С деца на цирк по време на One Dance Week

Семеен билет - само на 1 юни
28 май 2019 17:05, Петя Славова
0
С деца на цирк по време на One Dance Week
Credit: Chris Herzfeld

Висша акробатика от далечна Австралия може да гледаме по време на One Dance Week. Без илюзии, костюми или предпазни въжета, на сцената ще излязат седем дръзки акробати от Gravity & Other Myths обичат да поддържат нещата семпли.

Техните спиращи дъха каскади и забавно настроение е събрано в A Simple Space.

Семейният биле, който може да се закупи само на 1 юни, важи за спектакъла на 19 октомври 2019 от 11.00 часа в Дом на културата "Борис Христов" - Пловдив. От него могат да се възползват тричленни, четиричленни и петчленни семейства. Всички семейни билети важат за Зона 2, която се намира на сцената. Спектакълът е подходящ за деца над 7 годишна възраст.

Предизвиквайки се един друг в поразителен унисон, акробатите умело превръщат телата си във въже за скачане, човешки трамплин и какво ли още не,  докато изпълняват “на чисто” едни от най-сложните циркови трикове. Зрителите, разположени само на сантиметри от случващото се на оголената сцена, ще могат да усетят отблизо топлината на телата и да чуят всеки дъх на талантливите артисти, отбелязват организаторите..

Придружени с перкусии на живо, акробатите ще прелитат свободно над публиката и ще предизвикат законите на физиката. Приглушеното осветление също се управлява от самите изпълнители, а усиленото им дишане се превръща в част от саундтрака на спектакъла и константно напомня, че случващото се на сцената е съвсем на истина.

Основана през 2009 г. в Южна Австралия,  Gravity & Other Myths създава ангажиращи произведения в сферата на акробатичното изкуство, като акцентира върху “честния” подход към изпълнението. 

Семейният билет ще може да бъде закупен чрез форма, която ще бъде достъпна през Facebook страницата на One Dance Week, както и на официалния сайт на фестивала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари