Ласкин се почувствал добре и си тръгнал от болницата

Няма пряка опасност за живота му, уверяват лекари
17 фев 2016 11:00,
45
Ласкин се почувствал добре и си тръгнал от болницата
Снимка: Bulphoto, архив

Актьорът Иван Ласкин е напуснал сам университетската болница в Плевен в 21 часа снощи.

"Приетият по спешност пациент се е почувствал добре, подписал е, че не желае да бъде преглеждан повече.

Още по темата
После си е тръгнал", съобщи пиарът на болницата Момчил Цветков, цитиран от "24 часа".

Снощи Ласкин не успя да излезе на сцената на Плевенския драматичен театър. Той трябваше да играе главната роля в пиесата "Иванов" на Чехов. Гастролът бе на старозагорската театрална трупа.

Половин час преди началото на спектакъла до сградата на театъра се появи линейка и актьорът Ласкин е бил откаран с кислородна маска в болницата.

"Ласкин е в стабилно състояние, без пряка опасност за живота", уточниха от спешното отделение на болницата снощи.

Междувременно директорът на плевенския театър Илко Иларионов обясни пред зрителите, очакващи представлението, че то се отлага заради здравословен проблем на главния герой.

"Иванов" ще се играе на 25 февруари. Купените билети важат без заверка. Тези, за които датата не е удобна, могат да върнат билетите си на касата в театъра до 19 ч на 22 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Aлоо! Това за национална новина ли го имате? Кво ме интересува този?
26
1
 
6
 
! Отговори
bros преди 8 години
Никак нелош човек, ама такъв брутален пиеница...
25
0
 
7
 
! Отговори
val преди 8 години
Виж го на какво е заприличал-дебел, мазен, мърляв. Преди беше ок, сега е тотален чичка.
24
0
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"аз не вярвам,че един артист може да излезе пред публика пиян..."Е, явно не е успял. Пробвал е да види дали ще може и е объркал дозата. То в един момент алкохолиците не мерят вече колко. Като им се разтреперат ръцете и трябва да спреш трептенето. Количествата и качествата на алкохола, на болните от алкохолизъм, понякога правят лоша шега. Пък и като пушиш.... на път си към рая. На път...
23
0
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"Може би са прави, но когато имат семейства трябва да усмирят егото си и да работят зя пари, а не за слава."Да уе, ще си усмиряват те подема! Я, какви жени има да ги обичат с пороците им, такива жени, че въобще не им идва на акъла, че тази тяхна крива обич към алкохолизирани и наркоманизирани саморушащи се, руши не само тях, а и всички, до които се докоснат,с изключение на пиандурниците като тях, които намират нещата за много забавни, висши и гениални! Заблудена Алекс. А Терзийски? О,пияндето!
22
0
 
5
 
! Отговори
жж преди 8 години
До ПрекаляватеЩото той с това се направи по-известен, отколкото с играта си. Освен това, не е успял да стигне до сцената, за да може да каже каквото и да било. За щастие, и негово, и на публиката. Ако причината за лошото му здравословно състояние е друга, пожелавам му да се оправи. Ама малко се съмнявам.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не го харесвам и не ме интересува. Впрочем познавам доста алкохолизирани интелигентни и интересни хора, чийто основен проблемът е, че не умеят да изкарват пари и предпочитат да удавят в алкохол безсилието си. Може би са прави, но когато имат семейства трябва да усмирят егото си и да работят зя пари, а не за слава. Да, ама не би.
20
0
 
9
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, бе нормално е да пие, ама чак пък толкова... Все разправят, че интелигентните хора били по-податливи на пороци, като алкохол, наркотици... Егати, кое му е умното на това всеки ден да се самоунищожаваш с алкохол? А, смешно-тъжното, понеже споменавате и Чочо, е че той пък си отиде по много нелеп начин, след като беше спрял да пие!
19
0
 
17
 
! Отговори
Край преди 8 години
Негативен пиандурник. Всички други са му виновни. Държавата му крива, даже и сашка Сърчаджиева му е крива.
18
0
 
15
 
! Отговори
n преди 8 години
Не го познавам като човек какъв е Ласкин, но явно има сериозни проблеми с алкохола и дано се усети овреме да се лекува. Иначе ще последва участта на Андрей Баташов, Чочо и сие.
17
0
 
13
 
! Отговори
д-р Хаус преди 8 години
По коя клинична пътека лекуват препилите?
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как така си тръгнал? А клиничната пътека?
15
0
 
19
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
До СократисНаправо пияния майстор го изкара, брат! Когато пороците в личния ти живот започнат да възпрепятстват обществените ти изяви, тогава съвсем разбираемо околните започват да ги осъждат и да ги вземат за присмех. В случая публиката си е закупила билети, отделила си е от времето, за да го гледа, а той е показал крайно неуважение, като се е докарал на чалтик.
14
2
 
10
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"Хората трябва да се оценяват по обществените им изяви а не по пороците им в личния живот"Стависки. Мануела. Предполагам нещо ти говорят тези имена. Този Ласкин затова ли се кръсти като се качва в колата си да кара пиян? Да го опази господ от ...лошите трезвеници зад волана, готови да пострадат или умрат от неговото така невинно пороче и оказали се на пътя му.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
с други думи изтрезнял ещо така тоя човек, все си мисля че е прекалено интелигиентен, за да допуска така да се алкохолизара, ама явно не е
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 14На такъв се прави и бруталното е, че има хора, които му вярват, колко е умен и мъдър. Мъдрите алкохолици, не може със себе си да се оправи, тръгнал да оправя театрите, света, България? Щях да напише, че е оправил... Алекс, ама боя се, че я развали. Хубаво момиче, добра, не мисля изобщо, че заслужаваше подобно наказание. От липсата на бащина любов да се натресеш на злобар алкохолик. Изкривената любов.
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да е жив и здрав, ама ако утре се случи нещо с този, пак ли ще си затваряме очите, че този пие като невиждал? Имал проблеми с алкохола. Ами решавай ги. Дъщеря имаш! Бяха го излъчили как се качва да кара след като е изпил не знам си колко твърд алкохол. Ето тези са убийците. Това, че не е блъснал някого е въпрос на време.
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ласкин, наздраве!
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бил е препил, алкохоликът.
8
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много отблъскващ тип с неприятно излъчване.. Не съм го гледал на сцена, и не бих го гледал.