Намериха заместник на Лари Кинг

Новият водещ е британецът Пиърс Морган
9 сеп 2010 14:05,
0
Намериха заместник на Лари Кинг
Снимка: Getty Images

Телевизионният канал Си Ен Ен е избрал водещ на всекидневно публицистично предаване, което ще замени токшоуто на Лари Кинг "Larry King Live", съобщи Асошиейтед прес. Новият водещ е британецът Пиърс Морган, известен  от предаването "Америка търси таланти".
   
Морган е с богат опит в телевизията и в печата. Справя се добре и с вземането на интервюта. Сега е водещ на няколко предавания в британския телевизионен канал Ай Ти Ви 1. В миналото е работил във  в. "Сън" и в. "Дейли мирър", бил е член на журито на "Британия търси таланти".
   
Все още не е съобщено как точно ще се казва новото предаване, което ще смени шоуто на Лари Кинг. Не се уточнява и дали форматът ще се променя.  Знае се обаче, че Пиърс Морган започва  работа в  Си Ен Ен от януари 2011 година, а също, че шоуто му ще започва всеки ден от 21 часа. 

Лари Кинг все пак ще остане в Си Ен Ен, след като в продължение на 25 години водеше предаването си в телевизията. Журналистът ще помага при специални случаи, като понякога ще води програми от национален и международен характер.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари