Радина призна: 1-2 килца отгоре ще ми се отразят добре!

Актрисата се подготвя за репетиции на спектакъла "Идиот"
7 фев 2018 22:32, Екип на Tialoto.bg
31
Радина призна: 1-2 килца отгоре ще ми се отразят добре!
Снимка: moeto-zdrave.life

Видеоблоговете на Радина Кърджилова в moeto-zdrave.life предизвикват интерес, а феновете не само лседят как преминава един неин ден, но и как изглежда. Преди близо две седмици се повдигна въпроса дали наистина актрисата живее здравословно и не са ли килограмите й в долната граница.

Тя отнесе и доста негативни коментари относно слабата си фигура, но твърди, че се чувства повече от добре. Независимо от нападките, че изглежда анорексично и трябва да качи 5-10 кг. Самата тя внесе повече яснота.

"Скъпи приятели, благодаря за вашето внимание към мен, затова, че сте проявили загриженост по отношение на промяната във вида ми, която беше приета от мнозина не много благосклонно. Преди няколко месеца спрях да кърмя сина ми Христо и метаморфозата на тялото ми след това спря на тази точка или килограми, които нося в момента. И, повярвайте ми, чувствам се добре и ги нося с лекота.

Причината да спра да кърмя сина ми Христо беше началото на моите репетиции на спектакъла "Идиот" на Достоевски. Вече усещам, че дойде времето да възвърна старата си форма, въпреки че не виждам какво й има на тази, но може би наистина едно-две килца отгоре ще ми се отразят добре.

Но умерено, защото играя в представления, където се изисква добра кондиция на тялото, финес и острота на движенията", заяви Радина в блога си.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
22
 
! Отговори
8 преди 6 години
Мъжа й къде блее, не вижда ли какво става.
2
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То си личи че е болна -цвят на кожа ,хлътналите бузи ,стърчащи кости на ключица,очи,лице издължено, три кила за нея са много,липса на коса
1
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1-2 килца да прибавиш на скелет? Добре се е изразила анорексичката. Анорексичка= на страх от напълняване даже с 100 грама.