Халваджиян, върни ни милионите, зоват от bTV

Медията го зове да се откаже от "България търси талант" и "Седем часа разлика"
Обновена: 12 апр 2012 14:39 | 12 апр 2012 14:00,
223
Халваджиян, върни ни милионите, зоват от bTV
Магърдич и Джуди Халваджиян. Снимка: БТА

Завихрилата се война между bTV и продуцентската къща на Магърдич Халваджиян "Глобал вижън" се ожесточава. 

След като от ефира на телевизията бяха спрени предаванията "Господари на ефира" и "Пълна лудница", двете страни си размениха взаимно обвинения и дори закани за съд.

Днес от медията призоваха продуцента "да прекрати всички свои взаимоотношения с медията, като се откаже от възложените му проекти "България търси талант" и "Седем часа разлика" и да възстанови предплатените му милиони".

"bTV вярва, че за Магърдич Халваджиян работата му за телевизията оттук нататък би следвало да бъде неуместна", се казва в позицията на медията.

От телевизията поискаха още "Глобал вижън" да дадат съгласие за публично разкриване на договорите с продуцента и цялата кореспонденция по тях.

Още по темата

"bTV е готова незабавно да публикува пълната документация, включително безпрецедентните финансови условия и цена на предаванията в пъти над себестойността им, веднага щом "Глобал вижън" дадат съгласие за това", подчертават от медията.

Според тях единствено оповестяването на договорите ще докаже, че обвинението в цензура е опит да се прикрие истинската причина, провокирала тяхното недоволство и е дошло едва след като са засегнати "финансови интереси на продуцентите за десетки милиони левове".

"Твърдението за цензура е абсурдно, при условие че bTV е имала право да свали всяко издание на предаването "Господари на ефира" при засягане на интересите на телевизията и не го е направила нито веднъж", казаха за пореден път от телевизията.

От bTV са категорични, че единствената цел на публичните изяви на Магърдич Халваджиян и екипа му, е да се изчисти името на "Глобал вижън" и съмненията относно качеството на "Господари на ефира” и "Пълна лудница” с цел предаванията да се продадат на друга телевизия при изгодни за продуцента финансови условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
4
 
2
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Хаха, ето ги лапачите на милионите....неам думи...
99
0
 
13
 
! Отговори
D.Ivanov,Sliven преди 12 години
Gadno mi e ot Viktor,ot Iv.Vasilev,ot Ani Salich,no nai..mnogo me otvrastava Slavi Trifonov.
98
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BTW кво, харакири ли си прави ? че то съвсем ще им спадне зрителския интерес
97
2
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Яжте...халвата и пийте...бозата на всички телелевизии;те си въртят...рекламките и си вземат милионите.
96
2
 
18
 
! Отговори
Rocker преди 12 години
С две думи - бтв умря !
95
1
 
50
 
! Отговори
СТЕФАН ЛИЧЕВ преди 12 години
BTV НЕ Е ТВ, ЗАМЕНЕТЕ Я С ЕЛТАБЛОД-р Дулитъл-ДЖУНИЪР. Експерт по телегенетикаАко в денонощието бъхтиш мозъка на зрителя със 7 (седем!) турски сериала с обща продължителност 12 часа (сметнете по таблицата), естествено е да те нарекат Босфор ТВ. Въпросът не е защо 6ТВ е Босфор, а защо е ТВ. Кое й е телевизионното?Да вземем 31 януари, вторник. Политическата седмица е в разгара си. Но 12 от общо 24 часа на това денонощие турските сериали минават на запис. Още 3 ч. 30 мин. са повторенията на Господари на ефира, Шоуто на Слави, Пълна лудница и Преди обед. Дотук -общо 15 ч. 30 мин.Новинарските емисии, преписани от БТА, са 4 пъти по 30 мин., но 2 от тях също са на запис в 17:00 ч. повтарят обедната, а в 22:00 ч. централната. Още 1 час отнасяме към горните и получаваме 16 ч. 30 мин. мъртво време повторения и сериали.В оставащите 7 ч. 30 мин. клозетния хумор на Учиндолския гамен и Господарите заемат 90 мин. Още 2 ч. 45 мин гледаме как Цолова и Виктор говорят върху госта, ако той спомене за незаконен трансфер от 340 млн. към някое министерство (интервюто с *** Нешева на 22 февруари).Така минават още 4 ч. 15 мин. Оставащите 3 ч. 15 мин. са за личния доход на собственика Гергов рекламите. Но и те са на запис. Получаваме общо 20 часа мъртвило, в които Босфор ТВ функционира като всяко елтабло във входа на блока ви, само че с дисплей.
94
1
 
17
 
! Отговори
нар.мъдрост преди 12 години
Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава.
93
0
 
18
 
! Отговори
телевизионер преди 12 години
б-то на бТВ означава боклукджийска.
92
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По българските телевизии се гледат новините, програмата за времето и турските сериали. Филмите са стари, пускани по стотина пъти. Политическите предавания, както и икономическите са едни исъщи от двадесет години с участието на едни и същи безмозъчни ***. Повтаря се едно и също реформата не върви (при това , че всяка година се правят стотици реформи като например затвор за 2 000 000 българи, неплащали здравните си осигуровки, събаряне на остъклени и неостъклени балкони, 5 000 лв. глоба за псуване на стадиона и т.н.), държавата е лош стопанин, икономията е майка на мизерията и прочие идиотщини. Добре , че има предавания по чуждите телевизии особено за природата и животните. Тук шепа *** живеят в паралелен свят , откъснат напълно от живота и при това ни навират кирливото си мръсно бельо. Единствено спасение е още по-дълбока криза и пълно физическо очистване на България от тази смет върхушката и обслужващите ги ***.
91
2
 
36
 
! Отговори
valeri преди 12 години
БТВ уверено върви надолу. Чудесна новина, най лъжливата телевизия ще потъне много скоро. Ще започнат да огладняват и да се хапят един друг. Доволен съм.
90
11
 
17
 
! Отговори
тв преди 12 години
Където и да продаде двете предавания пак няма да ги гледам.И 'господарите', и 'лудницата' са пълни идиотщини.
89
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тези от бтв е крайна време да си сменят и екипа и сценария.Отдавна съм спрял да ги гледам. Да не говорим за скучните предавания,които я заливат....господарите си ги бива,нещо развлекателно на фона на всички останали помии,които се съобщават в бтв!
88
0
 
15
 
! Отговори
До 105 преди 12 години
Именно..Но все пак си мисля че не от Нова ТВ бе славен г-н Инджев а именно от бТВ.Поправете ме ако греша...
87
11
 
3
 
! Отговори
Стан преди 12 години
ДОБРЕ ДЕ, ВЪЗНИКНА СКАНДАЛ. А, ЗАЩО ТРЯБВА, ДА СПИРАТ "СЕДЕМ ЧАСА РАЗЛИКА"? ЗА МЕН СЕРИАЛЪТ Е ДОСТА ИНТЕРЕСЕН. ВИЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?
86
3
 
2
 
! Отговори
До 104 преди 12 години
Типичен хейтър си пич.Себе си харесваш ли? :)
85
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не харесвам бТВ, но и Магърдич не ми е приятен.
84
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко неуместно ми идва сравнението на уволнението на Иво Инджев от бтв и разтрогнатия скъпо и прескъпоплатен "брак" на Ефирните господари и бтв.
83
1
 
28
 
! Отговори
Rocker преди 12 години
На БТВ им падат яко акциите, все повече мои приятели и колеги гледат вечер само Нова ! Дори и новините им са по актулни от на Босфор ТВ ......
82
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** парчета са тея от босфор ТВ... да не им тиках аз химикалката в ръцете като подписваха договора с арменците!
81
1
 
17
 
! Отговори
до Хе преди 12 години
Не съм фен нито на БТВ, нито на М.Х, но Иво го свалиха веднага, а Господарите -не, вървяха си предаванията, с подигравки и скунксове ....Истината е в рейтинга- Пълна лудница е само бледо копие на това , което беше в началото при Нова, за Господари да не говорим- изртъркаха се като гуми, няма нови идеи, няма нищо забавно....