ХаХаХа срещу ХаХаХа

Актьорите от трупата предизвикват себе си в 100-то представление
Обновена: 4 дек 2012 15:48 | 4 дек 2012 13:28, Петя Славова
10
ХаХаХа срещу ХаХаХа
Снимка: ХаХаХа

Първият професионален батъл може да видим на 17 декември от 20.00 часа в учебния драматичен театър на НАТФИЗ. Така ще бъде отбелязано 100-то си представление импровизационен театър ХаХаХа.

Актьорите от трупата ще се изправят в епична битка срещу най-голямата си конкуренция – самите себе си. Те обещават, че единствените победители ще бъдат зрителите.

Създадена през 2009 година, с над 90 представления на всевъзможни локации, ХаХаХа е първата и единствена професионална група за импровизационен театър в България. В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. 

Още по темата

Актьорите изпълняват много и различни роли. Не се използват реквизит и костюми. Oпитват се да не правят смешки, а да разказват истории. В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип се нарича „Да, и...“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно. Всяко представление е унилаклно. В 100-тното участие ще вземат Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Петър Мелтев, Леонид Йовчев, Живко Джуранов, Васил Бовянски, Златин Цветков, Константин Лунгов, Владислав Виолинов, Александър Митрев, Драгомир Симеонов. Този път към мъжката компания ще се присъединят и Диляна Георгиева, Алиса Атанасова, Гери Турийска плюс 2 асистенки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мдам, дай най-добре да си седим вкъщи и да гледаме телевизия платена. :D Не мога да разбера защо всеки се пъне да дава мнение, дори нищо да не разбира..
9
0
 
0
 
! Отговори
Индийски слон преди 11 години
До Бай ХойСамо не разбрах, защо намесихме и индийския слон, той какво е виновен. И ако е слон, а не индийски, пак ли ще става
8
2
 
7
 
! Отговори
Бай Хой преди 11 години
Някой от вас *** гледал ли е поне едно прадставление на тия пичове? Не, нали - щот сте *** като *** на индийски слон. Представленията им са уникални, а това, че вие не ги разбирате показва само, че IQ-то ви е колкото стайна температура.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяко представление е унилаклно!!!
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега тия хитряги ще стоят на първо място чак до утре, защото са написали дата 05 вместо 04
5
3
 
13
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ОХ ..ОХ ...ОХ.....ПО ИМ ОТИВА.....
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Батъл? Ахахахахах
3
4
 
3
 
! Отговори
Бай Янко преди 11 години
Тоа идиния е от моито село, много е умен завърши трети клас. Другите не ги знам от кои села са , ама какво като са от село, не сме и ние хора бе?!?
2
3
 
6
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Туй че е "професионален" го разбрах, само какъв е "батъла" навярно само на журналиста е ясно!
1
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От кои ли села са се събрали? Е, те това е Етнилигенцията ни.