bTV завежда дело срещу Халваджиян

Телевизията го маха и като лице на „България търси талант“
Обновена: 22 апр 2012 13:53 | 22 апр 2012 13:53,
257
bTV завежда дело срещу Халваджиян
Магърдич Халваджиян. Снимка: БТА

След десетдневно изчакване на писмено съгласие от страна на Global Vision bTV да оповести договорите за предаванията „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, телевизията прекратява публичната дискусия по частния търговски спор между двете страни.

Оттук нататък спорът ще бъде решен по съдебен път, като екипът на медията ще заведе дело срещу продуцентите, за да защити доброто си име от техните клеветнически твърдения и абсурдни обвинения в цензура.

Това заявиха от пресслужбата на телевизията.

Още по темата
От bTV припомниха, че на 12 април са се съгласили да участват в обща пресконференция, след като договорите между страните да бъдат предварително публично оповестени.

"Телевизията даде по-дълъг от обичайния едноседмичен толеранс за официална реакция от страна на продуцента, но до вчера, 21 април, съгласие за предварително разкриване на договорите не постъпи в bTV. За медията това е ясен знак, че продуцентът не желае да даде на телевизията възможност да се защити от клеветите му по друг начин, освен в съда", заявяват от медията.

След като Мъгърдич Халваджиян не прие поканата на bTV да се оттегли достойно от всичките си съвместни проекти с телевизията, bTV прекрати едностранно договора му като жури на „България търси талант“ - във връзка с гореописаните факти, заради многобройни договорни нарушения в качеството му на жури и на представляващ компанията Global Films, изпълнителен продуцент на „България търси талант“.

Промяната е и в отговор на очакванията на зрителите на bTV, както и на цялата телевизионна индустрия, след некоректните публични изявления на Халваджиян срещу bTV през изминалата седмица, допълват от телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
3
 
1
 
! Отговори
catenaccio преди 12 години
става малко като във вица:определение за абсурд:Евреин върви по улицата и хвърля пари...зад него върви арменец, събира ги и му ги връща : )
163
1
 
8
 
! Отговори
поп с кадилак преди 12 години
Както винаги истината е някъде по средата.....А иначе работата е типично българо-арменска...почваме с големи усти и завършваме със софра или бой.........аможе и със софра и бой !!!!
162
1
 
31
 
! Отговори
ЦИРК преди 12 години
По смешна и жалка телевизия от БТВ няма.От доста време съм спрял да ги гледам,защото не понасям турски сериали и инфантилни предавания като шоуто на селянина.На всичкото отгоренаправиха някакъв измислен сайт и то платен можело да гледаш всичко преди да го покажат потелевизията,да гледаме какво същите тъпотии изброени по-горе.В един друг сайт четох подобна статия към която имаше клип с пресконференция на ,,Глобъл Вижън"но той е изтрит,цензура няма нали.
161
1
 
40
 
! Отговори
мимито преди 12 години
Тази телевизия от години се самоубива. И все някой друг и е виновен. Когато не зачиташ зрителите и имаш толкова голямо самочувствие е време някой да те свали на земята. С това дело Бтв ще се закопаят. Мир на праха и!
160
1
 
15
 
! Отговори
възрастен преди 12 години
Някой се опита да обиди възрастните хора. Само млади не доучили хора слушат чалга и гледат турски сериали. Много трудно е да намериш младеж който е компетентен и разбира от истинска музика, театър или стойностен филм. Трудно е да видиш младеж да чете книга та дори и вестник. Оромен е процента на на тези, които немогот да иписват българската азбука. Чакам младите да надминат родителите си, като възродят българската икономика и създават продукти на световно ниво. Тук се пише само за тикви ???
159
5
 
38
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 12 години
За мен бтв не са телевизия щом дават трибуна на такива скопци като слави трифонов
158
0
 
2
 
! Отговори
пловдив преди 12 години
Друга маина намали чикиите
157
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малииий, ако закрият БТВ къде гербаджиите ще си гледат турските сериали?
156
13
 
10
 
! Отговори
правова държава преди 12 години
и какво според вас? Да му плащат на Халваджиян двойно и тройно ли? Нали договорите са за да се спазват? Това, че ББ удари едно рамо на предаванията му нищо не значи от юридическа гледна точка. А и знаем вече, че Тиквата все ръси глупости неподготвен. Само за да се хареса на простолюдието!
155
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само турски сериали и нищо повече. Никакви развлечения. Никаква програма. Филмите са под всякаква критика. БТВ се е засилила към самоунищожение. Аудиторията им ще остане само възрастни хора, които гледат турските сериали следобед и вечер. Какви реклами ще пускат не ми се мисли - Космодиск, Корега, Простанол Уно и подобни...Просто възрастовата група няма да позволява други...RIP БТВ !!
154
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БТВ сега съвсем ще гризнат дръвцето - да не говорим и с платения си сайт колко се изложиха, като изтриха всичките си предавания от youtube заради авторски права... сега освен самите те и пенсионерите, които по цял ден не излизат от вкъщи друг няма да ги гледа. Не се наплюскаха с пари...
153
64
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МАЛКО СА ГИ КЛАЛИ ТУРЦИТЕ . ДА СТЕ ВИЖДАЛИ АРМЕНЕЦ ДА РАБОТИ В ЗАВОД ИЛИ ДА ПРАВИ МАГИСТРАЛА *** арменска голяма глава !!ако беше 1912-1913 г , тази гадна арменска *** как би намазала някой ТУРСКИ ЯТАГА
152
0
 
16
 
! Отговори
към 205 преди 12 години
Пропусна оная накокошинената Кремена Халваджиян.
151
6
 
50
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕНА преди 12 години
И АЗ НЕ СЪМ МЛАДА НО БТВ НЕ Я ГЛЕДАМ - ГЛЕДАМ Я САМО ЗАРАДИ БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ - ИНАЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ПОМИЯ - САМО ТУРСКИ СЕРИАЛИ КОИТО НИКОИ НЕ ГИ ГЛЕДА ОСВЕН *** КОИТО ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ !!! БТВ ХАИДЕ МЕТЛА ОТ ЕФИРА !!!
150
2
 
50
 
! Отговори
БТВ преди 12 години
Босфор ТВ, *** ТВ.
149
2
 
56
 
! Отговори
бенатова преди 12 години
Халваджиян да изтегли всички предавания от бтв за да се пускат 24 часа само турски сериали!!!
148
6
 
40
 
! Отговори
ГОРО ГАЩАТАТА преди 12 години
Че БТВ каква аудитория имат? Бабички,лелички да им гледат *** турски помии и общо взето тва са хората останали да гледат тоя анадолска телевизийка
147
28
 
14
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 12 години
Тук е България и тия евтини арменски номера не вървят.Като не ти отърва >>>>>гид в Армения да си предават теракатлъците.
146
12
 
56
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
бтв и днес."бг" са про турски "медии"
145
5
 
57
 
! Отговори
d преди 12 години
Закривай Босфор тв