Прокуден водещ от MTV ще прави “нецензурно шоу” от вкъщи

Шоуто ще се излъчва късно вечерта и няма да е по телевизията, ами в интернет
5 юни 2006 11:10,
Прокуден водещ от MTV ще прави “нецензурно шоу” от вкъщи
Том Грийн с обичайна за него физиономия Снимка: Mtv

Известният телевизионен водещ и актьор Том Грийн се завръща с абсолютно нецензурирано предаване, съобщава изданието DigitalSpy. То ще се излъчва късно вечерта и няма да е по телевизията, а в интернет.

Грийн е подписал договор за 50 епизода, като всеки е с времетраене 1 час. Комедиантът, който бе свален от ефира на MTV преди 3 години, сега ще прави новото си шоу, като дори няма да се налага да излиза от тях, тъй като предаването ще се снима в собствения му хол.

В ежеседмичното му предаване, той ще говори главно със зрители по телефона, а всеки които иска да го гледа, може да го направи от 15 юни натам на сайта на он-лйан телевизията ManiaTV.com.

Това ще е перфектно начинание за човек като мен, който обича да експериментира”, споделя Грийн. “Винаги ми е харесвало да правя неща, които понякога са прекалено откачени за телевизионно шоу”.

Говорител на онлайн телевизията, която ще излъчва шоуто на Грийн потвърди, че той е получил “пълен и тотален контрол” над нещата, които иска да прави.

Нямаме никакви стандарти и практики”, обясни той. “Грийн ще бъде тотално нецензуриран. Това е нещото, което ние можем да му дадем, a MTV никога не биха могли”.

Известният комедиант бе женен за актрисата Дрю Баримор “цели” 6 месеца, но се разведе с нея през 2001.



Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание