство (какво лицемерие само ни заливаше), даже е насърчително да се лъже и манипулира, иначе си стой в къщи или ходи на олимпиада проблема не е на Николай, той си игра по най-добрия начин за него (особено ако е било нагласено, и с помощта на сценария)
125
0
 
14
 
! Отговори
Cecko преди 15 години
Spored men komentara na 116 e nai pravilen.Igrata se kazva Survaivar a ne Koalicia ili neshto podobno.4oveka se podgotvil otishal bi vsichki i zaslujavashe nagradata.Sq kuv bil ee to perfektni hora nqma.
124
0
 
14
 
! Отговори
Planton преди 15 години
Хората не обичат да гледат как някои има качества и побеждава,защото тях ги е яд,че те не са такива и затова злобеят..През цялото време Николай у Жора правеха почти всичко,а дугите само чакат на готово,както е и в живота им!!! Позорщина,лицемерие и алчност е точното название на някои от участниците.Просто жалки личности ако може така да се каже.Винаги е било и ще бъде-балъците само завиждат и злобеят.
123
0
 
14
 
! Отговори
Dek0 преди 15 години
Elince Niki e no1 tva e
122
0
 
14
 
! Отговори
Ели преди 15 години
Искам само да кажа,че в Сървайвър е вече традиция цялата рода да участва.В първия съсвайвър участва Дияна Агонцева,във втория участва Агонцев които и е мъж.Във втория участват щерките на Николай а той в третия сезон.Да не забравяме,че Агонцев също се смяташе за баща на племето си.Просто Николай е имал достатъчно време да се подготви.А това за 90% е лъжа,защото никъде не казаха ,че името на участника трябва да се пише на български.Аз изпратих доста смс с името на Спас но ми ги отхвърлиха,чак като написах имаето му на български ми приеха смса.Някой да каже на какъв език е писал името на Николай,като е гласувал за него.
121
0
 
14
 
! Отговори
Kir4u преди 15 години
91 е напълно права Николай е новото лице на световната конспирация.В най-скоро време се очаква Волен Сидеров да напише и за него книга.Майка му е масон а баща му е евреин затова сичко беше нагласено и той спечели.ьхахаххахахахх БОЛНИ МОЗЪЦИ спечели си честно човека !!! Беше най-интересен ТОЧКА!
120
0
 
14
 
! Отговори
nadenceto преди 15 години
bravo na Niki - mnoogo se radvam za nego - toi si beshe moq favorit - 100% chovek - 100% pobeditel - bravo!!! :)))
119
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Който и да беше спечелил все тая, важното е, че си полежаха, похапнаха, пое.баха, свят видяха и т.н. ... Кво се карате, бе кой трябвало да спечели... Някви селски шматки, стават звезди. *** и простотията...Всичко е за пари - продуценти, рекламодатели, мобилни оператори...
118
0
 
14
 
! Отговори
New_girl преди 15 години
Интересно шоу, добър завършек. И аз се изесемсках, въпреки, че не вярвах на коректността в отчитането на гласуванията. Радвам се че спечели човекът, който игра със собствените си сили, без да разчита на интриги и манипулации. Другото също е игра, но с различни правила. Опитаха се, стратегията им беше повече от добра. Но не успяха, което прави победата на Николай още по-сладка. Браво, Ники! Не ми се ще да коментирам последния епизод от шоуто, омазаха накрая, репликите на Владо в самолета, бягството на Спас, все неща дето ме отвратиха, но..... като цяло добро шоу, добър завършек.
117
0
 
14
 
! Отговори
princess преди 15 години
НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ КОМЕНТИРА ИЗОБЩО ХАРАКТЕРА НА НИКИ? ЧЕ КОЙ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ Е КУЧЕ И НЯМА ЧЕПАТ ХАРАКТЕР ЩЕ ИЗДЪРЖИ САМ ПРИ ТАКИВА УСЛОВИЯ. ЗА ТОВА СЕ ИСКА КОМБИНАЦИЯ ОТ КАЧЕСТВА, КОИТО ЛИГЛЬОТО СПАС НЕ ПРИТЕЖАВА. ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ КОЛКО ВРЕМЕ ШЕШЕ ДА ИЗДЪРЖИ ЖЕНЧОТО НА ОСТРОВА САМ...И КАКВО ЗНАЧИ МАНИПУЛИРАН ВОТ - ПРОЧЕТЕТЕ САМО КОМЕНТАРИТЕ ТУК И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ ХОРАТА ПРЕДПОЧИТАТ НИКИ. ЛИЧНО МОЕТО МНЕНИЕ Е, ЧЕ ПРОСТО НЯМА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ КОЙТО И ДА Е ОТ ИГРАЧИТЕ И НИКОЛАЙ. КОЛКОТО ДО ПРИКАЗКИТЕ КОЙ Е ПЛАТИЛ НА ДЪЩЕРИТЕ МУ ЕКСКУРЗИЯТА ДО ПАНАМА, А КОЙ ПЛАТИ НА ГОРУБЛЯНСКИЯ СЕЛСКИ БЕК ДА ОТИДЕ ДА ИЗБЪРШЕ СОПОЛИТЕ НА РАЗЦИВРЕНОТО СИ СИНЧЕ СПАС? ДА СТАВА И ТОЙ ЖИГОЛО КАТО ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ, ЧЕ И БЕЗ ТОВА ДВАМАТА ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ!
116
0
 
14
 
! Отговори
Lamb of God преди 15 години
Spiro, пиленце, миналата година имаше друг остров, тази година имаше пак Остров на изгнаника, такива острови има и във формата в други държави. Какъв точно ти е шиб***ния проблем с това?Може би че Николай остана до края, игра, победи като мъж и разрита селската коалицийка за делене на кинтите? Миналата година, ако Георги пилота не се беше сринал физически от глад, стриптизьорчето щеше да види кинти през крив макарон.Да не забравяме, че това е игра за оцеляване, а не за договорки, коалиции и селски номера. Той Николай добре си го каза сутринта - правилата са за джентълменска игра и едва ли в някоя друга държава на играчите би им хрумнало да си правят договорки за делене на парите.Накрая ще остане само един и парите са за него.
115
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
Mnogo znaite si4ki.Trqbvalo sled 27 epizod da si trugne Nikolai.I za6to.Ne pomnite li 4e i v predishnite formati na predavaneto imashe ostrov na izgnannika.
114
0
 
14
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
Спировица, сестро незадоволена !Много отдавна спря да ме интересува какво мислят повечето хора в България. То на избори най-добре се вижда колко ни е колективното ниво на интелигентност в тази държава. Ако тези 90% са истински (нещо е което дълбоко се съмнявам), това означава, че българите се радват да арогантни и самодоволни хитреци, които пробиват напред с подкупи, чисти лъжи и подкрепа отгоре. Това е голата истина. Всички видяхме и чухме как Николайчо обещаваше пари срещу подкрепа, как лъжеше за ред неща и как вместо да си замине след негативния вот, продуцентите го върнаха. Какво още да ти кажа, душо заблудена ?
113
0
 
14
 
! Отговори
преди 15 години
за това гласуват само участниците, защото е друго когато седиш в къщи и гледаш отстрани и не се бориш за наградатаиначе за какво да пращат и слаби участници, а? за какво да пращат възрастни жени, дай да съберат на силните физически, тези които могат да оцеляват - някакви барети и тогава да видим кой кой е, лошото е че много хора не са гледали оригинала и си мислят като пубери свиканали на смстова със зрителите в САЩ го дават като допълнителна награда