Христо Мутафчиев: Българинът е заспал!

Актьорът коментира трагедията във Враца
Обновена: 18 яну 2016 12:14 | 18 яну 2016 11:52, Петя Славова
57
Христо Мутафчиев: Българинът е заспал!
Снимка: архив, Булфото
Медиите са виновни за това, че хората снимат трагедии без да помагат, заяви председателят на САБ Христо Мутафчиев. Актьорът, който има три деца смята, че особена вина имат сутрешните блокове, които не спират да приканват хората да снимат и да им пращат новини.
 
Според него, всеки иска да има своята минута слава и това го прави не за да помага на полицията, колкото за да получи тази така желана популярност в социалните мрежи. 
 
Мутафчиев коментира и жестокия побой, довел до смъртта на Тодор от Враца.
 
"То е ясно, че е бито, та пребито, че да се случи това. Никой не съзнава, че мозъкът изпада в шок", обясни актьорът пред Нова тв. Самият ой призна, че има хладно оръжие в багажника на колата и е готов да го използва при необходимост.
 
"Нося си и бастун", пошегува се актьорът със здравословното си състояние, заради преживения инсулт.
 
Христо Мутафчиев възпитава децата си да бягат от подобни ситуации, въпреки че самият той не би останал равнодушен.
 
"Знам, че това води до смърт на невинен човек, но пък вътрешното ти убеждение може да каже нещо друго", каза той и сподели, че неведнъж е изпадал в такива ситуации и всеки път реагира по различен начин.
 
"Един уличен бой продължава между 3 и 7 секунди, не е като в киното, но тези секунди ти променят живота или го приключват", категоричен бе той.
 
Актьорът цитира и Стамболов от пиесата "Духът на поета" - "Хваща ме яд на този наш, заспал народ" като допълни, че българинът може и да не е скучен, но е заспал.
 
Мутафчиев играе себе си в театър Азарян в постановката "За теб", но тя не разказва за инсулта на Христо Мутафчиев, а за тежката ситуация на един образ, описан от Яна Борисова.
 
"При мен проблемът дойде не от това, че не чувам, а защото съм мъж и съм страхлив, затова не отивам на доктор". След случилото се успява да изгради имунитет да не се дразни лесно и бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Всичко започва и завършва с ученика Тодор.Това е истината.Хайде сега протестърите да ми слагат минуси.Братята на свобода.
19
9
 
19
 
! Отговори
Емел преди 8 години
Добре ,че Инсултикът Мутафчиев е ' събуден' от българи в българска болница и български заспали доктори та да може сега да обикаля и да ни отваря очите .Абе..Мутафчиев ,платен и безбожен клоуне Я ходи и пали свещи ,че си жив коронарна деградирала мърш -о платена от фондация Америка за България.Виновни са такива като вас протестъри обслужващи мафията и интересите на едно посолство пълно с фашисти
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 19.Ми какви камери бе,ми то ако трябва дасе слагат камери ми то по села по градове навсякъде трябва.Трябва дасе отреже на рибата замирисалата се глава.И дасе започне напълно от начало,и със закони и със конституция и със всичко.Всичко товае изопачено.За даси прават каквото си искат.Това не сели случи все така щее в милата ни татковина.Най важното е че опръвляващите нямат грам желание за това.Разбойника винаги гледа,законите даса на негова страна.
17
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Христо ти сими най любимият ми актьор,имаш 3 дечица да тиса живи и по здрави.Но искам дати задам един въпрос.Брат нямали най после дасе намерят в България,няколко мъже да поведат Българският народ,в правелната посока.Не разбираме ли не чуваме ли прости ли сме страхливи лисме.Но до кога ли щесе движим със полуусвалени *** по пътищата.4 *** човек ни прават на маймуни,и то както си искат.Хем ни бият хем ни пребиват хен ни е... хем ни краднат парите от банките и хем ни заплашват,зада си прават каквото си искат.Просто да неги притесняваме.До кога брат.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мантрата ''народа е заспал'' вече не важи , хвани 3ма на улицата и 2ма от тях ще ти кажат какво е точно положението в Бг . Търпелив е народа но ме съмнява че вече ще му избият нервите
15
2
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
Не долита с хеликоптер а праща Фалкона !
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА бе заспал бил българина за това имаме най голямата полиция на глава от населението !Ако беше заспал нямаше да има полиция както нямаме армия
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Маиките с децата и пенсионерите които излязоха да протестират 2009 на боследния голям митинг бяха влачени по жълтите плочки и бити заради шепа гамени които докато провокираха полицията нищо не направи. Ако не бяха майки и пенсионери на този протест а здрави мъже щеше да стане мазало.
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да е всякакъв за вас Волен ама ето влезна в университета и 100 полицая дофтасаха на мига и се саморазправиха с него влачеики го и удряйки го какво остава ако не беше депутат а обикновен заспал българин
11
6
 
6
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 8 години
АМИ АКО НЯКОЙ ГИ УБИЕ ТЯХ СЛЕД КАТО ТЕ СА УБИЛИ НЕГО НЕ Е ЛИ СПРАВЕДЛИВО
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На бас че не може се обоснове за това че народа бил заспал и какви са му вижданията за промяна ще каже ли ? На такива им е добре в статуквото , може и да греша но ... Народа не е заспал народа е Смачкан
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"То е ясно, че е бито, та пребито, че да се случи това..."Ице, Ицеее, и ти като останалите българи, та бетер и тях...
8
14
 
6
 
! Отговори
Aaa преди 8 години
Българинът е заспал отдавна - иначе щеше ли да оставя наркомана антибългарин Сидеров да вилнее както си ще...
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да сте благодарни ,че е заспал защото ако не беше ...!
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЯЯЯЯ за тоя е пиеса написали.А Бойко Борисов долита с хеликоптер в пиесата?
5
7
 
27
 
! Отговори
Ламбо преди 8 години
Любителят на твърдото гориво, лишеният от талант придворен шут, днес е трезвен и е решил да ,,вземе гражданска позиция,,...
4
1
 
7
 
! Отговори
Казасов преди 8 години
Прав сте г-н Мутафчиев,но дългът ими и своите кръстопътища,а отговорността може да бъде и лабиринт.
3
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я, придворния шут се изцепи и той по въпроса
2
9
 
35
 
! Отговори
Един преди 8 години
От алкохолизирани мижитурки акъл не искам. Благодаря предварително!
1
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти пък си промит мозък Христо