Татяна Лолова става на 80

Животът ме кара да се усмихвам, сподели обичаната актриса
10 фев 2014 20:51,
2
Татяна Лолова става на 80
Татяна Лолова Снимка: архив, Булфото

Днес Татяна Лолова навършва 80. Една от най-популярните и обичани български актриси не престава неуморно да играе роля след роля.

 “Животът ме кара да се усмихвам. Той е много кратък, колкото и дълги години да трае и си заслужава да намериш радостта в този кратък живот. Защото е такова щастие точно теб да те е избрала природата, космоса или който избира – да бъдеш на тази земя, да бъда с вас, да бъда с него, с него, с него, с тези, които ще напълнят салона. И да преживеем щастливите мигове на този тъжен труден нервен живот, който си заслужава”, сподели пред БНТ Татяна Лолова.

“Пожелавам си здраве и докато ме има, ако може, да продължавам да играя, като се старая да търся дуендето, което понякога не докосва твореца до края на живота му, но всички творци се стремят към това дуенде, което е трудно за обяснение, но е нещо много хубаво. Защото това е сливане на душите, на тези, които го правят и тези, които го приемат – леко се издигаш над земята, казват и става нещо прекрасно като усещане”, допълва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: юбилейТатяна Лолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
тя преди 10 години
СТРАХОТЕН ЗАВЛАДЯВАЩ ПОЗИТИВИЗЪМ И СМЯХ!
1
1
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
ВЕЛИКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11