Щерката на Стоичков влиза в "Стъклен дом"

23-годишната Михаела вече живее в България
Обновена: 5 мар 2012 15:08 | 2 мар 2012 09:21,
124
Щерката на Стоичков влиза в "Стъклен дом"
Михаела в компанията на добрата си приятелка фолкгърлата Теодора. Снимка: Булфото

В предстоящия сезон на "Стъклен дом" към вече добре познатите герои ще се присъедини и един нов персонаж.

В сериала влиза Михаела Стоичкова, дъщеря на легендарната осмица Христо Стоичков.

23-годишната госпожица не крие вълнението си от новото амплоа.

Определя участието си в сериала като уникален момент в живота си, защото е решила да заживее в България.

"Разликата е огромна, няма какво да коментираме, ама чувствам се много добре, щото много съм настроена позитивно - да се върна да живея в България, аз никога не съм живяла в България", каза Михаела Стоичкова пред bTV.

Досега тя е работила като телевизионен водещ на таблоидно предаване в Испания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Същото излъчване ,като на тати :)
85
2
 
22
 
! Отговори
"зрител" преди 12 години
А пък зрителите излизат!......
84
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми да земат и *** на талпата в стъклен дом!
83
4
 
15
 
! Отговори
не казвам кой съм преди 12 години
Да се оплача жена ми не ще Стъклен дом , харесва турски сери яли.
82
6
 
24
 
! Отговори
селянче преди 12 години
*** моме, нали беше перспективна спортна журналистка в Каталуния! Ееехх Испания загуби едно светило в журналистиката, язък тцтцтц.
81
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прави сте, но тя не е виновна, че са я поканили, не е само тя, пълно е с такива. Онази Румина в Столичани в повече да не би да е актриса. Освен това Елена Петрова и Радина Кърджилова като са актриси да не би да играят добре, извинете ме, ама играта им е пълна скръб. Канят такива, за да привличат внимание, защото вече никой не им гледа бозата. Така че гнева към Стоичков и щерка му са крайно неоправдани.
80
0
 
10
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 12 години
Нямам нищо против Стоичков и семейството му, той прослави България пред света и не цепи басма никому. Но при положение, че има хиляди самородни таланти, с които с малък бюджет може да се спретне конкурентна продукция, да се вземат хора, които не са за пред камера, не говори добре за родното изкуство.
79
3
 
20
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 12 години
Стъклен дом, Забранена любов, сега новия Отплата... Пълен талаш и резил! Един Листопад ни слага в малкия си джоб (за Шехеразада да не говорим, там класата си е над Холивуд). А едно време ние имахме актьори и кино, а турците правеха тежки трагични филми с посредствено качество. Сега е обратното - те имат актьори и кино, ние правим сериали с протежета, некадърни актьори и посредствено качество. По-добре китайски филм пред българска боза (с малки изключения)!
78
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав/ а си 89, много им е зор какво се говори за тях и какво е мнението на хората.....обаче едно знам- името Христо Стоичков го зная аз, която ходех още на детска градина, знае го и дъщеря ми. Няма човек, който да не знае кой е и с какво е станал известен. И *** да е- има заслуга името му да е известно и то голяма. Жалко само за нас, че нашата злоба и завист расте и в децата ни, разяжда и нас самите. Достойни сме за съжаление !!!!
77
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...а и не виждам за какво е тая злоба при положение, че този филм е такава помия, че съвсем не е постижение да участваш в него...
76
7
 
2
 
! Отговори
до 85 и 87 преди 12 години
Хич не си губете времето да им обяснявате. Злобата се ражда от нещастието, жалки хорица, които освен да плюят за друго не ги бива. Нека се самозалъгват, че така им става по-леко на душата, пък той и Стоичков и дъщеря му си гледат кефа и ги боли за мнението на критиците.
75
2
 
7
 
! Отговори
неразбиращ преди 12 години
Имате грешка бе господа журналисти!Не на Сттоичков,а на доктор хонорис кауза Стоичков!
74
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еййййййй злобари, мен лично хич не ме бръсне кой ще участва. Да, баща и има пари, известна е с това, че е неговата дъщеря. Пак поне е известна с нещо, а Вие злобни умници с какво ще се похвалите ? С нищооооооо. Никой ни ви знае ни ви познава. Мишки. Седнали да пишете злобните си коментари към момичето. И моя баща да беше Стоичков или някое друго ИМЕ и аз щях да имам самочувствие, като нейното !!! Завистта българска край няма :(((( Засрамете се !!!
73
3
 
9
 
! Отговори
мъко моя преди 12 години
ами дал е тати някой лев и щерката е вътре! както навсякъде и във всичко! Освен, че щерката ще "играе", таткото ще го величаят като благодетел и меценат на "българската култура";)Еееех! така се формира новия "елит" на България!Такива кифли като тая водят предавания, облъчват младежите със собствената си простотия! Чалга, арогантност, необразованост, клюки, фЬешън, "стайлинг"...Това облъчване вече дава резултати :(Тая и зам-министър и евродепутат може да я направят! Що не проби в БарЦелона,в САЩ
72
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Студентите от НАТФИС да не наблягат на уроците, ами да се вземат в ръце, па да прилъжат я татьовото, я маминото и до края на живота ще си играят в сериалчета и рекламки, а ако хептем за нищо не стават ще им измислят лигаво предаване, на което ще са водещи!
71
5
 
7
 
! Отговори
чийф рока преди 12 години
Бих я оцапал с бяло сладко!
70
6
 
6
 
! Отговори
74 преди 12 години
Извиняеай, обаче Ники Михайлов бе обявен за вратар номер едно в Холандия, което не виждам как може да стане, ако беше само връзкар. Друг е въпроса, че като поведение е типичен чалгаджия.
69
0
 
19
 
! Отговори
киноАНАЛизатор преди 12 години
Каквато и да е,този сериал по-лош от това не може да стане.
68
2
 
1
 
! Отговори
До 68 преди 12 години
Май ти си *** - *** българската писменост....
67
2
 
15
 
! Отговори
Gabara преди 12 години
Сигурно има някоя реплика, започваща с "мамата...."! За това са я взели - закърмена е с това :))