Blizoo смени изпълнителния си директор

Ищван Полони ще бъде заменен на поста си от Бернт Андерсон
Обновена: 27 фев 2012 14:40 | 27 фев 2012 13:56, Бойчо Попов
79
Blizoo смени изпълнителния си директор
Ищван Полони вече няма да е директор в Blizoo. Снимка: компанията

Бордът на директорите на телекомуникационния оператор blizoo Media and Broadband и Ищван Полони се договориха, че той се оттегля от позицията изпълнителен директор на компанията, считано от 24 февруари 2012 г.

Бернт Андерсон ще поеме ролята на изпълняващ длъжността изпълнителен директор, докато Ищван Полони ще продължи да подкрепя борда през преходния период, пише в съобщение на компанията до медиите.

Полони пое управлението на blizoo през ноември 2009 г. след сделката, която обедини Евроком с конкурентния КейбълТел и формира нов цифров кабелен оператор и интернет доставчик в България и Македония.

През последните две години и половина Полони ръководи бизнеса на компанията от интеграцията след сливането, представянето на новия бранд blizoo, цялостната трансформация на функциите, ориентирани към обслужването на клиенти, модернизация на технологичната мрежа, до повишаване способностите на организацията. Целта бе постигането на много по-добри оперативни резултати и устойчив ръст на абонатите и приходите.

Шведът Бернт Андерсон има дългогодишен опит в кабелни компании и компании за продажба на дребно, заемайки позиции на изпълнителен и финансов директор.

Още технологични новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: blizooИщван Полони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
27
 
! Отговори
az преди 12 години
тези близу са супер нещастницибягайте далече от тях
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как искаш да си доволен когато и те и Булстаком работят с некви допотопни у-ва.Бях им абонат преди да сменят името си.Качество нула.Отидох в Булстаком на HD пакет същата работа.Сменяш последователно каналите и приемника блокира.Изключване от контакта да се оправи.Не си ли купиш качествен HDMI кабел забрави за хубава картина с техните кабели.Иначе в офисите им естественно не знаят за проблемите.
9
11
 
7
 
! Отговори
. преди 12 години
Приятелката ми е на тия *** , сменяйте навреме , защото ви подновяват договорите без да питат ! Homelan са българска фирма за , от която съм повече от доволен , сега имат ново име , не знам как е точно , но в България съм ги ползвал дълго време без проблеми. Data е техен сайт или поне беше преди.
8
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз пичове съм доволен
7
3
 
31
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Вярно са много нахални! Отказах се от тях ,както си е реда! С входящ номер и т.н. После тия *** ме торомозеха 3 месеца ,че имам неплтени такси ,като при последното им обаждане така и се накарах на каката отсреща ,че разбраха ,че не съм от балъците! От тогава не са ме тормозили - големи са ***!
6
6
 
28
 
! Отговори
Спасил се клиент преди 12 години
То фирмата трябва да се закрие, а не да сменят изпълнителния си директор. Толкова некоректно отношение имат към клиентите си, че нямам думи. Хора не се лъжете да им ставате абонат.
5
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ох ...аз се отървах от тия мошеници !!!! Сега съм си доволен!
4
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Blizoo от този месец и мен ще ме загуби като абонат! Освен ,че когато има проблем и спира телевизията ,ги няма никакви и с часове няма нищо на екрана освен тяхното лого , ми звънят на вратата в къщи всеки месец. Първия път ги изгоних ,втория ги поразпитах ,но при всички положение ,това е нагло! Защо ме притесняват и то цяла група (по 3-4 души) за да ме уговарят да си сменя договора ? Защото съм на безсрочен ли? Не са ме хванали в капана? Какаъв е тоя тормоз , при положение ,че са некоректни?
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво!Сега да сменят и екипите по региони.Ако си оправят и цифровата телевизия,клиентите няма да бягат при "Булсатком"
2
12
 
32
 
! Отговори
observer преди 12 години
Vie ste pulni ne6tasnici BLIZOOO!!! Lapaite penisi pod voda!
1
13
 
41
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
И това трябва да е новина защото???? Нез познавам човек, който да е доволен от услугите на тези...