"Jazz Boudoir: Fantasme" става реалност в петък вечер

Новият спектакъл на Вера Шандел идва с танц, музика и страст
Обновена: 11 апр 2013 17:01 | 11 апр 2013 17:00, Петя Славова
0
"Jazz Boudoir: Fantasme" става реалност в петък вечер
Снимка: Студио 5

Броени дни ни делят до представянето на спектакъла на Вера Шандел “Jazz Boudoir: Fantasme”. Шоуто, съчетаващо актьорска игра, танци и великолепни песни, ще дебютира на 12 април в клуб “Студио 5”.

В момента Вера е отдадена на усилени репетиции, под зорките напътствия на актьора Данаил Обретенов. Съпругът на Вера – Андре Шандел – ще влезе в главната мъжка роля в предстоящия спектакъл, като за него това е първи проект, в който ще участва не само като режисьор, а и като актьор.

“Jazz Boudoir: Fantasme” е музикална история за различните роли, в които влиза една съвременна жена - понякога противоречиви и крайни, но винаги интересни. На фокус е постоянната динамика в отношенията между жената и мъжа. Героинята на спектакъла извървява труден път, докато се превърне в еманципирана, независима, уважаваща и обичаща себе си жена.

В програмата са включени известни джаз и суинг стандарти, кабаретни песни и шансони, изпълнени от Вера и Ангел Заберски Трио - с маестро Заберски на пианото, Борис Таслев на бас и Стоян Янкулов-Стунджи на перкусии. Спектакълът е от две части, а ключов момент е песента на Борис Виан "Fais-moi Mal, Johnny" ("Нарани ме, Джони!"), Началото е от 22.30 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари