Гледат Джаро на три континента

"Под прикритие" продаден в Китай, Латинска Америка и Европа
Обновена: 6 мар 2012 17:14 | 6 мар 2012 16:51,
85
Гледат Джаро на три континента
Кадър от "Под прикритие". Снимка: БНТ

Хитовият сериал „Под прикритие” ще се гледа на три континента. Първият сезон на сериала е продаден в Китай, Латинска Америка и Европа, похвалиха се от БНТ. 

Финансовият рипорт за приключили сделки по територии на американската компания „Ню Филмс Интернешънъл”, която дистрибутира филма, посочва, че това са Китай, цяла Латинска Америка, Германия, Франция, Великобритания и Турция.

БНТ има предложение за преговори за продажбата на втория сезон на "Под прикритие", а в момента екипът на сериала приключва работа по т. нар. библия на трети сезон или с други думи какво ще се случва в бъдещите епизоди.

Националната телевизия има готовност да стартира производството му веднага, когато целият сценарен пакет получи одобрението на Студия "Екран". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: сериалПод Прикритие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
3
 
! Отговори
Мутрата преди 12 години
Станимирчо - много се радвам за теб братле,радвам се че има такива като теб които искат да ми бъдат роби за без пари.Ела в редиците ми и ще ти давам мацки,по някоя друга *** да се радваш,ще ти дам малко парички да ги зарадваш с някоя дранкулка от заио баио.От такива като теб успяхме и не си мисли че един мои слуга може да кара коли като моите.За теб ще има голф 3ка.Дай ми нещо за ръзка бъдещо мафиотче
31
3
 
8
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
Пич, толкова много филми има за турското робство и за руско-турската освободителна война, че вече е банално а даже и смешно наши млади голобради актьорчета да правят такъв филм след всичките други български правени преди 20-30 години. Има ли смисъл да се правят такива, за да видиш някоя друга реплика на съвременен жаргон от шопския край, когато са му го напълнили *** на Геле със сачми и той да реве на умряло? Тематиката за съвремените бг филми трябва да е днешното ни съществуване.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Идеята за Илко в новия сезон ми хареса, ще вдигне рейтинга. Казвам го без грам ирония, нищо лично против пича!
29
1
 
11
 
! Отговори
! преди 12 години
Станимирчо е форумен провокатор:))))Не вярвам да е чак толкова ***:)
28
16
 
5
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Е, то не е само "Под прикритие"... "Седем часа разлика", също е голям хит!
27
0
 
10
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Станимирчо е поредния форумен *** тук, недейте му се връзва.
26
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мен пък Съни много ме кефи как играе
25
2
 
23
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Филмът е много добър! Отдавна не бях гледал хубав български филм.
24
3
 
14
 
! Отговори
Милен преди 12 години
Страхотен сериал! Определено успя да промени представата ми за днешното БГ кино. Само тоя Ивайло Захариев наистина е голям бездарник.. По-изкуствено играещ актьор отдавна не съм гледал. Мацката, която играе Съни също ми е адски дразнеща. За щастие актьори като Билалов и Захари Бахаров, а защо не и останалите от бандата спасяват филма.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е, големи сме
22
0
 
19
 
! Отговори
.... преди 12 години
Станимир 15 г. Точно тези които възхваляваш ги смазаха умниците от класа, и тези които са учили, и то много повече от повечето обикновени вишисти, вече не се прави бизнес по селския начин с рекет, и бой :) Вече се правят кинти с право, и добро познание на дупките на законите :) ако продължаваш в същия дух, след три години ще си по строежите, и ще си мечтаеш за джипа на шефа ти ;)
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aз, пък се кефя че са го продали. Сериалът си е трепач на фона на бозите по БТВ . Даже съм горд с това и ми е кофти за слабите български сериали .
20
0
 
22
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
Станимире, баща ти съм. Ти само се прибери от училище довечера и така ще те умачкам с черния, че утре ще ти изпуска дюзата цял ден.
19
0
 
3
 
! Отговори
noname преди 12 години
Евала, машала...
18
2
 
7
 
! Отговори
до Станимир 15 г. преди 12 години
хаха ако ще и на луната да живееш боли ме к.ра какво си мислиш че знаеш ти за тези хора бе *** недоклатено още *** бърше жълтото около устата и си седнал да се правиш на и аз не знам на какво в коментарите на някакъв сайт след тези твои коментари съм твърдо убеден че нищо няма да стане от теб а ти си мечтай колкото си искаш слезни на земята и помириши асфалта въобще не си наясно с това как седят нещата и мисля че успя да го докажеш на всички с няколко изречения
17
2
 
5
 
! Отговори
Марто преди 12 години
Абе а, Съни къде е ?!
16
0
 
5
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Ееее, наистина Класиките на Райнов заслужават един тарикат-женкар с несравнимо чувство за хумор и себеирония за главната роля- Боев..а Билалов иделано би се увековечил в такава роля.Не се бях сещал за това. Наистина имаш право. Само да се налеят пари в такъв проект е нужно. Главният герой-Боев го имаме, въпросът е дали имаме другите участници за екранизацията на тези шедьоври.
15
2
 
12
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Иво, Джато, Куката и донякъде ченгето играят що годе добре другите са леж, но евалата че са го шитнали в чужбина....
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не разбрахте ли че тоя индивид ''Станимир 15 г.'' не е на 15 и не е дете,а някой пръч над 25 год.,на който не му харесва сериала заради сюжета и се опитва чрез правене на циркове и със сарказъм да го оплюе. Много малка част от младото поколение първо пише на кирилица и второ грамотно и използва по-сложни думи! А може и да е някой продуцент или сценарист на конкурентен сериал и го яд,че ''Под прикритие'' ги навря в трета глуха! А ако толкова искате морал и ценности гледайте ''Перла'' и Али Ръза!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
@11.. така е.. между другото, ако някога съм опитвал да си представя точния актьор за Емил Боев на Райнов, Билалов се доближава най-много до такъв образ. Дано българските кинаджии някой ден намерят кураж и пари да филмират отново тези 8-9 романа.