Гледат Джаро на три континента

"Под прикритие" продаден в Китай, Латинска Америка и Европа
Обновена: 6 мар 2012 17:14 | 6 мар 2012 16:51,
85
Гледат Джаро на три континента
Кадър от "Под прикритие". Снимка: БНТ

Хитовият сериал „Под прикритие” ще се гледа на три континента. Първият сезон на сериала е продаден в Китай, Латинска Америка и Европа, похвалиха се от БНТ. 

Финансовият рипорт за приключили сделки по територии на американската компания „Ню Филмс Интернешънъл”, която дистрибутира филма, посочва, че това са Китай, цяла Латинска Америка, Германия, Франция, Великобритания и Турция.

БНТ има предложение за преговори за продажбата на втория сезон на "Под прикритие", а в момента екипът на сериала приключва работа по т. нар. библия на трети сезон или с други думи какво ще се случва в бъдещите епизоди.

Националната телевизия има готовност да стартира производството му веднага, когато целият сценарен пакет получи одобрението на Студия "Екран". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: сериалПод Прикритие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
79
 
12
 
! Отговори
...... преди 12 години
*** посредствен филм. Дори " Пълна лудница " е с класа над него.
51
17
 
48
 
! Отговори
коци преди 12 години
Оня дето играе Мартин кой го излъга че страва за актьор - уж играе гангстер, трябва да всява респект, да тисмразява кръвта само с поглед или 1 изречение, а то горкото го гледаш на един шамар живот сякаш ще се напика всеки момент..
50
8
 
49
 
! Отговори
tedi преди 12 години
За български филм си е направо бижу! А за Михаил Билалов нямам думи, изключително представяне и правилна дикция, както и Захари Бахаров - с готино излъчване :*
49
3
 
4
 
! Отговори
Спас преди 12 години
Човече,много си зле.Ако си преуморен и работиш-излез в отпуск,ходи на разходки и не прекалявай с компютъра!
48
53
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, че поне там ще го гледат, защото тук почти никой не го гледа...
47
38
 
23
 
! Отговори
Entusiast преди 12 години
Точно "Столичани в повече" е най-тъпия от излезлите в последно време български сериали. Кофти ми е единствено за Кръстьо Лафазанов и Любо Нейков, защото са големи актьори. Любо Нейков беше изключителен в Шоуто на Слави, както и Лафазанов в улицата, но след това и двамата тръгнаха рязко надолу. Недоумявам кой лансира подобни простотии като "Комиците" и "Столичани в повече"? Дори "Етажна собственост", който повече прилича на студентски проект, е в пъти по-добър от тези 2 бози.
46
26
 
14
 
! Отговори
Хрус-хрус преди 12 години
Хаха, продаден не означава, че ще бъде показан. Широко разпространена практика е телевизионни мрежи да купуват чужди продукции, особено такива на безценица и да си ги кътат в случаи, че им се наложи да запълват някоя дупка в програмата. Да не говорим, че при наличието на стотици канали кой знае по каква кабеларка я види бял свят, я не.
45
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само едно мога да кажа: Михаил Билалов е нашия Ал Пачино!Тоя лудак как влиза в ролята на Джаро-мафиота..не е истина. Имаш чуството че Михаил Билалов е наистина такъв в реалния живот. Изцяло раздал се...ВЕЛИК!
44
9
 
51
 
! Отговори
оня с коня преди 12 години
Абе някой спомена "Стъклен дом"...и искам да му кажа, че "Стъклен дом" е най-голямата излагация в българския ефир от много време насам, само *** би харесал този филм.
43
2
 
43
 
! Отговори
Kentucky Bourbon преди 12 години
Михаил Билалов е изключителен!
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Финансовият рипорт.... интеуектуауци.
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе а, Съни къде е ?!КАК КАДЕ отиде да полива тревата
40
1
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
верно е тва за сънито
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Михаил Билалов и Виталий Кличко бре!ТИТАНИ!
38
4
 
14
 
! Отговори
:D преди 12 години
Съни е като канален плъх в лицето :D
37
8
 
14
 
! Отговори
White Rabbit преди 12 години
Радвам се за БНТ и за сериала, наистина си го бива ! Също харесвам и 7 часа разлика, след това Стъклен дом и Столичани в повече , свежи български сериали :)
36
26
 
5
 
! Отговори
Лютов преди 12 години
Столичани в повече мачка и кърти, останалите бози да го лапат.П.П Станимир депутат але-але-але :D
35
1
 
17
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Кой е тоя Илко, ли? Момчето от добрич не дало на банда пияни тикви да го пребият от бой, и за съжаление оставило мъртъв на пода един от тях, а може би не за съжаление...
34
3
 
45
 
! Отговори
Chumbawamba преди 12 години
Сериалът е наистина изключителен! :-) Почнах с резерва да го гледам, но нито веднъж не ме разочарова. Супер динамичен, интересен, напрегнат... Владо Пенев и Михаил Билалов са жестоки! Целият сериал е страхотен! Супер се кефя, че най-накрая почнахме да произвеждаме качествени продукции. Нямам търпение за 3-ти сезон. Надявам се , че ще бъде на все същото високо ниво.
33
4
 
5
 
! Отговори
Калин преди 12 години
пфф ... те и джам сарай го купиха .. ама нещо не чуваме отзиви :)